Czekając na pierwsze dziecko w 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nawet nie mówcie o goleniu, ja dzisiaj pierwszy raz poszłam taka kilkudniowa i zupełnie mi to było obojętne. Poprzednie dwa razy męża prosiłam, ale elektryczną golarką powoli tylko wzgórek robił, od spodu ja sobie na czuja robię.
Ja po wizycie, mała waży 2900, już prawie nie rośnie, sle wychodzić nie zamierza... przepływy dobre, wód wystarczająco a szyjka dalej trzyma... jest małe rozwarcie, ale to już od jakiegoś czasu bez zmian... wiec czekamy dalej. W czwartek jadę do szpitala na ktg i wtedy się umówimy kiedy mam się stawić do szpitala jakby nie ruszyło...Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Mi88 u mnie tez sporo pieprzyków przed ciąża w trakcie wyszły nowe i niektóre urosły mam kilka takich, które musz usunąć zwłaszcza na szyi bo często zamkiem zacinam będę musiała się za to zabrać po ciąży. Co do golenia mąż mi proponował, ale ogarniam sama trochę widzę przez brzuch a reszte na lusterko Wczoraj miałam taka gimnastykę wiec teraz na trochę spokój
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
W czwartek pełnia liczę na nią
pumka1990, Loczek2018 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka bo ty już to pewnie na torbie siedzisz a coś się zapowiada na pełnię? Mi teraz w ciąży też kilka się pojawiło, ale takie małe brązowe i płaskie. O dziwo ostatnio jak zaczęły odrastac mi włoski na nogach to nie mogłam zasnąć tak mnie drażniły :p
-
To ja zaklepuję kolejną pełnię, 27 lipca!
Ja też się ostatnio poddałam z goleniem przed wizytą u ginekologa - robię tylko nogi i pachy. Stwierdziłam, żę ginekologowi to i tak wszystko jedno, zresztą wie, że to nie łatwe
Ale już bezpośrednio do porodu chcę w domu wszystko mieć ogarnięte i liczę na męża
Pilik, co za mały łobuziak! Przekup ją czymś
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Podobno podczas pełni więcej porodów ... więc można mieć nadzieje.
Mi88 próbowałam przekupić wczoraj! Mówiłam że jak nie doczekamy dzisiejszej wizyty to za tą kasę jej kupię piękną zabawkę czy ciucha, co tam będzie chciała, nie zadziałało jak widać ...mi88, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
mi88 wrote:To ja zaklepuję kolejną pełnię, 27 lipca!
Ja też się ostatnio poddałam z goleniem przed wizytą u ginekologa - robię tylko nogi i pachy. Stwierdziłam, żę ginekologowi to i tak wszystko jedno, zresztą wie, że to nie łatwe
Ale już bezpośrednio do porodu chcę w domu wszystko mieć ogarnięte i liczę na męża
Pilik, co za mały łobuziak! Przekup ją czymśpilik, mi88, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Eilleen wrote:Ja zaklepuje tą na 26 sierpnia o ile dobrze pamiętam
Ja też byłoby idealnie!Eilleen lubi tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
No niezle z tym goleniem ;p Ledwo bo ledwo ale goliłam sie sama, tylko przed wizytami oczywiscie, po co czesciej ;p W dniu porodu, jak czulam ze cos chyba jest na rzeczy, dalam rade sie wykapac i ogolic, troche na czuja, troche w lusterku. Chyba bym mezowi nie dała, nie wiem ;p
-
Zależy kto jak do tego podchodzi... Próbowałam na czuja, ale zacielam się dość boleśnie, dużo zostawiłam. Mąż widział mnie z każdej strony, ale dla mnie golenie, czy wyrywanie wrastajacych włosków jest trochę krępujące, ale wolę zebry zrobił to mąż niż mam cierpieć
-
Nie straszcie ta pełnią bo mnie od kilku dni dość mocno męczy brzuch i plecy, a troszkę za wcześnie by juz wyskakiwał ..
No ja staję w wannie w rozkroku lekkim. Ale powiem wam że mimo że to robi mąż i tak to krępujące. I taka bezsilność z lusterkiem nie umiem kurka, a na czuja wychodzi to krzywo liwo.
-
Ehhh dziewczyny wiem cos o tym goleniu bo tez jak mam sie golic to mnie bierze i wszystko na czuja robie...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700