Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybeńka wrote:Słoneczna i jak da się to wypić?
Rybenko ! poszlam na krew i wyjmuje saszetke glukozy a pani mi mowi ze oni nie rozrabiaja i zebym sobie rozrobila na korytarzu nawet w dwoch kubeczkach! wychdoze a kubeczkow nie ma! pobrala mi krew ( bez glukozy) potem pobieglam do sklepu po wode mala- odlalam czesc i wsypywalam glukoze i cytrynke ( cwiartke) no i mieszalam mieszalam ( w cieplej szybciej by wyszlo) no i w koncu wypilam, nie bylo to straszne jak kazdy mowil!
taka lemoniada slodka rozgazowana! na koncu mialam najgorzej bo mialam krysztalki neirozpuszczone i to jeszcze msuialaam polknac. potem siedzialam 2 godz i poszlam na pobranie.
nie mdlilo mnie, siedzialam czytalam gazete.
troche sie odbijalo slodkim no ale normalnie.
takze przed testem upewnijcie sie ze u was rozrabiaja glukoze!
MYSLALAM, ze bedzie gorzej! ze od razu zwroce itd
ale nie ma co sie bac:) widocznie kazdy reaguje inaczej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:39
Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
To myślę Daisy ze faktycznie dwa testy różnej firmy nie mogą się mylić. Jestem dobrej myśli Kochana :-*
Słoneczna dziękuję za informacje, tez sobie kupię cytryne do tego. A tak w ogóle to ile kosztuje w aptece ta glukoza?
Ja niestety mam zaznaczone ze mam mieć 3 kłócia. Pierwsze na czczo, potem po godzinie i potem po dwóch. Chyba najbardziej się tego kłócia boję hehe
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Daisy, ja też widzę drugą krechę! Trzymam kciuki za betę i o 14 czekam na wieści
Rybeńko u mnie po glukozie też było ok. Trochę mi było słabo, ale dałam radę. A mały skakał, jakby się szaleju najadł
Krokodylku, Zuzki to grzeczne dziewczynki Charakterne, to fakt, ale fajne
Daisy, Rybeńka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzięki Sue no ja się wybieram po 20 na to badanie i ciekaw mnie jak na nie zareaguje hehe ale ja ogólnie bardzo lubię słodkie i mam nadzieje ze dobrze to znioseOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
diamonds wrote:Mizzelka lubię za zdrową Dzidzię nie za rwę
niestety chyba nie ma na to lekarstwa, ja też mam ale po lewej stronie już z miesiąc.
Wstawaj powoli, nie gwałtownie, raczej mi pomaga przekręcenie się delikatne na nieboląca stronę. Lekarz powiedział, żeby niestety unikać leżenia bo wtedy niestety się nasila. lepiej jest stać albo siedzieć.
Niestety dzidzia zaczyna uciskać nam nerw i stąd bóle od pleców do stopy.
Ale damy radę
niektórzy sterydy biorą itp a ja nic nie mogę.. aby apap dwa razy na dobę mam przyzwolone ale nie ma żadnej różnicy, ból niezły... nie mogę leżeć za dlugo w jednej pozycji.. nikomu nie życzę..
ale przetrwam, nie pierwsza jestem ni nie ostatnia
ale powiem szczerze że jak poleżę długo i nie ruszam sie to nawet wstanę nie tak źle i chodzę wyprostowana, to jest sukces konretny... -
Aaa!!!! Daisy!!!!! Słońce!!!! Wiedziałam teraz Kochana tylko spokojnie! Bez paniki, dbaj o Was ile możesz jej Kochana gratuluję i życzę Ci zdrowej i spokojnej ciąży tak bardzo się ciesze idę otwierać soczka i mam zamiar to oblac!!!!
Daisy lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Daaaaaisyyyyyy!! Yaaay! Jesteś w ciąży! Ale się cieszę!
Uważaj teraz na siebie i fasolkę ;*
Mizzelko kochana - sto lat! Wszystkiego co najwspanialsze, spełnienia marzeń, radości i duuuuużo miłości! No i oczywiście zdrowej dzidzi i lekkiego porodu :*Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Daisy bardzo, ale to bardzo Ci gratuluję. Tyle czasu na to czekałaś. Dbaj o Was.
Rybeńka polewaj soczek, urąbiemy się z tej okazji.
Mizzelka za to na naszym gangowym wątku same chłopaki, tylko u mnie i jednej ciężarówki babeczki a tak to same siusiaki.Daisy, mizzelka, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Daisy? to moj castagnus Ci pomogl:) gartulacje- spokojnie zebys nie wytrzesla fasoli:)
MIzzelko Wszystkiego Najlepszego:) no i zdrowego bobasa
Glukoza kosztowala niecale 5 zl ( jakos 4,75 chyba)
leakrz mowil zebym cwiartke cytrynki wcisnela bo tak to by bylo ciezko raczej!
mi rodzinna zaznaczyla 2 pobrania na czczo i po 2 godz. a moj lekarz tylko ze obciazenie 75g glukozy wiec mysle ze roznie robia.
slabo mi dzis krew leciala ( moze stres?
Daisy, mizzelka, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Kochane tak strasznie sie ciesze! To dzieki Wam, tak mnie sciagnelyscie w tym cs do siebie! Na pewno sie zarazilam tym codziennym pisaniem z Wami!
Nie wiem teraz jak ustawic kalendarz, bo jedno z 1dc, a 2gie z owulki a u mnie spora roznica wychodzi wtedy.Krokodylica, merida17, Rybeńka, Sue lubią tę wiadomość