Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaisy! Słuchaj sie nas czasami obiecalysmy Ci prezent na święta i proszę bardzo alez cholernie sie cieszę
Pamiętaj co pisałam, my na porodowke, a Ty z kibelkiem bliskie spotkanie oczywiście oby nie, ale nie bądź zaskoczona, bo my tu lubimy tulic kibelek na tym forum gratulacje ogromne !!!!!
Mizzelko zdrowiej!
Rybenko polewaj mam przerwę to świętuje
Pięknie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 15:07
Daisy, mizzelka, Rybeńka, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Kochane tak strasznie sie ciesze! To dzieki Wam, tak mnie sciagnelyscie w tym cs do siebie! Na pewno sie zarazilam tym codziennym pisaniem z Wami!
Nie wiem teraz jak ustawic kalendarz, bo jedno z 1dc, a 2gie z owulki a u mnie spora roznica wychodzi wtedy.
Możesz nawet i trzy czy to ważne grunt, ze możesz go wstawić !!!
Ja mam już chyba 7 terminów, ten z suwaczku tez taki mniej wiecej cudnieKrokodylica, Daisy lubią tę wiadomość
-
Krokodylku musi być i kobietka i facet a na naszym forum zauwazylam że same baby co nie?
Daisy serdecznie Gratuluję, rośnijcie zdrowo i jak najmniej ciążowych dolegliwości i nudyyyyyyy... najmniej zmartwieńDaisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mizzelko, kochanie, wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin! Duzo zdrowia, szczescia, pomyslnosci, jak najmniej ciazowych dolegliwosci, samych radosnych chwil, szczesliwego rozwiazania i w ogole wszystkiego co sobie zamarzysz, zeby sie spelnilo, choc wierze, ze to jedno marzenie wlasnie sie produkuje i juz niedlugo sie spotkacie
A teraz bez jaj!!!
mizzelka, merida17, Krokodylica, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy, mizzelka, merida17 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Daisy, mizzelka, merida17 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Mizzelko moja Kochana! Wszystkiego co piękne, słodkie, urocze, miłe i szczęśliwe!
Dziś jest taka imprezka....
Masakra laski!
Dziś jest mega!
W sercu gdzieś tam wierzyłam, że tym się można zarazić... ale aż tak szybko...
Musimy teraz ciepłymi myślami objąć tą Fasolinkę, aby przetrwała najgorszą próbę czasu!
Ale będzie rok 2015... szok!Daisy, Rybeńka, Krokodylica, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Chomiki wymiatają
Idealnie to opisałaś Tygrysku ja będę się modlić o tą Maleńką fasolkę :* niech rośnie zdrowo :*Krokodylica, Daisy, Tygrysek lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Schodząc na ziemię... nie przestałam myśleć o mojej szyjce. Martwi mnie, w pracy dziś uczuliłam, że mogę się "stracić" szybciej. Rozważam na poważnie L-4 z początkiem grudnia.
Moje urodzinkowe prezenty m.in.:
Od mojej przyjaciółki
przód i tył
oraz taka kosmetyczka
Bo ona w ogóle robi i szyje takie różne rzeczy, przede wszystkim dla dzieci.
https://www.facebook.com/dziecieceragamuffin jakby ktoś miał zobaczyć co jeszcze szyje.
Od mojego m. między innymi dostałam taką książkę
A z zakupów poniedziałkowych to mam tak:
czapeczka (prezenter, mój osobisty prosiaczek)
rożek w sówki!
kolorowe tetry, jedne we wzorki są, a drugie jednokolorowe jak najciemniejszy różowy na tym zdjęciu
ubranka
katarek, który próbował opanować mój m.
rzeczy dla mnie, podkłady majtki i inne... nie wiem czy któreś jeszcze wiecej dokupić? Jakie macie plany z tymi rzeczami?
do kąpieli:
przewijak miękki
a jutro przyjdzie półko-przewijak , na którym powieszę te pojemniki z Ikei
Oraz wiele innych pierdółek...
Ogólnie cały weekend był relaksacyjny z
herbatką z pomarańczą i goździkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:38
Daisy, słoneczna 85, Krokodylica, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Największy dylemat mam z wózkiem. A raczej mamy!
Pojechaliśmy do nas, do firmowego sklepu LONEX
i już byłam gotowa wpłacić zaliczkę, baaa wziąć go od razu:
za 1750 zł 3w1
Ale mój m. mówi, i tak jedziemy dalej.
Dalej było już tylko gorzej.
Camarel Sevilla
3w1 1400 zl (czyli 350 zł mniej)
albo Camarelo Caramela
(te szare pasma to eko skórka)
3w1 za ok 1500 zł
Mój m. chce ten ostatni, bo twierdzi, że i tak nie zobaczę różnicy pomiędzy Lonexem a Camarelo, a w cenie jednak jest i że nie warto brać droższego.
Ale powiem Wam jedno! LONEX Sweet Baby to NAJLŻEJSZE wózki jakie dotykałam (a już trochę ich zmacałam).
Dla mnie różnica jest w szczegółach i na konkretniejszy wygląda LONEX. Tylko właśnie, czy warto? 350 zł to ja wydałam na raz w sklepie z dziecięcymi artykułami.
Co myślicie?
Krokodylica, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015