Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zta płcią to jestem trochę skołowana. Byłam w tym tyg u gin pozaplanowo żeby sprawdzić te moje skurcze czy nie są szybko ale szyjka jest ok. Poprosiłam o sprawdzenie płci. Dziecko tak wierciło się, że było to prawie niemożliwe natomiast przez tą jedną chwilę kiedy "mignął"przed ekranem odpowiednią częścią gin stwierdziła, że jej zdaniem to chłopiec aczkolwiek mówi, że przy tym tempie ruchów nie jest w stanie być pewną za ostateczną wersję ;)wolałaby poczekać na połówkowe a te mam w kwietniu. Na początku.stella_88 wrote:Tasza kiedy masz wizytę? Znasz płeć?według OM

Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej
My dzis w nocy spac wogole nie moglysmy amelka sie rozpychala bardzo i wstawalam co chwile siku.. Ale odespalam pozniej
Bylam chwile na zakupach w pepco i biedronce i juz sie polozylam bo dla mnie jednak nawet godzinne zakupy to maraton jakiś. Ale nie zaluje bo sliczne rzeczy kupilam bardzo tanio w pepco no i w biedronce jest płyn do prania i proszek 1.8kg lovela w promocji za 13.89zl.
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:34
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnynana266 - hahaha dobree

KateA92 - ufo normalnie brzusio
u mnie właśnie się gotuje pomidorkowa 
kania901 - śliczne! ile dałaś za lampkę?
Monia1028 - słodkie ubranka
jakie ceny są teraz z pepco?
Mnie od wczoraj brzuch boli, żołądek i dzisiaj się załatwiłam i taki dziwny kolor, tzn taki lekko zielonkawy, mdli mnie i się zastanawiam tak, czy to od żelaza??
nana266 lubi tę wiadomość
-
Monia śliczne ciuszki. A kurteczka przyszla???
Jejku na dziewczynki to takie śliczne te ubranka sa ze napatrzyć sie nie mogę
A ja bylam u koleżanki, dostałam karton ciuszków po jej synku niektóre sa naprawde jak nowe
nie obiecuje bo jutro z rana mam wyjazd ale jesli sie wyrobie to wstawie kilka zdjęć no i brzuchola tez wstawimy bo dzis juz nie dam rady, szykuje obiad , jak pisałam pomidorowa no i ziemniaczki z kotletem i sadzonym jajkiem będą
ale jestem juz glodna
tzn.jestesmy glodni
onaa123 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyKate postaram sie dzis zrobic i wstawić

Onaa Za wszystko 109zl a sa tutaj 4pary skarpetek 2pary pajacykow 1spodenki dresowe 2pary geterkow 1body na krotki rekaw 2 body na dlugi rekaw i czapeczka
Caroline kurteczke bede zamawiac dopiero bo wtedy co do nich pisałam nie mieli na stanie