Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka2 wrote:Hahaha zeby mi sie chcialo ;d wole mu kupic ;d a wgl wiecie co jest najsmieszniejsze? Ze kupilam mu z miesiac temu 10 par czarnych skarpetek do szkoly i wiecie, ze nie ma ani jednej pary? Ja kuzwa nie mam pojecia co sie z nimi stalo! Zniknely ;dStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Haha No los coś się do mnie uśmiecha w pierwszej klasie w pociągu jeszcze nigdy nie podróżowałam chyba system wyczuł ze jesteśmy w ciąży i należy nam się wyższy komfort podróży hehe
Kaaarooolina89, caroline29 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:37
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Taaa maz ma 5 razy taka noge hehe chocby chcial, to moze z pol nogi by zmiescil, bo one krotkie byly :d
Kuchcinka a wspollokatorka tez z Poznania?
Lili kumulacje 37mln ktoś zgarnął dzisiaj wiec teraz to mi tylko jakieś ochłapy zostaną w totkuNatka2 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Hej kochane! Ja tylko z szybka wizyta u Was bo za chwile śmigam na pociąg do domu!!! ♥️ Wreszcie do Arturka i Kacperka
Dzisiaj skończyliśmy zajecia o 14 - cudownie wcześnie
I ogólnie mam mega mega dobry dzień, nie pisałam Wam wcześniej ale przyznałysmy się pare dni temu z Paulą do ciąży naszemu managerowi na szkoleniu. Ogólnie strasznie nam pogratulował, powiedział ze nie miał wcześniej takiej sytuacji ze na szkoleniu ktoś zaciążył a tu aż nas jest dwie hehe
Ogólnie kilka dni czekaliśmy na decyzje z biura z Budapesztu czy możemy kontynuować szkolenie, ja bardzo zaznaczyłam ze bardzo bym chciała je kontynuować bo po macierzyńskim chce wrócić do latania i teraz bez dziecka łatwiej mi będzie taki długi kurs ukończyć. Dzisiaj dostałyśmy odp od HR ze jak chcemy moezemy kontynuować szkolenie iii.... Ze podpisują z nami już od teraz umowę o prace żebyśmy miały świadczenia macierzyńskie (i zebysmy na pewno pozneij wróciły ) kumacie?! Ja nie wierze ze to się na prawdę dzieje, bo tak to miałyśmy umowę dopiero w połowie maja podpisać. Także ogólnie rozmawiałam już z tata i w trybie natychmiastowym złożyłam wypowiedzenie w jego firmie i od poniedziałku zatrudnia mnie wizz wszystko się wspaniałe ułożyło
A i wykupiłam ten pakiet w luxmedzie, kupiłam pakiet partnerski dla siebie i Artura za 105 zł miesięcznie wiec śmiech! Sprawdziłam opinie ich lekarzy ginekologów w Poznaniu i z siedmiu, 4 ma na prawdę dobre oceny i kobiety chwała ich pod względem prowadzenia ciąży wiec idealnie. Pakiet obejmuje 14 lekarzy specjalistów , badania usg rtg , krwi itd za takie małe pieniądze to po prostu rewelacja. Pakiet nam rusza od 1.04
-
Ja dzis zarezerwowałam loty i hotel i samochód na 5 dni na Lazurowe wybrzeże na za tydzien, i to bedzie chyba moj pierwszy i ostatni wyjazd zagraniczny wakacyjny w tym roku chyba ze jeszcze za miesiąc będę lecieć do Barcelony z przyjaciółkami.
A tak to wracam i juz siedze na dupie i ogarniam chałupę wyprawkę itdInk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate mojemy mężowi często się robimy opryszczki i to 3 na raz . Ty pewnie nie możesz ale on dostal antybiotyk brak przez tydz po 6 tabl + maść i narazie jakiś czas ma spokój mam nadzieje ze lek zadzialali opryszczki mu odpuszcza, później na zimę znowu musi powtórzyć antybiotyk.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
A wogole witam z rana !!!,
No i mamy weekend !!!
Jutro z mezem wybieramy sie na zakupy, chciałam sobie kupic bluzę i buty wiosenne a może cos jeszcze wpadnie w oko, a na obiad mamy jechac do moich rodzicow i pewnie wrócimy przed wieczorem .Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
A wy jeszcze spicie??? U was jakie plany?
... A dzis oczywiście musze troche posprzątać bo wczoraj mieliśmy mega lenia, ale jeszcze wieczorem udalo sie kwiaty podlać a mam ich naprawde sporoStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:37
Effy lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Dzień doberek z rana kochane ciężarówki...
Ja zwlekłam się z łóżka i pierwsza myśl to Mc DOnalds więc chyba już nie dam rady dłużej go omijać Trza go dziś nawiedzić jak nic;)
Pozatym rośniemy czujemy się nawet ok.. tylko mam nadzieję, że tak zostanie bo mam zamiar ostro się brać dziś za sprzątanie;)
Martynka jak się czujemy? BO w sumie TY już 9 msc:D
AnQ kochana a ty jak tam????
KUrcze ale t szybko zleciało.. pamiętam jak nie dawno każda miała początki i nie myślała o porodzie.. a tu zaraz o drugiej ciaży będzie gadanie;)Effy, Ink@, Natka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny