Ciężarówki z Podkarpacia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:A do lekarza chodzisz też już w pro familii? Ja na początku chodziłam do lekarza ze Stalowej Woli na nfz bo pracuję w szpitalu tam więc miałam na miejscu, ale zmieniłam i już byłam najednej wizycie w pro familii i postanowiłam tam zostać
do lekarza chodzę u siebie w mieście, ale on pracuje też w pro familii.
jakie tam mają usg w przychodni ? i ile płacisz za wizytę ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Cześć dziewczyny ja też z Podkarpacia, widzę że wszystkie polują na Pro-familię, ma bardzo dobre opinie.
)
NO ja pracuje w super szpitalu i tam chciałam rodzić ale kolega mnie namówił właśnie na pro familie i jakoś się dałam skusići póki co nie żałuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:57
Krokodylica, Krysti lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny;) Ja również jestem z Rzeszowa;) Ja zamierzam rodzić na Szopena. Mój lekarz prowadzący też tam jest. Chodziłam z poprzednią ciążą do pro familii, tam też do lekarza prowadzącego. Leżałam na patologii ciąży no i tam zakończyła się moja ciąża...Może i warunki są super-naprawdę robi wrażenie ale podejście lekarzy na których trafiłam...ehh nie podobało mi się to. Tam teraz jest walka o miejsce i podobno(tak słyszałam od mojej klientki) fabryka dzieci czyli rodzisz i robią wszystko żebyś jak najszybciej wyszła z tego szpitala bo przyjdzie następna. Oczywiście moja ciąża nie zakończyła się przez lekarzy w tym szpitalu bo to była natura poprostu ale z opinii innych lekarzy wiem ze mogli ze mną postąpić inaczej...łagodniej. Każda może wybrać jak chce ale nie kierujcie się wygodą i modą na pro familie. Każdy przypadek jest inny oczywiście są zalety i wady tego szpitala.