Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaisy!
Z takich tabletek na ból macicy i dobry przepływ krwi dostałam Buscopan (jak nie przekrecilam literek), miałam go brać każdego dnia na początku, tak dla lepszego komfortu plus dupek, by być pewnym, ze wszystko zrobione, jak należy czytałam, ze Buscopan często jest polecany.
Dobranoc :*Daisy lubi tę wiadomość
-
Daisy nie wiem co jest na ulotce ale to lek ziolowy.
ja bym odstawila bo az tak on hormonow nie reguluje- wydaje mi sie ze pomaga zajsc w ciaze i delikatnie obniza prolaktyne i w ciazy nie wiem jakby dzialal na plod. wiec gdybym byla na Twoim miejscu to odstawilabym i umowilabym sie na wizyte mimo wszystko zeby ustalic dawke luteiny/Duphastonu i nie krwawic i nie plamic- tak jak ja......
to duzy stres a strach zostal juz na cala ciaze.Daisy lubi tę wiadomość
-
Tygrysku gratuluje! Bardzo ladny wynik. My w lutym 2015r bedziemy mieli 2 lata od zareczyn dopiero a w pazdzierniku stuknelo nam 2.5 r razem
Sloneczna, wszystko o czym napisalas na szczescie mnie nie tyczy. Nie wiem tylko jak zejsc z mojej ulubionej kawy no ale jakos to ogarne moze bede pila tylko pol kubka
Bede potem bo musze mloda do szkoly odstawicTygrysek lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, wlasnie ja tez wpadlam na pomysl z mama coffee Kiedys byl ten boom i reklamy lecialy dzien w dzien, a teraz juz mozna o tym zapomniec Ale kupie sobie. Ja bym chciala pic moja ulubioną kawę non stop hihi choc pewnie tak jak mowisz zaczna sie jakies tam dolegliwosci wieksze i dupa
Wczoraj wieczorem znowu bardzo mnie bolal caly dol, masakra, ale apap baaardzo szybko pomogl. Dzis to juz musowo do apteki
Dzis sobie siknelam znowu na test z allegro i ta kreska wciaz slaba, ale widoczna. Naprawde, wczoraj na tej 25tce pink express kreska byla mocniejsza niz na wszystkich allegrowych wysikanych przeze mnie testach razem wzietych
-
Daisy a idziesz jutro na bete? nie denerwuj sie tylko:)
Dziewczyny pamietajcie ze od dzis proszki Lovela w BIedronce sa tanio a od 17 listopada posciel i przescieradla
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,3820,name,posciel-niemowleca
ja sobie kupie z Kubusiem:) mam juz jeden komplet ale i tak trzeba miec ze 2.
Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sue wrote:jak tak patrzę na te Wasze wyprawki, to mam ataki paniki, bo ja jeszcze nic nie mam
U nas na lutówkach to niektóre maja już wszystko gotowe, nic tylko rodzić A ja jakoś się zebrać nie mogę. Zamiast dziecku, to sobie bluzę wczoraj kupiłam na showroomie
Sue lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, tak, ide jutro na bete powtorzyc I od razu sie do gina umowilam, bo nawet do niedzieli mi lutki nie starczy chyba, zostalo mi doslownie kilka tabletek. Wiem, ze nic nie bedzie widac i nie o to mi chodzi, no ale jednak recepty na lutke sobie nie wyczaruję. A przynajmniej na spokojnie porozmawiam.
Wczoraj w koncu sie posmarowalam clotrimazolem, bo mi moje swedzenie wyszlo ze srodka na zewnatrz . Juz na poczatku swedzenia przeszlo mi przez mysl, ze moze sie udalo, bo od czau moich bojow z szyjka w 2012 roku, nie mialam zadnych problemow z infekcjami itp. A tu proszę Ale tez po czesci myslalam ze to moje hpv wrocilo, bo przeciez oslabiona bylam ostatnio, katar mialam dwa dni i gardlo mnie bolalo tez dwa dni
Aaaaa w koncu udalo mi sie jakis logiczny suwaczek ustawic. Teraz jestem sliczna jak Wy
A co jeszcze mi sie przypomnialo, moj mi wczoraj przyznal sie, ze nie bral juz 2gi msc ani flegaminy ani wit C, ani tego Fertility, ktore tak namietnie lykal przez pare miesiecy, bo mu sie skonczyly i zwyczajnie nie po drodze bylo mu do apteki.
Naprawde nie wiem jak nam sie udalo zaskoczyc Choc wydaje mi sie, ze ten castagnus tez mogl jednak pomoc, pomimo, ze zaczelam go brac dopiero w 15dc! A owulke mialam w 21dcWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 12:08
mizzelka, Sue, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
kurde takie promocje a ja zablokowana w domu
a o sroce tez sobie czytam fajnie opisuje te produkty
Tygrysku Gratuluję stażu
a Daisy fajnie zorganizowałaś powiadomienie rodziny u mnie była cisza a szkoda.. aż miło się czyta
będzie dobrze teraz trzeba sie wyluzować i relaksować -
Sue wrote:Mizzelko, dobrze wiedzieć, że jak będę w czarnej dupie, to przynajmniej Ciebie tam spotkam )
I razem z niej wyjdziemy kupując wyprawkę raz-dwa
ale damy radę jeszcze nie ma stycznia hahahSue lubi tę wiadomość
-
hej
a u Nas dziś dzień dobry czuję się tak jakbym wgl. nie była w ciąży..gdyby nie częste odbijanie i mini mdłości to bym o ciąży zapomniała, nawet piersi już praktycznie nie bolą i są jakieś oklapłe..albo mi się zdaje..Mam nadzieję, że z Maluchem wszystko OK a do wizyty jeszcze 14 dni..ale nie ma innej opcji niż ta, że musi być dobrze !!
pogodnego dniaDaisy, merida17 lubią tę wiadomość
-
Magdalena, ja zaczęłam wymiotować w drugim trymestrze i wymiotowałam aż do chyba 19 tygodnia!! Więc lepiej nie chwal dnia przed zachodem słońca
Piękny dzień dziś we Wrocławiu, na 14 mam kosmetyczkę, może pójde na spacerek
Maluszek mnie zaczepia, kochany mójDaisy, Daisy, merida17 lubią tę wiadomość
-
Oh dziewczyny mi to sie az plakac chce! Do tej pory nie wierze, ze sie udalo! Jejciu, a Wy kiedy uwierzylyscie? Od razu, po becie, po wizycie?
Ale czas leci, patrzcie, jestem w końcu Z WAMI!!!Magda_lena88, Krokodylica, Tygrysek, merida17, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość