Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam pakiet enelmed i nie korzystam ginekologicznie... po prostu to była tragedia
Najlepsze że te sama babkę która kiedys mnie przyjmowała w enelmedzie spotkałam w tej swojej małej klinice, robiła mi prenatalne usg. Zupełnie inny lekarz !! Nie do poznania !
W enelmedzie lekarze traktuja ludzi gorzej niż na NFZ. I zazwyczaj w tych opiniach na znany lekarz własnie piszą pacjenci mający pakiety pracownicze- zaznaczają to.
W kazdym razie w enelmedzie ginekolodzy to dno.
-
anq05 wrote:Zanim mnie nie było moderator usunął nowy post trola widzę Ja chyba nie mam tej osoby która cos na Twoj temat pisze Kuchcinka bo jakos mi sie w oczy nie rzuciło. Biedne dziewczę. My jak celebrytki z hejterami śmieszne normalnie, dorosłe kobiety ktore na dodatek starają sie o dziecko bawią sie w takie rzeczy dobrze ze im nie wychodzi, niech dorosną zanim w ciaze zajda bo biedne te dzieci.
Kuchcinka cudownie ze wszystko ok A na sprzęcie tez sie nie znam :p Mój ma dopochwowe i normalne i serduszko pieknie było widac na początku
Ja jeszcze z mężem byłam dokupić do salonu wtyczki, karnisze itp i kupiliśmy sofę jestem megazadowolona jutro malowanie. Okropnie sie ciesze ze w końcu bede miała salon :p zrobiłam zdjęcia przed i zrobie po to Wam pokaże
Tyle dzis sie nachodziłam ze teraz na wieczor Ola tak naciskała na pęcherz i w ogole na dół ze musiałam co chwile przystanąć i sie zgiąć tak zabolało. Położyłam sie i jest spokój.
-
Lili91 wrote:Kuchcinka gratulacje! Piękny fasol
Natalka 18 nie bardzo rozumiem, wpadłaś do nas na staraczki pare razy, nikt Ci złego słowa nie powiedział potem jeszcze pytałyśmy czy testowałas i na koniec gratulowałyśmy ciąży. Wiec nie wiem co mozesz miec nam do zarzucenia. A podpisujesz sie pod osoba, która głupkowato ludzi obraza. Gdzie tu logika? A jesli dziewczyn, którym nie pasuje nasz wątek jest wiecej to proponuje naprawde sie nie męczyć tylko przenieść albo założyć swój wątek po co tu byc jak sie wam nie podoba?
Aaa No i ja Ciebie na fb tez nie mam No i patrząc na dzisiaj, nie żałuję naprawde dziewczyny zajmijcie sie przygotowaniami do ciąży/narodzin zamiast hejtowac w internecie.
I serio nie jestem kims podstawionym haha
Tak byłam na staraczkach pisałam ale zbytnio nikt nie odpisywał, potem zaszłam w ciąze i przestalam sie udzielac bo niepotrzebne mi byly nerwy. Nie umiecie przyjac kogos nowego i wszyscy podlegacie jednej osobie, przykre to jest.
Aaaa i tak jak ktos napisał "KARMA ZAWSZE WRACA" wiec radze byc troszke milszym dla ludzi
Pozdrawiam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe dzień dobry u mnie to samo pęcherz zadecydował o której wstałam ale bez tragedii - budzik był nastawiony na 6:30 a wstałam o 6:10
-
nick nieaktualny
-
Zmykam na szkolenie powoli, mam nadzieje ze dzisiaj obędzie się juz bez hejterow, serio nie jest to nikomu potrzebne.
Uwielbiam Was dziewczyny , jesteście wszystkie - staraczki i ciężarówki - świetne i najważniejsze ze my ze sobą dobrze zyjemy ♥️♥️♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 07:15
Ink@, Natka2, nana266, Lili91 lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Witam dziewoje:)
Tam się przywitałam wypada i tu:)
A mi kuzwa brzuszek wyskoczył zawsze sę chował a dziś rano wstaje a on dalej jest upsss.... -
A my juz po sniadanku, i udalo mi sie was nadrobić, widzę ze mieliśmy wczoraj gościa
Natalka 18 mnie napewno nie masz na fb.
Kuchcinka cieszę sie ze zobaczylas fasolke mam nadzieje ze szybko usłyszysz serduszko. Mysle ze sprzęt ma wplyw na jakość i obraz usg ale by moc usłyszeć serduszko to jakość sprzętu nie powinna wplywac. Ja serduszko sluchalam w 7 tydz i 3 dz na zwyklej wizycie na Nfz na zwyklym sprzecie nienajnowszym .
Kuchci ka badalas progesteron?
A wiecie miałam śliczny sen, snil mi sie synek ze wyskoczył z brzuszka byl slodki i uśmiecha sie i wiercil jak leżal, widziałam jego buzie byl przy tym mój mąż i sie cieszyliśmy a potem moj mąż mówi niuniu musisz jeszcze na chwilkę wskoczyć do brzuszka i sen sie skończył
Dzis jadę do mojej koleżanki w odwiedziny ktora rodzi za 2 tygodnieInk@ lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Pojedlismy i maly nabral sil bo buszuje i to porządnie
Wczoraj mój mąż poczul wreszcie jak maly kopie, tak sie rozszalal ze mu nawet reka męża nie dotykala, ach żebyście widzialy uśmiech mojego męża
Wiecie co mam wrażenie ze od tych kopniakiw mam caly brzuch obity, boli mnie zwłaszcza z prawej strony tu gdzie maly kopie,mam wrażenie jak by byl poobijany heheInk@ lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Witam nie pamiętam kiedy się ostatnio udzielałam, idę na 2 tyg urlopu od poniedziałku i muszę ponadrabiać swoje sprawy.
Co u Was? Troszkę poczytałam, ale pewnie wiele mi umknęło.
1. Kuchcinka gratki, pamiętam sama jak byłam na pierwszym USG a teraz moja dzidzia będzie miała ponad 10 cm Co do lekarza, to nie masz jak iść do swojego w Poznaniu do którego już będziesz chodziła? Nie wiem czy iść teraz i w 12 tyg to nie za późno, bo pewnie trzeba będzie różne badania z krwi porobić...
2. Martynka ja się pytam jaki masz rozmiar buta? jakoś nie widziałam, żeby Twoje stopy zajmowały całe forum W ogóle Ty i Anq niedługo będziecie miały swoje kruszynki, ahh szybko ten czas leci
3. Jak Tasza, pisała coś? Już dobrze się czuje?
4. Viola mój brzuch już spory i też się nie chowa
5, Monia, Nana wszystko dobrze?
6. Ink@ zyganko jest czy nie ma?
I pozdrawiam całą resztę27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:45
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:45
19ina90 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Ina! Nareszcie! Pisz jak sie czujecie i wszystko!
nie śmiejcie się, ale wydaje mi sie, że kilka razy czułam maleńkie ruchy dzidzi, raz aż się wystraszyłam co to takiego mam nadzieję, że to to, a nie jakieś wzdęcia czy coś
rosnę, zapomniałam smarować biustu i mam rozstępy od spodu:(
ochoty na seks zero...
A u Ciebie jak? mieszkanko urządzone? zaklimatyzowaliście sie?27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30