X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
Odpowiedz

Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017

Oceń ten wątek:
  • caroline29 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey.
    Lili ma dwie kreseczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 08:19

Kaaarooolina89, Bluebell1984, Ink@, Natka2, Annie1981, Mila123, onaa123 lubią tę wiadomość

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy wrote:
    Annie tak w Polsce kobiety maja super, dobrze że chociaz dostałaś umowę. I ile należy Ci sie łącznie macierzyńskiego ? W stanach to jest chyba 4 tygodnie ....:/
    Nie wyobrazam sobie tylko 4 tygidnie macierzynskiego. W UK jest 9 miesiecy platne ok. 50% plus 3 bezplatne.

Kate. W Niemczech macierzynski tylko 8 tygodni? A ten wychowawczy chociaz jest platny?
    Tortem sie nie przejmuj, nie od razu Krakow zbudowano. Musisz pocwiczyc i bedzie super :)

Widze, ze znowu jakas afera byla. Mysle, ze jak nie bedziemy odpisywac trollom to skonczy sie na jednym poscie.
    Gdzies sie przenosicie?

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • KateA92 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:37

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie tak zle. A ile trwa wychowawczy?

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Natalka18 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo widze ze tu tez wszystkich nie poinformowalyscie ze sie ulatniacie :D wszystkie za wami zawsze strone trzymaly a wy tak je potraktowaliscie ? Brawoo :)

uwo9kw7izp2s44s1.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka18 wrote:
    Oo widze ze tu tez wszystkich nie poinformowalyscie ze sie ulatniacie :D wszystkie za wami zawsze strone trzymaly a wy tak je potraktowaliscie ? Brawoo :)
    Nie ma tu ani jednej osoby oprócz Ciebie która nie przeszła na forum zamknięte żeby nie czytać tych obraźliwych, żenujących, prześmiewczych komentarzy i wszystkie niestety dostały zaproszenie, oprócz Ciebie :(:(:(:(:(:(. Mam nadzieję że znajdziesz sobie jakieś nowe zajęcie i rozrywkę niż czytanie jakiś glupitkich dziewczyn które nie mają żadnego życia. Żegnamy się i ściskamy serdecznie. Tylko o jedno Cię proszę, spróbuj zapewnić swojemu dziecku, jesli uda Ci sie takowe mieć, lepsze życie niż Ty miałaś w dzieciństwie, bo wiem że to sie nie bierze znikąd. Ojciec alkoholik, awantury w domu, matka która nie ma co do gara włożyć, brak pieniędzy na zajęcia dla dzieci, kolonie, bieganie po podwórku z kluczem na szyi, złe odżywianie, słabe wyniki w nauce, brak poczucia własnej wartości . I nie mówię tu teraz tego z hejtem, wiem że nikt nie wybrał rodziny w której sie urodził. Ale pamietaj że Ty mozesz stać sie lepszym człowiekiem i Twoje dziecko moze miec lepsze życie. Powodzenia.

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Natalka18 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy o sobie piszesz ? :) to powodzenia, moze staniesz sie "lepszym czlowiekiem " Moze was to czegos nauczy ze nie wolno opisywac swojego zycoa w internecie :) Powodzenia :) aa i z tego co wiem to nie wszystkoe dziewczyny sa w temacie :)

uwo9kw7izp2s44s1.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram sie byc lepszym człowiekiem codziennie pomimo tego jaki ogromny kręgosłup moralny dostałam od swoich rodziców i jak ogromnym wsparciem byli dla mnie w kazdym aspekcie życia. Mogę sobie tylko wyobrazić jak trudno musi byc osobie, która tego nie miała.

Ja nie mam czego ukryć możecie rozpowszechniać informacje które tu pisałam komukolwiek. Co nie zmienia faktu że informowanie członka rodziny forumowiczki o tym że jest w ciąży, zanim ona te informacje przekazała jest naorawde poniżej pasa. I mam nadzieje że ta osoba jednak to zrozumie i kiedys bedzie żałowała co zrobiła, szczegolnie że ta sytuacja miała swoje poważne konsekwencje.

