Ciężarówki z MARCOWEGO TESTOWANIA :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny :*
Ja właśnie czekam pod drzwiami
I szczerze mówiąc jestem w szoku jak nie miłe są dziewczyny dla siebie wielkie kłótnie o kolejkę masakra niby przyjmuje prywatnie a że nie mam zapisu to będę tu siedziała do rana aż wszystkie panny zostaną przyjęte bo na godzinę są umówione a osoby ktore nie mają godziny czekaja masakra
Jakbym wiedziała że tak jest to też bym się umówiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 16:51
Katti lubi tę wiadomość
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
nick nieaktualnyTekana wrote:Witam dziewczyny :*
Ja właśnie czekam pod drzwiami
I szczerze mówiąc jestem w szoku jak nie miłe są dziewczyny dla siebie wielkie kłótnie o kolejkę masakra niby przyjmuje prywatnie a że nie mam zapisu to będę tu siedziała do rana aż wszystkie panny zostaną przyjęte bo na godzinę są umówione a osoby ktore nie mają godziny czekaja masakra
Jakbym wiedziała że tak jest to też bym się umówiła -
Tekana to faktycznie kiepsko z tymi wizytami:-/ skoro umawia i na godzinne a pozniej i tak przyjmuje wszytskich. Trzymam kciuki:-) i czekam na wiesci:-)
Ja dzis bylam na wizycie, dzidzia ma sie dobrze, serducho bije jak dzwon 170:-)! Obrocona byla do nas brzuszkiem, takie malenskie raczki widac i nozki tezinaa, Katti, agniecha2101, TaPaT lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualnyAlmond wrote:Tekana to faktycznie kiepsko z tymi wizytami:-/ skoro umawia i na godzinne a pozniej i tak przyjmuje wszytskich. Trzymam kciuki:-) i czekam na wiesci:-)
Ja dzis bylam na wizycie, dzidzia ma sie dobrze, serducho bije jak dzwon 170:-)! Obrocona byla do nas brzuszkiem, takie malenskie raczki widac i nozki tez -
Ma juz 1.80cm a zdjecie ponizej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36b6defd45ae.jpg
Katti, agniecha2101, Tekana lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/61e26a51456b.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61e26a51456b.jpg
Mój kropek niestety jeszcze brak serduszka gin twierdzi że to bardzo wczesna ciąża... Najważniejsze że dobrze zagnieżdżona teraz mam wizytę 24.04. i zrobić betę jaki przyrost po 48 h...
I teraz dwa tyg stresu
A co do wizyty w końcu weszłam zapytać się czy mnie w ogóle przyjmie i w sumie jak weszłam z jedną z dziewczyn się zapytać to po jej wizycie wyszedł i mnie poprosił to mój gin który prowadził ciążę i mnie pamiętał mogłam od razu wejść a tak nasiedzialam się bo przyjął mnie o 18.30Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 20:28
Katti, agniecha2101, Annahanna89 lubią tę wiadomość
18 cs
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
nick nieaktualnyTekana wrote:https://naforum.zapodaj.net/61e26a51456b.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61e26a51456b.jpg
Mój kropek niestety jeszcze brak serduszka gin twierdzi że to bardzo wczesna ciąża... Najważniejsze że dobrze zagnieżdżona teraz mam wizytę 24.04. i zrobić betę jaki przyrost po 48 h...
I teraz dwa tyg stresu
A co do wizyty w końcu weszłam zapytać się czy mnie w ogóle przyjmie i w sumie jak weszłam z jedną z dziewczyn się zapytać to po jej wizycie wyszedł i mnie poprosił to mój gin który prowadził ciążę i mnie pamiętał mogłam od razu wejść a tak nasiedzialam się bo przyjął mnie o 18.30
Tekana lubi tę wiadomość
-
Katti wrote:Śliczny groszek a który tydzien wedlug usg ? Spokojnie serduszko się pojawi jesteś dopiero w 5 tyg Napewno wszystko bedzie dobrze.
Gin stwierdził że ciężko zmierzyć i że to są początki i najlepiej sprawdzić za te 2 tyg... Zrobił cytologię i teraz pozostaje czekać 24.04. mam wizytę a 25.04. wylatuje mój mezu więc z jednej strony chciałabym żeby jak najszybciej ten czas zleciał, a z drugiej nie chce żeby wyjeżdżał ech....Katti lubi tę wiadomość
18 cs
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Ja na pierwsza wizytę poszłam w 6 tc - wtedy lekarz uświadomił mnie, ze lepiej liczyć nie od daty ostatniej miesiączki, ale odjąć te dwa tygodnie ( wiec byl to 4tc)i teraz mam 8 tydzień, a wg daty okresu powinien być 10 tc. Ja idę do lekarza za tydzień , bo umnie niechętnie robią często USG, bo nie chca płodu naświetlać.
Tekana miałaś krwawienie po cytologii ? Mnie nastraszyli, ale wszystko było okWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 07:41
Katti, agniecha2101 lubią tę wiadomość
1 cykl starań = ciąża -
nick nieaktualnyBedzie wszystko dobrze bez stresu wiem że czekanie jest najgorsze ale spójrz na to z innej strony ja na usg musze dlugo czekać a same wizyty z położna niczego mi nie daja ... żadnego obrazu i takowo można uznać że nic nie wiem o groszku bo co można sie dowiedziec nie widząc go i nie pobierajac nawet krwi.
U mnie całą noc lało...w nocy kichałam i teraz tez jak jakas chora -.- ale chociaż widzę że pogoda sie poprawia i niebo się rozjasnia moze nie bedzie padać...
