Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Natka mi tez wróżysz wczesniej poród?
Monia to jak masz dużo to rzeczywiście lepiej wczesniej zwłaszcza ze nie powinnaś się przemęczać :*
Mi sie wydaje ze to juz by nie bylo takie świeże jak sie Szymek urodzi ale żeby jeszcze nie bylo tak ze a zostane w czarnej D....
Tak naprawde jak wypierzesz teraz i wlozysz do komody czy szafki poskladasz to myślę ze bedzie swieze tak czy tak chyba ze chodzi ci o zapach plynu do plukania? mozesz zrobic kiedy chcesz, ja to wiesz wystraszona jestem i wole miec to z głowy i zeby wiedzieć ze lezy i czeka tymbardziej ze zajmie mi z tydzień czasu prasowanie tego wszystkiego bo bede po trochu powoli dzialac sobie -
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Piękne macie te brzuszki dziewczyny już się nie mogę doczekać jak tu do Was dołączę na stałe
Pozdrawiam wszystkie mamuśki :*Bluebell1984 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnynana266 wrote:A niech gra póki moze bo pozniej juz będą inne obowiazki Ty po porodzie bedziesz tez u mamy?
Po porodzie bede tutaj tez bo bede tutaj rodzic, pozatym na poczatek to wole być tu miec pomoc mamy wrazie co no i bedzie gdzie wozkiem na spacery smigac do mojej byłej pracy gdzie wszyscy czekaja tez na moją amelke moj wezmie urlopu troche i bedsie tu ze mna jakis miesiac czy dwa, zobaczymy jakos to bedzie -
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Haha no właśnie ciekawe jak wtedy odstawi to swoje uzaleznienie..
Po porodzie bede tutaj tez bo bede tutaj rodzic, pozatym na poczatek to wole być tu miec pomoc mamy wrazie co no i bedzie gdzie wozkiem na spacery smigac do mojej byłej pracy gdzie wszyscy czekaja tez na moją amelke moj wezmie urlopu troche i bedsie tu ze mna jakis miesiac czy dwa, zobaczymy jakos to bedzieMonia1028 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Monia ja po Wielkanocy sie biorę powoli za pranie ciuszków ale te większe zostawie na pozniej tez bym chciala żeby na miesiąc przed wszystko bylo gotowe .
U nas wlasnie nie wejdzie juz komoda i zrobilam wolna polke taka sporawa i bede musiala pomyslec jak to poukładać, myslalam zamówić jakies pojemniki zeby to lepiej uporzadkowac zeby nie rozwalac zbytnio.. -
Monia1028 wrote:Wogole zauwazylam ze bardzo czesto odczuwam nisko takie rytmiczne pukanie jakby czkawka??? I wlasnie czesto ostatnimi czasy..
No i wiecej sie amelka rozpycha widze chyba ma malo miejsca -
Monia1028 wrote:No pewnie lepiej mieć gotowe wrazie co A gdzie bedziesz trzymac ciuszki, masz jakas komode czy w szafce jakiejs?
U nas wlasnie nie wejdzie juz komoda i zrobilam wolna polke taka sporawa i bede musiala pomyslec jak to poukładać, myslalam zamówić jakies pojemniki zeby to lepiej uporzadkowac zeby nie rozwalac zbytnio..