Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nana266 wrote:A dostałaś juz w żebra? Bo ja wlasnie przed chwila zarobiłam w praweStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Dzień dobry
Bajka Jurek to mój wybór, mąż wybierał Izę. To jego ukochane imię od lat, przy pierwszej córce sie nie zgodzilam, więc jak teraz będzie dziewczynka to niech chłop ma swoją Izunię
U mnie dziś cały dzień dzieci znajomych, więc mam w domu czwórkę
a na obiad spagetti - to dzieci zjedzą, a nie będę walczyc z czwórką dzieci hahahaha
Daniel
-
onaa123 wrote:Natka2 - czyli to normalne hehe ale zarazem dziwnie wygląda gratuluję 27 tygodnia :* ja zaraz zaczynam 24 to przez tą pogodę tak chorujemy ;/ masakra, niech już będzie wiosna, ciepło, a nie pogoda wariuje! zdrówka :*
Ink@ - Tobie też gratuluję 12 tygodnia! :*
Effy - żebym miała jak Ci dać tą pomidorową, to bym z chęcią poczęstowała hmm Gaviscon? nie słyszałam o nim, ja już 3 noc dobrze śpię, nie męczyła mnie zgaga i mam nadzieję, że tak zostanie! ale jak powróci, to spróbuję tego a jak to się bierze?onaa123 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:34
Ink@ lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Kate ja ci nie wysle opisu z porodu bo z Tel nie dam rady. Wejdź sobie na kwietniowe szczęścia na pierwszej stronie 4 lub 5 post kordonka i wejdź sobie w tematy użytkownika i wybierz temat i wybierz najnowsze posty i bedzie.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Kuchcinka wrote:Tasza mam jedno całe opakowanie dupka i chyba faktycznie zacznę go brać , co mi szkodzi a na następnej wizycie zapytam lekarza. Pytanie tylko czy jak zacznę brać dupka a pozneij chciałabym go odstawić to nie będzie problemu?
Ja ogólnie spędziłam dzisiaj miły dzień z Arturkiem, pojechaliśmy na rolki i potem na obiad na mieście. Pozneij uwalilismy się na dwie godziny na kanapie przed tv z Kacperkiem oczywiście i usunęliśmy
Kacperek słodziak przyszedł do nas położył się na Arturze i wtulił główkę w moja szyje tak ze ciagle czułam ten mokry słodki nosek ♥️
Teraz siedzę już w pociągu do Sopotu i od jutra zaczynam kolejny tydzień szkoleniaWojcinka lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Relacja Kordonka na str 1855
Przeczytałam i ... o matko! to jak relacja z mojego pierwszego porodu! 20h skurczy i rozwarcie na 4cm po czym stwierdzili, ze młoda jest zmęczona i ucieka im tętno i cc.
A ja na to cc jechałam jak an skrzydłach bo miałam już tak serdecznie dość.Daniel
-
nick nieaktualny