Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny co dziś jecie ?
ja idę zaraz na paznokcie ale już mi burczy w brzuchu, bo mam spotkanie po latach klasowe z gimnazjum.
No nie mogę się doczekać, bo również do tej klasy chodziły moje najlepsze przyjaciolki z którymi przyjaźnie się od dziecka i mamy konakt codziennie, tylko żeby się spitkać wszystkie na raz to wychodzi nam dwa razy w roku a tak dziś jest okazja bo się wszystkie zjadą z polski i świata
Ink@, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:04
Effy, Ink@ lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Hej lasencje. Wiecie co wczoraj sie poryczalam bo stwierdziłam ze moj maz nie jest zadowolony z córeczki. Jak powiedzieliśmy jego rodzicom ze dziewczynka to mial nietega mine. Niby glaszcze i mowi Oliwcia ale czuje ze jest zawiedziony. U Was tez tak bylo?27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Ina na pewno sie cieszy, ale wiesz mężczyźni maja swoja wizje na posiadanie syna a potem jak sie rodzi coreczka to świata poza nią nie widza takze nie przejmuj się wogole! Kocha Was obie na pewno najmocniej na świecie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalka18 wrote:Poprawiam sobie humor czytajac wasze wpisy i nie tylko ja jest wsrod Was czesc osob ktore maja takie samo zdanie jak ja ale nie mowia tego glosno zreszta Co Ci bede mowic i tak nie zalapiesz
Dobrze że ty jesteś taka odważna i się za innych jeszcze wypowiadasz -
Natalka18 wrote:Poprawiam sobie humor czytajac wasze wpisy i nie tylko ja jest wsrod Was czesc osob ktore maja takie samo zdanie jak ja ale nie mowia tego glosno zreszta Co Ci bede mowic i tak nie zalapiesz
Przecież dobrze że poprawia Ci sie humor jak czytasz wpisy bo większość osób będących tu ma podobne odczucia.
Ale czemu cały czas hejtujesz wszystko jak juz cos napiszesz ? Czy ktoś tutaj kiedys zrobił Ci jakaś strsszns krzywdę i teraz próbujesz sie zemścić, nie wiem że pisałaś na forum chciałaś przynależeć do grupy a czułaś sie nie zauważona i teraz to sobie odbijasz ?
Co do osób które maja takie samo zdanie jak Ty i sie tu udzielają. Bardzo mnie zastanawia po co tutaj są ?! Spędzają wolny czas, mając rodzine mężów słońce za oknem na forum czytając i odpisując osobom na którzy rzygają, jednym słowem ? Trzeba byłoby byc niezłym wariatem żeby tak sie przymuszać i rzeczywiście nie miec zadnych znajomych i rodziny. Przeciez można założyć swoje forum, dołączyć do tryliarda innych wątków można w ogóle przestać sie udzielać bo raczej w świecie rzeczywistym jest co robić masz racje i tak nie załapieWojcinka lubi tę wiadomość
-
Ja zmykam kochane bo szwagierka na kawkę i ploty przychodzi niedługo
Jutro u teściów zjazd rodzinny więc będę pewnie w poniedziałek
Udanego weekendu wszystkim życzę i nie rozpisujcie się za bardzo żebym pół poniedziałku nie nadrabiała
Buźki :*Kaaarooolina89, Ink@, caroline29, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:04
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.