Ciężarówki z Podkarpacia
-
WIADOMOŚĆ
-
karolyn wrote:Hej dziewczyny:) jestem w podkarpacia, prawie Bieszczady.
Będę robić USG genetyczne u doktora Szajnera w Profamili:) jakieś opinie ?
Czytałam, że to dobry specjalista.
Z synkiem jeździłam na echo serduszka i inne badania do doktora Jacka Śliwy - rewelacyjny lekarz, teraz też bym do niego najchętniej pojechała ale w profamili mam to usg refundowane, a niestety GALEN, gdzie jest doktor Sliwa nie ma refundacji.
Synka rodziłam na Lwowskiej w Rzeszowie, nie jestem zadowolona ani z opieki podczas porodu, ani z opieki na sali noworodkowej.
Taśmówka niestety, podpięcie pod KTG i leżenie
BeniAla widze, że miałaś podobne pytanie. Kiedy masz wizytę? ja mam 13 października.
karolyn byłam u dr Szajnara również 13 października i wspominam to usg oki przyjazny pan drBeniAla
-
Zajączek wrote:Hej dziewczyny. Gdzie polecacie zrobić badania prenatalne?
-
StyczniowaNadzieja wrote:Polecam doktora GÓRĘ w skymedical lub w galenie. Super lekarz, wszystko dokładnie tłumaczy. W pierwszej ciąży byłam u dr sliwy i bez porównania, na polowkowe też pójdę do dr Góry - najlepszy lekarz na jakiego trafiłam
Ile kosztują badanie prenatalne u Góry?
Edit: znalazlam też 400 zł
Ja rok temu w Profamili płaciłam 400 zl (byłam u Szajnera, było ok)
Chyba znów się wybiorę do Profamili, byłam zadowolona to co będę zmieniać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 09:42
Natalia27.03.2016
-
Ja rowniez zadowolona jestem z dr Szajnera. Tylko to wszystko zrobil ekspresem l. Dr Sliwa jednak byl bardziej wnikliwy. Dr Szajner w 13 tyg bez problemu qypatrzyl mi drugiego synka:) idziemy 17 grudnia do niego na polowkowe:) ale ten czas leci...
-
She86 wrote:Ile kosztują badanie prenatalne u Góry?
Edit: znalazlam też 400 zł
Ja rok temu w Profamili płaciłam 400 zl (byłam u Szajnera, było ok)
Chyba znów się wybiorę do Profamili, byłam zadowolona to co będę zmieniać
Ja robiłam tylko USG teraz (w poprzedniej ciaży też). Nie wiem jak w profamili wyglada to badanie ale U doktora Góry super, wszystko tłumaczył i on jest bardzo wnikliwy, poza tym bardzo fascynuje sie USG, zdarzało się tak ze byłam na USG a później u niego na wizycie nastepnego dnia a i tak jeszcze zagladną do maluszkaShe86 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Ja też spod Rzeszowa
jestem pacjentka dr Szajnera, chodzę do niego prywatnie, więc pewnie przyjdzie mi rodzić w PF. Chociaż w piątek mam kolejna wizytę, a przed każdą drze, czy wszystko jest ok, więc na razie tak daleko myślami nie wybiegam
-
Cześć dziewczyny
jestem tu nowa. Czytam Wasze opinie i może coś mi doradzicie.. Ja mam termin dopiero na 25czerwiec, zastanawiam się nad PF lub Lwowską do tych mam najbliżej placówek. Ogólnie moim lekarzem prowadzącym jest Sabina Florczak, jeszcze tu nikt o niej nie pisał.. Może któraś z Was też do niej chodzi? Jakie ma odczucia na jej temat? Jest młoda, delikatna, bardzo sympatyczna ale nie jestem do końca przekonana czy posiada dobre już doświadczenie.
Mam teraz mieć badania połówkowe i zastanawiam się gdzie je zrobić? Czy w PF - myślałam o dr Cebulaku.. Kto z dobrych ginekologów pracuje w szpitalu na Lwowskiej, gdybym tam zdecydowała się rodzić? -
Hej:)
Na połówkowe mogę polecić dr Szpejankowskiego z Primaginu. Byłam u niego na prenatalnych i wszystko dokładnie pokazywał i tłumaczył. Teraz na połówkowe też do niego się wybiorę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 20:49
-
patisonka wrote:Cześć dziewczyny
jestem tu nowa. Czytam Wasze opinie i może coś mi doradzicie.. Ja mam termin dopiero na 25czerwiec, zastanawiam się nad PF lub Lwowską do tych mam najbliżej placówek. Ogólnie moim lekarzem prowadzącym jest Sabina Florczak, jeszcze tu nikt o niej nie pisał.. Może któraś z Was też do niej chodzi? Jakie ma odczucia na jej temat? Jest młoda, delikatna, bardzo sympatyczna ale nie jestem do końca przekonana czy posiada dobre już doświadczenie.