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Natalka18 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaaha co ? Ze niby ja jestem ta osoba ? Ohh widze ze macie wiecej wrogow niz sobie wyobrazalam :D Dobre dobre :D Noe wpadlabym.:D

uwo9kw7izp2s44s1.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mowilam o Tobie ale widze uderz w stół w nożyce sie odezwa...

Powiem tak. Naorawde to nie ma sensu. Możesz powiedzieć kim jestes ja Ci powiem kim ja jestem jesli nie wiesz. Bądźmy dorosłymi ludźmi. Ja nie moge sie juz zniżać do poziomu gimnazjum ze zakłada sie jakies fałszywe konta w necie a w klasie udaje sie że sie przyjaźnimy. Przecież ok jestes Taka a nie inna gardzisz tutaj ludźmi wiec nie wstydź sie tego. Jeśli chcesz wejść w normalna dyskusje jak na dorosła osobę przystało przedstaw sie, triszeczkę odwagi w tym dorosłym życiu.

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Natalka18 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedstawialam sie juz dawno.:) w swoim.gronie macie szpiegow :) A mnie nikt nie zna bo nic o sobie noe ujawnialam :)

uwo9kw7izp2s44s1.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co Wy udajecie ze Tu nie wchodzicie że tego nie czytacie że Wy to nie Wy. Że ktoś komuś przekazał, że tutaj coś a tam gdzueś coś innego. Po co udawać takiego głupa. Że kilka osób powiedziało a kilka to myśli. Naprawde to jest aż takie przedszkole ?!?!! Jak można nie wchodzić i czegoś nie czytać jak sie na to reaguje natychmiastowo co tu sie dzieje :D jak juz jesteście takie szczere to bądźcie sobą. No bo to jest akurat śmieszne i tu ja sobie poprawiam humor i mam łacha z tych Waszych udawanek.

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No o tym mowie hahahaha to jest takie zabawne ;) zawsze ten sam tekst. No nic mojej kuzynki szwagra siostry brat powiedział mi że musze upiec kotlety mielone zatem spadam :)

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Natalka18 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaah dobre. :D
    Forumowa wielka stopa sie oburzyla :D

uwo9kw7izp2s44s1.png
  • Natalka18 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha pokaz :D Bo ja nic nie dodawalam :D ciekawa jestem za kogo jeszcze mnie bierzesz :D

uwo9kw7izp2s44s1.png
  • Natalka18 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    blagam cie , jak cie podniecaja moje stopy to chociaz o tym nie pisz bo to jest juz zboczone. Dorosala kobieta podnieca sie stopami.
    Ta Twoje haluksy hahahaahah

uwo9kw7izp2s44s1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zegn.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:04

• Natalka18 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    zegnamy cie juz na zawsze. Skonczylo sie zajecie, niestety nie wiesz i nie dowiesz sie gdzie nas szukac. Komentuje sama siebie od dzis :)
    Hahaha wkoncu spokoj bedzie :) No ale mialas pokazac mnie :)

uwo9kw7izp2s44s1.png
  • Justyna84 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :-) jestem juz mama synka, teraz spodziewamy sie corki. Czy mozna dolaczyc sie do rozmowy? Moze ktoras z Was miala w ciazy problemy z cisnieniem?

• Forumkowiczka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    zegnamy cie juz na zawsze. Skonczylo sie zajecie, niestety nie wiesz i nie dowiesz sie gdzie nas szukac. Komentuje sama siebie od dzis :)

Ja może i mało sie wypowiadałam, ale czerpałam cenne informacje od mądrzejszych i bardziej doświadczonych. Dacie znać priv gdzie Was szukać?

uwo9yx8dxx93zdk2.png
‹‹ 597 598 599 600 601
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