Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Zastrzelicie mnie, ale siknelam 2gi raz i znowu jest cien, golym okiem go normalnie nawet moj maz widzi..
Boszz, a moze to jakas wadliwa partia, no bo zeby 2 testy pod rzad pokazaly to samo?
Daisy, przecież umówiłyśmy się, że do końca roku sikasz na zielono, więc nie bądź taka zaskoczona! Nie mogę Cię zastrzelić, zbyt fajna jesteś ciągle trzymam kciuki za tłustą kreskę
Może poczekaj 2 dni i zrób innej firmy? A może krew Kurde co ja Ci tu będę pisać, Ty sama wiesz lepiej Ja jestem od pozytywnego myślenia, co będę robić cały dzień myśląc o pięknej kresceKrokodylica, Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Oh Meridko nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala tak na mega zielono siknac z potwierdzeniem na papierze. A jaki dol bedzie jak dostane @ bo mnie cos zaczelo podbrzusze pobolewac
No nic. Czekamy. Ja bym chyba zemdlala jakbym zobaczyla 2 grube krechymerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy, my kobiety to jesteśmy szurnięte ja się nie dziwię, że same ze sobą nie potrafimy wytrzymać
Dopiero zobaczyłaś bardzo wcześnie dwa cienie cienia, a teraz już boli brzuch a może to tylko cień cienia bólu, którego nie ma, ale by się nie rozczarować to już czujesz złe znaki!
Ja za Ciebie trzymam kciuki, a Ty spokojnie (wiem łatwo mówić) przegoń cieniowe/ bólowe myśli z głowy i się odpręż, dobrze -
nick nieaktualny
-
Sloneczna myslisz ze on cos pokaz? Gdzie ja to kupie hahaha wiesz u mnie w gminie w kazdej aptece maja tylko bobo testy a jak mam jechac gdzies indziej to przeciez sie posikam po drodze juz wole na bete zajechac i miec swiety spokoj i wiedziec na czym stoje czyli <0.1
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Meridko nie ma za co
A co do zdrówka to dziś serce juz spokojne ale chyba mnie przeziębienie bierze. Właśnie pije mleko z miodem i czosnkiem, oby coś pomogło.
Mizzelko współczuję, połóż się i spróbuj jakoś odpocząć. Ważne ze z Maleństwem wszystko ok.
Daisy Kochana faktycznie postaraj się jakoś odprężyć i jutro powtórz test. A może spróbuj kupić gdzieś jakiś inny. Ja nadal mocno ściskam kciuki :-*merida17, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyDaisy wrote:
Ja tam Cię Daisy nie che straszyć, ale Ty w ciąży jesteś !!!!!
Nie wiem jak się z tego droga koleżanko teraz wytłumaczysz
Moja też się w ten sposób zaczynała a teraz jakoś brzuch nie wiem czemu mi rośnie
Tam bladziutka kreseczka jak nic jest. Patrzyłam i w laptopie i w telefonie i ona nie znika
Trzymam kciuki za betęDaisy, Rybeńka, Sue, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle dobry wieczór
Dawno mnie nie było ale tydzień czasu Agatka siedzi w domu i nie miałam czasu na pisanie.
Mam nadzieje ze jutro pójdzie do przedszkola. Coś jej siedziało w gardle, kaszel ale suchy i bez innych objawów, na antybiotyk to się nie nadawało a więc tantum verde i flegamina i jakoś poszło
Spróbuje Was nadrobić
No i poza tym,że znów jakoś przez cały dzień mnie mdli to ok
no i rzecz jasna musiałam zaliczyć bliskie spotkanie z wc w weekend, ale już do tego przywykłam. To takie zaczęcie nowego tygodnia i moje Dziecię daje mi znać że to kolejny
Co do imienia Dzieciątka już mi się raczej Alicja odwidziała i nie wiem czy teraz nie będzie Marta albo Ewa jak chciała Agatka. Im więcej mam czasu tym bardziej wymyślam.
Gosiak,
ja poczytałam o nosidłach= wiesidłach i przekonałam się do chustowania i mam nadzieje że się tego nauczę. No i ze Dziecię będzie współpracować i nie protestować przy noszeniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 20:45
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Jestem na chwilę aby. wszystko ok tylko ja mam rwe kulszową.
ale najważniejsze ze dziecko zdrowe:)
niestety chyba nie ma na to lekarstwa, ja też mam ale po lewej stronie już z miesiąc.
Wstawaj powoli, nie gwałtownie, raczej mi pomaga przekręcenie się delikatne na nieboląca stronę. Lekarz powiedział, żeby niestety unikać leżenia bo wtedy niestety się nasila. lepiej jest stać albo siedzieć.
Niestety dzidzia zaczyna uciskać nam nerw i stąd bóle od pleców do stopy.
Ale damy radę -
Och Daisy, już czekam na jutrzejsze zdjęcie Kolorowych snów i oby ta kreseczka ciemniala z dnia na dzień! :-*
Daisy lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
No już teraz to kreska którą każdy widzi. Widać ją bez zbliżeń.
Daisy gratuluję
Strasznie się cieszę i na pewno wszystkie tutaj że komu jak komu ale że Tobie się udało
Pozostaje życzyć spokojnej ciąży.
Dziś utraciłaś swoją niepodległość fasolinek zajął twierdzę i będzie okupował przez najbliższe 9 miesięcy
Jeszcze raz bezproblemowej ciążymerida17, Daisy lubią tę wiadomość