Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to do dziś nie mogę uwierzyć czasem Z czasem emocje robią się bardziej stonowane, ale nadal SĄ!
Ja to chyba nie uwierzę nawet jak zobaczę to obślizgłe maleństwo na moich cyckach, nie uwierzę, że powstało z miłości. Z czystej, jedynej prawdziwej... nie było i teraz jest i nas kocha a my ją!
Magdusiu nic się nie przejmuj. Ja jestem tą szczęściarą na bezobjawową ciążę więc i Ty tez możesz nią zostać!
PS. głowa mnie jakoś dziś boliDaisy, Daisy, Krokodylica, merida17, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Jaaa dziewczyny dzieki..boze no zapominam sie. A najlepsze, ze zawsze wszystkie ulotki czytam, zawsze daty sprawdzam waznosci itp. Ale ze mnie gapa, juz nie bede uzywac. Dobrze, ze przestalo swedziec. No głupia ja, głupia
Kupie ten plyn koniecznie, w auchnie jest taki wybor ze na pewno cos znajde, a jak nie to w aptece juz na pewno.merida17, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
kochana kup sobie Multi Gyn Activgel dozwolony w ciąży bo jest całkowicie bezpieczny, nic nie swędzi! nie piecze! leczy
ja mialam ten sam problem i mam z bani i sobie od czasu do czasu zaaplikuje zapobiegawczo, samirka mi poleciła pamiętasz? a jak czytałam na innych forach to walsnie na 1 trymestr to przepisywali gin..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
i warto sobie jeszcze dokupić to:
http://www.e-zikoapteka.pl/18158,trivagin-20kaps-.html
mi gin przepisał to ostatnio bo miałam troszkę kwaśne ph za mocno i kolor śluzu zmienił mi się a teraz jest OK i nawet śluzu mam więcej niż wcześniej
bo odstawiłam multi gyn na miesiąc jakiś.. i potem mialam zapalenie pęcherza więc możedlatego tak sie stalo...
jest w rossmanie taniej niż w aptece czasami..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 15:43
-
http://allegro.pl/tutek-2014-wozek-tambero-wielofunkcyjny-2w1-3w1-i4792127949.html
dziewczyny jaki kolor wybrać? bo mi się jakoś podoba z tej nowej kolekcji ten brązowy.. czy może lepszy by był ten szary?
bo wlasnie siostry męża mają już czerwony i niebieski.. a ja chcialabym inny -
Wiecie co w ulotce nie ma ani slowa jest kategoryczny zakaz uzywania clotrimazolum w 1 trymestrze. Tylko w necie znalazlam takie informacje. W ulotce pisza, ze w ciazy i przy karmieniu jedynie w przypadku koniecznosci. Nie wiem moze macie inne ulotki? Jakies bardziej aktualne? Bo ja pamietam ze w pierwszej ciazy tez to stosowalam i gin nic nie mowil, sam przepisal. I pewnie dlatego odruchowo po to siegnelam wczoraj.
Ja mam swoje wlosy ciemny braz, ale w piatek sobie machnelam do 24 myc wlasnie ciemny braz bo fajnie podkresla kolor moj naturalny. Do tego mam szampon i odzywke TRESEMME do farbowanych. Super dlugo pomagaja utrzymac kolor naprawde blyszczacy, a wiadomo przy ciemnych wlosach o to ciezko
Mizselko piekna jestes ♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 17:34
mizzelka lubi tę wiadomość