Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz miałam Wam wklejać to co napisałam na staraczkach ale telefon mi zadzwonił już jestem i wklejam :
Kochane ja dzisiaj po zajęciach w drodze do domu postanowiłam wstąpić do przychodni, którą mam tu koło mieszkania w Sopocie z nadzieja ze zapisze się do ginekologa na NFZ na koniec tygodnia. Ogólnie okazało się ze pani doktor czwartek i piątek wzięła sobie wolny, ale jest dzisiaj i mogłam zapytać czy mnie przyjmie. W pierwszej chwili pomyślałam ze bez sensu bo za wcześnie (6t3d) a przecież w 5t5d nie było za dużo widać oprócz czarnej plamki, ale pozneij pomyslalam ze jak za darmo to co mi szkodzi
Pani doktor niechętnie ale przyjęła mnie jak jedna z pacjentek nie przyszła na umówiona wizytę i tak oto z radością informuje ze MAMY SERDUSZKO ♥️♥️♥️
Oto Mój fasol, który kształtem faktycznie zaczyna przypominać fasolkę
Ink@, Kaaarooolina89, kania901, Natka2, anq05, Mila123, onaa123, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effy gratuluje zdrowej córeczki ale w sumie inaczej być nie mogło
Effy lubi tę wiadomość
-
Hej!
Effy gratulacje córeczki. Macie juz imię?
Kuchcinka brawo brawo brawo super ze jest serduszko!
Monia, Nana, Kania cudne rzeczy
Kate wstawie brzuch postaram się jutro bo dzis padam na twarz. Polazilismy troche po sklepach i nie mam sily sie ruszyć
A po wizycie wszystko ok, z Antosiem w porządku, szyjka tez ok. Jedyny minus to taki ze mamy głowę w górze nogi w dole a juz tak ładnie leżeliśmy glowka w dol ale lekarz powiedzial ze teraz to jeszcze moze leżeć jak chceInk@, Natka2, Wojcinka, Mila123, onaa123, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zapytam jeszcze tutaj
potrzebuję burzy mozgów. temat - wakacje. Polecialybyscie w 28-31tygodniu? Bo wyhaczyłam bilety od polowy czerwca do polowy lipca, ale to juz będzie 28-31tc i zastanawiam sie czy nie za pozno na lot do Polski. Oczywiscie męża pytam - mówi:chcesz to leć.Daniel
-
Kaaarooolina89 wrote:Hej!
Effy gratulacje córeczki. Macie juz imię?
Kuchcinka brawo brawo brawo super ze jest serduszko!
Monia, Nana, Kania cudne rzeczy
Kate wstawie brzuch postaram się jutro bo dzis padam na twarz. Polazilismy troche po sklepach i nie mam sily sie ruszyć
A po wizycie wszystko ok, z Antosiem w porządku, szyjka tez ok. Jedyny minus to taki ze mamy głowę w górze nogi w dole a juz tak ładnie leżeliśmy glowka w dol ale lekarz powiedzial ze teraz to jeszcze moze leżeć jak chce
Jedyna na razie propozycja : SaraKaaarooolina89, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Viriki wrote:Zapytam jeszcze tutaj
potrzebuję burzy mozgów. temat - wakacje. Polecialybyscie w 28-31tygodniu? Bo wyhaczyłam bilety od polowy czerwca do polowy lipca, ale to juz będzie 28-31tc i zastanawiam sie czy nie za pozno na lot do Polski. Oczywiscie męża pytam - mówi:chcesz to leć.
A jak wiemy wczesny poród to moze byc niestety i 25 tyg i 29 tyg ODPUKAĆ !!!!
Wiec zakładasz że nie bedziesz jeszcze rodzic długo
-
nick nieaktualny