Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey.
Lili ma dwie kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 08:19
Kaaarooolina89, Bluebell1984, Ink@, Natka2, Annie1981, Mila123, onaa123 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Effy wrote:Annie tak w Polsce kobiety maja super, dobrze że chociaz dostałaś umowę. I ile należy Ci sie łącznie macierzyńskiego ? W stanach to jest chyba 4 tygodnie ....
Kate. W Niemczech macierzynski tylko 8 tygodni? A ten wychowawczy chociaz jest platny?
Tortem sie nie przejmuj, nie od razu Krakow zbudowano. Musisz pocwiczyc i bedzie super
Widze, ze znowu jakas afera byla. Mysle, ze jak nie bedziemy odpisywac trollom to skonczy sie na jednym poscie.
Gdzies sie przenosicie?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Natalka18 wrote:Oo widze ze tu tez wszystkich nie poinformowalyscie ze sie ulatniacie wszystkie za wami zawsze strone trzymaly a wy tak je potraktowaliscie ? Brawoo
-
Staram sie byc lepszym człowiekiem codziennie pomimo tego jaki ogromny kręgosłup moralny dostałam od swoich rodziców i jak ogromnym wsparciem byli dla mnie w kazdym aspekcie życia. Mogę sobie tylko wyobrazić jak trudno musi byc osobie, która tego nie miała.
Ja nie mam czego ukryć możecie rozpowszechniać informacje które tu pisałam komukolwiek. Co nie zmienia faktu że informowanie członka rodziny forumowiczki o tym że jest w ciąży, zanim ona te informacje przekazała jest naorawde poniżej pasa. I mam nadzieje że ta osoba jednak to zrozumie i kiedys bedzie żałowała co zrobiła, szczegolnie że ta sytuacja miała swoje poważne konsekwencje.
-
Nie mowilam o Tobie ale widze uderz w stół w nożyce sie odezwa...
Powiem tak. Naorawde to nie ma sensu. Możesz powiedzieć kim jestes ja Ci powiem kim ja jestem jesli nie wiesz. Bądźmy dorosłymi ludźmi. Ja nie moge sie juz zniżać do poziomu gimnazjum ze zakłada sie jakies fałszywe konta w necie a w klasie udaje sie że sie przyjaźnimy. Przecież ok jestes Taka a nie inna gardzisz tutaj ludźmi wiec nie wstydź sie tego. Jeśli chcesz wejść w normalna dyskusje jak na dorosła osobę przystało przedstaw sie, triszeczkę odwagi w tym dorosłym życiu.
-
Po co Wy udajecie ze Tu nie wchodzicie że tego nie czytacie że Wy to nie Wy. Że ktoś komuś przekazał, że tutaj coś a tam gdzueś coś innego. Po co udawać takiego głupa. Że kilka osób powiedziało a kilka to myśli. Naprawde to jest aż takie przedszkole ?!?!! Jak można nie wchodzić i czegoś nie czytać jak sie na to reaguje natychmiastowo co tu sie dzieje jak juz jesteście takie szczere to bądźcie sobą. No bo to jest akurat śmieszne i tu ja sobie poprawiam humor i mam łacha z tych Waszych udawanek.
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:zegnamy cie juz na zawsze. Skonczylo sie zajecie, niestety nie wiesz i nie dowiesz sie gdzie nas szukac. Komentuje sama siebie od dzis
Ja może i mało sie wypowiadałam, ale czerpałam cenne informacje od mądrzejszych i bardziej doświadczonych. Dacie znać priv gdzie Was szukać?