Mam teraz mieć badania połówkowe i zastanawiam się gdzie je zrobić? Czy w PF - myślałam o dr Cebulaku.. Kto z dobrych ginekologów pracuje w szpitalu na Lwowskiej, gdybym tam zdecydowała się rodzić?
hej, ja chodze do dr Jacka Śliwy, przychodnia Galen, prowdzi ciążę i robi też USG prenatalne i połówkowe. pracuje też na Lwowskiej. z lekarza jestem bardzo zadowolona. jak na Lwowskiej tego nie wiem bo to będzie pierwszy razCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
patisonka ja 3 lutego ide na połówkowe do dr Góry do Galenu (to jest bardzo niedaleko profamili) ul. Wareńczyka. Doktor jest bardzo dokładny, wszystko opisuje i mierzy no i potrafił mi okreslić płeć juz w 12tc na prenatalnych (potwierdzona na ostatniej wizycie). Jest bardzo dobrym specjalistą i poświęca duzo czasu pacjentkom, poza tym bardzo go fascynuje USG w ciaży wiec robi je bardzo rzetelnie i dokładnie.
-
kobietki, czy jest wam wiadomo co trzeba zabrać ze soba do porodu na lwowską w rzeszowie?? bo już się pogubiłam z tą wyprawką...nigdzie nie mogę znaleść info, co oni wymagają, chcę się spakować bo to już 35 tydzień za pasem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 13:44
BeniAla
-
znalazłam coś takiego
https://www.gdzierodzic.info/placowka/964
a że dodatkowo nie wytrzymałam żeby się doczekać na info tutajzadzwoniłam bezpośrednio na szpital lwowska i pani z położnictwa powiedziała że nie potrzebuje niczego dla bobaska, bo dostaje to w szpitalu jedyne co to mam mieć dla siebie , a najważniejsze to mieć przy sobie dokumenty, wyniki badań i grupe krwi, także info z w/w linka są w miare aktualne
BeniAla
-
BeniAla wrote:znalazłam coś takiego
https://www.gdzierodzic.info/placowka/964
a że dodatkowo nie wytrzymałam żeby się doczekać na info tutajzadzwoniłam bezpośrednio na szpital lwowska i pani z położnictwa powiedziała że nie potrzebuje niczego dla bobaska, bo dostaje to w szpitalu jedyne co to mam mieć dla siebie , a najważniejsze to mieć przy sobie dokumenty, wyniki badań i grupe krwi, także info z w/w linka są w miare aktualne
dzięki za infolinka też w międzyczasie znalazłam, ale nie wiedziałaam, czy aktualne więc nie wklejałam. czyli rozumiem, że szpital zapewnia też ubranka?
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Dzięki dziewczyny za info
zastanowię się nad tym lekarzem na połówkowe badania i któregoś wybiorę co polecacie
BeniAla - jak już będziesz po porodzi na Lwowskiej to koniecznie podziel się z nami wrażeniami, jak cały personel się sprawuje i czy ogólnie warto wybrać ten szpital -
StyczniowaNadzieja wrote:patisonka ja 3 lutego ide na połówkowe do dr Góry do Galenu (to jest bardzo niedaleko profamili) ul. Wareńczyka. Doktor jest bardzo dokładny, wszystko opisuje i mierzy no i potrafił mi okreslić płeć juz w 12tc na prenatalnych (potwierdzona na ostatniej wizycie). Jest bardzo dobrym specjalistą i poświęca duzo czasu pacjentkom, poza tym bardzo go fascynuje USG w ciaży wiec robi je bardzo rzetelnie i dokładnie.
Chodzi o dr Tomasza Górę? Bo na stronie Galenu nie ma go wymienionego wśród lekarzy pracujących.. Jaki koszt takiego badania połówkowego jest w Galenie? Tak jak prawie wszędzie 250zł? -
patisonka wrote:Chodzi o dr Tomasza Górę? Bo na stronie Galenu nie ma go wymienionego wśród lekarzy pracujących.. Jaki koszt takiego badania połówkowego jest w Galenie? Tak jak prawie wszędzie 250zł?
tak, 250 zł.
mam 13.02 jak nie za późno mogę dać znać jak byłoz tym że ja mam u Jacka Śliwy.
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
-
ines. wrote:dzięki za info
linka też w międzyczasie znalazłam, ale nie wiedziałaam, czy aktualne więc nie wklejałam. czyli rozumiem, że szpital zapewnia też ubranka?
BeniAla
-
patisonka wrote:Chodzi o dr Tomasza Górę? Bo na stronie Galenu nie ma go wymienionego wśród lekarzy pracujących.. Jaki koszt takiego badania połówkowego jest w Galenie? Tak jak prawie wszędzie 250zł?
patisonka lubi tę wiadomość
BeniAla