Mój maż wczoraj wrócił z pracy obolały cos go bok cały bolał i nie wiem jak dzisiaj bedzie się czuł bo jesli też bedze tak samo to i tak nigdzie nie wyjdziemy..
Kurka jakiś katar mi się przyplątał widze -.- -
U nas wczoraj lało od południa, a dziś piękne słoneczko wychodzi Muszę zebrać siły i posiać dziś część warzyw
Katti jak Twój mąż? Przeszło mu po nocy?
U Ciebie katar się pojawia, a mi wywaliło opryszczkę wczoraj na ustach Najpierw się przeraziłam, bo słyszałam kiedyś, że w ciąży to może stwarzać jakieś zagrożenie dla maleństwa, ale później się uspokoiłam trochę, bo wyczytałam, że jest niebezpieczna tylko jeśli ma się ją po raz pierwszy, a ja mam srednio co miesiąc-dwa msce. Mogła wyskoczyć dzień wcześniej, to bym odrazu zapytała na wizycie czy mogę to chociaż czymś smarować, a to musiała jak na złość dzień po wizycie wyskoczyćKatti lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:U nas wczoraj lało od południa, a dziś piękne słoneczko wychodzi Muszę zebrać siły i posiać dziś część warzyw
Katti jak Twój mąż? Przeszło mu po nocy?
U Ciebie katar się pojawia, a mi wywaliło opryszczkę wczoraj na ustach Najpierw się przeraziłam, bo słyszałam kiedyś, że w ciąży to może stwarzać jakieś zagrożenie dla maleństwa, ale później się uspokoiłam trochę, bo wyczytałam, że jest niebezpieczna tylko jeśli ma się ją po raz pierwszy, a ja mam srednio co miesiąc-dwa msce. Mogła wyskoczyć dzień wcześniej, to bym odrazu zapytała na wizycie czy mogę to chociaż czymś smarować, a to musiała jak na złość dzień po wizycie wyskoczyć
Jak juz miałaś wirusa opryszczki to nie ma powodów do zmartwień zreszta w badaniach, które gin Ci zleci wyjdzie, ze miałaś - ja pytałam swojego czym smarować, bo mam nawracająca co jakiś czas i powiedział, ze hascovir mogę uzywac, ze jest bezpieczny
Ja np. O poranku kicham zanim zwleke sie z lozkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 10:29
Katti, agniecha2101 lubią tę wiadomość
1 cykl starań = ciąża -
Annahanna89 wrote:Ja na pierwsza wizytę poszłam w 6 tc - wtedy lekarz uświadomił mnie, ze lepiej liczyć nie od daty ostatniej miesiączki, ale odjąć te dwa tygodnie ( wiec byl to 4tc)i teraz mam 8 tydzień, a wg daty okresu powinien być 10 tc. Ja idę do lekarza za tydzień , bo umnie niechętnie robią często USG, bo nie chca płodu naświetlać.
Tekana miałaś krwawienie po cytologii ? Mnie nastraszyli, ale wszystko było ok
A ogólnie przepraszam że się nie odzywam ale ledwo żyje wczoraj cały dzień wymiotowalam nic nie jadłam
Annahanna89, Katti lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualnyMąż dobrze przeszło mu.
Zaraz córkę kładziemy na drzemkę moze ja też się zdrzemnę bo cos dziwnie się czuje i głowe mam strasznie cieżka . Pogoda jest ok i słońce swieci wiec jak poczuje się lepiej to może wyjdziemy potem na spacer.
Dostałam własnie list ze szpitala i będe miała scan 21 maja na godz 10:15
Co do opryszczek ja zawsze mialam ich pelno taka moja natura w ciazy tez ale smarowałam sobie różnymi środkami i nic mi nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 13:01
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Annahanna89 wrote:Ja na pierwsza wizytę poszłam w 6 tc - wtedy lekarz uświadomił mnie, ze lepiej liczyć nie od daty ostatniej miesiączki, ale odjąć te dwa tygodnie ( wiec byl to 4tc)i teraz mam 8 tydzień, a wg daty okresu powinien być 10 tc. Ja idę do lekarza za tydzień , bo umnie niechętnie robią często USG, bo nie chca płodu naświetlać.
Tekana miałaś krwawienie po cytologii ? Mnie nastraszyli, ale wszystko było ok
Nie miałam krwawienia po cytologii, nigdy nie miałam a kilka już miałam w swoim życiu wiem że w ciąży przede wszystkim powinno się zrobić cytologię
18 cs
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Katti wrote:Bedzie wszystko dobrze bez stresu wiem że czekanie jest najgorsze ale spójrz na to z innej strony ja na usg musze dlugo czekać a same wizyty z położna niczego mi nie daja ... żadnego obrazu i takowo można uznać że nic nie wiem o groszku bo co można sie dowiedziec nie widząc go i nie pobierajac nawet krwi.
U mnie całą noc lało...w nocy kichałam i teraz tez jak jakas chora -.- ale chociaż widzę że pogoda sie poprawia i niebo się rozjasnia moze nie bedzie padać...
Mój maż wczoraj wrócił z pracy obolały cos go bok cały bolał i nie wiem jak dzisiaj bedzie się czuł bo jesli też bedze tak samo to i tak nigdzie nie wyjdziemy..
Kurka jakiś katar mi się przyplątał widze -.-
Powiem Ci szczerze że podziwiam Cię że tyle musisz czekać na USG ja juz chciałabym następne żeby zobaczyć co się dzieje najlepiej codziennie ale wiem że to nie jest zdrowe wiec się stopujeKatti, agniecha2101 lubią tę wiadomość
18 cs
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp