X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jestem na stale- miallam ograniczony dostep do neta.
    Daisy trzymam kciuki!

Gosiak, Daisy, Krokodylica, Rybeńka, Sue lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastrzelicie mnie, ale siknelam 2gi raz i znowu jest cien, golym okiem go normalnie nawet moj maz widzi..
    Boszz, a moze to jakas wadliwa partia, no bo zeby 2 testy pod rzad pokazaly to samo? :/

merida17, Rybeńka, diamonds lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na chwilę aby. wszystko ok tylko ja mam rwe kulszową.
    ale najważniejsze ze dziecko zdrowe:)

merida17, diamonds, Sue lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Zastrzelicie mnie, ale siknelam 2gi raz i znowu jest cien, golym okiem go normalnie nawet moj maz widzi..
    Boszz, a moze to jakas wadliwa partia, no bo zeby 2 testy pod rzad pokazaly to samo? :/

Daisy, przecież umówiłyśmy się, że do końca roku sikasz na zielono, więc nie bądź taka zaskoczona! Nie mogę Cię zastrzelić, zbyt fajna jesteś ;) ciągle trzymam kciuki za tłustą kreskę :)

Może poczekaj 2 dni i zrób innej firmy? A może krew ;) Kurde co ja Ci tu będę pisać, Ty sama wiesz lepiej ;) Ja jestem od pozytywnego myślenia, co będę robić cały dzień myśląc o pięknej kresce :)

Krokodylica, Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh Meridko nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala tak na mega zielono siknac z potwierdzeniem na papierze. A jaki dol bedzie jak dostane @ bo mnie cos zaczelo podbrzusze pobolewac :(
    No nic. Czekamy. Ja bym chyba zemdlala jakbym zobaczyla 2 grube krechy :D

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, my kobiety to jesteśmy szurnięte :) ja się nie dziwię, że same ze sobą nie potrafimy wytrzymać ;)
    Dopiero zobaczyłaś bardzo wcześnie dwa cienie cienia, a teraz już boli brzuch :) a może to tylko cień cienia bólu, którego nie ma, ale by się nie rozczarować to już czujesz złe znaki!

Ja za Ciebie trzymam kciuki, a Ty spokojnie (wiem łatwo mówić) przegoń cieniowe/ bólowe myśli z głowy i się odpręż, dobrze :)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieee, po prostu juz tak mialam ze wyszedll mi cien a za pare h dostalam @ :D

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Nieee, po prostu juz tak mialam ze wyszedll mi cien a za pare h dostalam @ :D

I co ja mam z Tobą zrobić Szalona Kobieto :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy idz rano kup test quixx! i bedzie pewnosc

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczna myslisz ze on cos pokaz? Gdzie ja to kupie hahaha wiesz u mnie w gminie w kazdej aptece maja tylko bobo testy :D a jak mam jechac gdzies indziej to przeciez sie posikam po drodze :D juz wole na bete zajechac i miec swiety spokoj i wiedziec na czym stoje czyli <0.1 ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a w innych aptekach? albo jakims rossmanie? lepiej miec dwa rozne:)

poczekaj porpostu to i paskowy pokaze na pewno:)

Daisy lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridko nie ma za co :-)
    A co do zdrówka to dziś serce juz spokojne ale chyba mnie przeziębienie bierze. Właśnie pije mleko z miodem i czosnkiem, oby coś pomogło.
    Mizzelko współczuję, połóż się i spróbuj jakoś odpocząć. Ważne ze z Maleństwem wszystko ok.
    Daisy Kochana faktycznie postaraj się jakoś odprężyć i jutro powtórz test. A może spróbuj kupić gdzieś jakiś inny. Ja nadal mocno ściskam kciuki :-*

merida17, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Hej kochane! ♡
    Ja znowu siklam, rano, bo dzis ostatnia lutke mialam brac rano i mysle a co tam sprawdze. I takie cos mi sie pokazalo, mysle, ze to jak zwykle niespodzianka allegrowa i cien cienia. Widac w ogole cokolwiek? Bo ciezko zlapac, ale oczy widza na zywo.
    milego dnia! ♡♡♡

8b383idoma02_t.jpg

Ja tam Cię Daisy nie che straszyć, ale Ty w ciąży jesteś !!!!!
    Nie wiem jak się z tego droga koleżanko teraz wytłumaczysz :-)
    Moja też się w ten sposób zaczynała a teraz jakoś brzuch nie wiem czemu mi rośnie :-D

Tam bladziutka kreseczka jak nic jest. Patrzyłam i w laptopie i w telefonie i ona nie znika :-)
    Trzymam kciuki za betę :-)

Daisy, Rybeńka, Sue, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle dobry wieczór
    Dawno mnie nie było ale tydzień czasu Agatka siedzi w domu i nie miałam czasu na pisanie.
    Mam nadzieje ze jutro pójdzie do przedszkola. Coś jej siedziało w gardle, kaszel ale suchy i bez innych objawów, na antybiotyk to się nie nadawało a więc tantum verde i flegamina i jakoś poszło :-)
    Spróbuje Was nadrobić

No i poza tym,że znów jakoś przez cały dzień mnie mdli :-/ to ok
    no i rzecz jasna musiałam zaliczyć bliskie spotkanie z wc w weekend, ale już do tego przywykłam. To takie zaczęcie nowego tygodnia i moje Dziecię daje mi znać że to kolejny :-)

Co do imienia Dzieciątka już mi się raczej Alicja odwidziała i nie wiem czy teraz nie będzie Marta albo Ewa jak chciała Agatka. Im więcej mam czasu tym bardziej wymyślam.

Gosiak,
    ja poczytałam o nosidłach= wiesidłach i przekonałam się do chustowania i mam nadzieje że się tego nauczę. No i ze Dziecię będzie współpracować i nie protestować przy noszeniu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 20:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Jestem na chwilę aby. wszystko ok tylko ja mam rwe kulszową.
    ale najważniejsze ze dziecko zdrowe:)
    Mizzelka lubię za zdrową Dzidzię nie za rwę
    niestety chyba nie ma na to lekarstwa, ja też mam ale po lewej stronie już z miesiąc.
    Wstawaj powoli, nie gwałtownie, raczej mi pomaga przekręcenie się delikatne na nieboląca stronę. Lekarz powiedział, żeby niestety unikać leżenia :-P bo wtedy niestety się nasila. lepiej jest stać albo siedzieć.
    Niestety dzidzia zaczyna uciskać nam nerw i stąd bóle od pleców do stopy.
    Ale damy radę :-)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane nie moglam sie powstrzymac :p :p :p

6e1sg1i282zz_t.jpg

Wiecej nie sikam ide do lozka ;)

diamonds, Sue, Gosiak, Krokodylica, mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Daisy, już czekam na jutrzejsze zdjęcie :-) Kolorowych snów i oby ta kreseczka ciemniala z dnia na dzień! :-*

Daisy lubi tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybenko, Ia poradzila mi zrobic test na wodzie i sprawdzic czy wyjdzie tez cien. No i nie wyszedl, jest bialo! Jejciu jejciu!

merida17, diamonds, Sue, Rybeńka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy Daisy!!!
    Co tu się dzieje ?????????!!!!!!!
    aaaaaaaaaaaaaa

Jejku każdy ślepy widzi, że sikasz na zielono!!!
    Tak to Ty możesz sikać ile chcesz ;) trzymam ciągle kciuki!!
    Ale się ekscytuję ;) to niesamowite!! :)

diamonds lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Kochane nie moglam sie powstrzymac :p :p :p

6e1sg1i282zz_t.jpg

Wiecej nie sikam ide do lozka ;)

No już teraz to kreska którą każdy widzi. Widać ją bez zbliżeń.

Daisy gratuluję ;-)
    Strasznie się cieszę i na pewno wszystkie tutaj że komu jak komu ale że Tobie się udało ;-)
    Pozostaje życzyć spokojnej ciąży.

Dziś utraciłaś swoją niepodległość ;-) fasolinek zajął twierdzę i będzie okupował przez najbliższe 9 miesięcy :-)

Jeszcze raz bezproblemowej ciąży :-)

merida17, Daisy lubią tę wiadomość

‹‹ 105 106 107 108 109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