Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySorki, że się nie odezwałam wcześniej na wizycie ok z malutką, mam dietę bezsolną przy badaniu USG stwierdził, że woda mi się w organiźmie zatrzymała i zalecił mi taką dietę, ale ja nie mam żadnych obrzęków, a nic nic, może zapobiegawczo?? a i mała ma głowę w kanale rodnym.. co mnie trochę zaniepokoiło, bo co? do wyjścia się szykuje hehe, waży 557g a ja mam już +10 wagi, masakra ;p
stella_88 - aż mi łezka poleciała, jak obejrzałam ten filmik z tym dzieciątkiem urodzonym w 24tc... ale cuda się zdarzają i przeżył
Natka2 - ale brzuchoooool o jaaa mi jak narazie nie powiększa się, zatrzymał się hehe
Lisa85 - fajny wózek mój tyle samo kosztował, ale po zniżce 1260
anq05 - weś nie strasz! hehe, u mmie ma być dziewczynka już i koniec kropka! xD a jak się okaże przy porodzie, że chłopiec, będzie chodził w różowych xD
Cieszę się, że u Was na wizytach wszystko dobrze :*
My jednak kupujemy swoje łóżeczko, nie będziemy brać od nikogo, bo potem trzeba będzie oddać i nie będzie, a tak, to swoje, to swoje jednak
Wczoraj była u mnie położna, posiedział ponad pół godziny, w sumie, to nic ciekawego, pogadała, zmierzyła ciśnienie i poszła, przyjść ma za miesiąc znowu ;p
Postanowiłam, że dzisiaj upiekę chleb swój, pierwszy raz, ciekawe, czy wyjdzie.. xD
Powodzenia na wizytach
A ja znowu chora ale chyba pisałam już o tym, czy nie? moja pamięć ciążowa... xDLisa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona ze mala jest glowka w dol to akurat dobrze ale oba jeszcze dużo razy moze zmienić pozycje. ANTOS TEZ bym na polowkowych glowka w dol a potem sie przekrecil. Mam nadzieje ze wróci do ułożenia glowka w dol
onaa123 lubi tę wiadomość
-
Ona tez waga ladnie idzie w gore, widzę ze nie tylko u mnie
U mnie maluch w 21 byl ułożony podladkoeo a juz na polowkowych 22+4 byl glowka do dolu, nie przejmuj się dobrze jest ulizona najważniejsze ze rosnieonaa123 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:10
onaa123 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyOnaa u mnie tez Amelka na polowkowym była juz glowka w dol..
Dieta bez soli hmm bedzie ciezko pewnie ale duzo tez daje zatrzymanie wody w organizmie jak mi sie zatrzymala ostatnio to 4kg w tydzien ciezsza bylam. Polecam picie duzej ilosci wody i herbaty z pokrzywy, mi akurat pomogła troche bo zaczely mi puchnac nogi rece..
Jaki ten Chlebek pieczesz? W piekarniku? Na drozdzach? Zakwasie? Daj znac jak wyszedl ciekawa jestem -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Dziewczyny chciałam zmienić sobie suwaczek na odliczanie do porodu ale nie widzę takiej opcji, jest odliczanie do urodzin itp.a tego nie widzę który wybrac?
-
Natka2 wrote:Ona dobrze, że wszystko w porządku
Mój na połówkowych główką w dół, a w tym tygodniu coś świruje i podejrzewam, że sobie na pupci teraz siedzi
jejjjku zaczęłam czytać o porodach tu w UK i zaczynam się bać haha co prawda lepiej jak w Polsce, ale kurka wodna nie wiem już sama co myśleć ;p
A co myślicie o rodzeniu w wodzie? za i przeciw proszę ;p -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:10
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.