Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak urodzilam synka to staszakowi kupowalam jakąś zabawkę, nie pamiętam juz co. Ale szczerze? Nie była w ogole zainteresowana. Zdecydowanie bardziej ją interesowało co leży w foteliku i kto to jest?
Teraz to mysle, ze bardziej moje dzieci zainteresuje coś co im pokaże, że są starsze i że fajnie jest być starszym. Myślę o tym by im wprowadzić regularne kieszonkowe po narodzinach maleństwa - taki symbol, że oni są starszakami i mają coś czego dzidzia jeszcze nie ma.
Rożek miałam miękki a teraz chcę kupić tylko otulaczki Swaddle Me.
Kompletów do wózka nie stosowalam, raczej tylko flanelka pod głowkę i w celu ochrony wózka a na nozki kocyk.
Poduszek nie używalam przy dzieciach chyba do roku - ogólnie zdrowiej jest bez.Daniel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez właśnie przeczytałam jej opis porodu i tez się wzruszyłam
-
Ink@ wrote:Aaa u mnie 11tydzien
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry mamuśki :*
Naszło mnie na pomidorową i chyba dzisiaj zrobię na obiad
Ale wczoraj miałam lekkiego stracha i zdziwienie, bo pierwszy raz takie coś widziałam haha, wczoraj wieczorem w pół siedziałam i w pół leżałam oparta o poduszkę i o ścianę, ja się podnoszę, a tu zrobił mi się stożek taki wystający po środku brzucha, a mój jak to zobaczył, to tylko oczy postawił oO, ja w sumie też się zdziwiłam, jak już wstałam, to już tego nie było ale przeczytałam, że to macica się stawia, mięśnie się zaciskają i tak może się robić... miała któraś tak??Effy lubi tę wiadomość
-
Witam i ja z rana, cos kiepsko sie czujemy chyba wina pogody, kiepskie ciśnienie dzis i cos nas z rana mulilo ale juz troszkę lepiej.
Inka niedługo zaczniecie || trymestr
Annie brzuszek igraglutki naprawde ciążowy i gratulacje || trymestru
Tez czytałam opis porodu kordonka i sie wzruszylam biedactwo musiała sie mordować i tak skonczylo sie cc !
Monia zdrówka do mamy aby szybko doszla do siebie a ty uważaj tam żeby przeziębienie cie nie dopadło.
Staś mial wczoraj bardzo aktywna niedziele, zeczelo sie od pobudki po 5 i niemal caly dzien urwisowal tak szaleje ze mąż juz bez problemu wyczuwa pod ręką ruchy no i w nocy juz o 1.30 tez mieliśmy pobudkę bo maly nie spal
Wróciliśmy wczoraj z gości , jakas wymordowana bylam i zasnęłam juz przed 20 , byliśmy tez na zakupach ale zlapala mnie kolka i nic sobie nie kupiłam .
U nas tez pogoda kiepska w nicy chyba padal śnieg bo rano niewiele go bylo na podwórku a teraz wszystko sie rozpuścilo i cos mrzy brrr zimnoInk@, Annie1981 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Kuchci ka co do dupka to nie wiem , cos pisalas ze zastanawiasz się czy go brac, wiec tak ja brałam luteine od owu przed 10 dni, odstawilam , @ po 6 dniach nie przyszla wiec zrobiłam test, kiedy wyszly 2 krechy zaczelam ja dalej brac, potem gin na wizycie kazal mi ja odstawic i wszystko bylo ok.
Wojcinka lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:35
onaa123, Wojcinka lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny