Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór!!
Daisy! Cóż oczy moje widzą! Na tym pierwszym delikatnie, ale ten drugi to dwie krechy jak w mordę strzelił!!! Trzymam kciuki najmocniej na świecie!!
Krokodylku, gratuluję córeczki, będzie moja imienniczka Bardzo fajne imię, polecam gorąco
Ja dziś robiłam porządki w szafie i rzeczy, które szyderczo się ze mnie śmiały, że w nie nie wchodzę schowałam głęboko do szuflady I tak większość letnich, więc poczekają do czerwca - wtedy już znów będę w rozmiarze 34
Mizzelko, współczuję rwy kulszowej Ja mam czasami podobny ból, u mnie pojawia się to jak mnie przewieje, taki skurcz mięśni - pośladki i podudzie. Boli tak, że ani sie zgiąć, ani wyprostować. Mam nadzieję, że bardzo dokuczać Ci nie będzie :*merida17, Krokodylica, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy tez bym chyba poszła na ta betę, po co się dalej stresować. Tak już będziesz miała potwierdzone
Mizzelko i ja Tobie życzę wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze. Spełnienia wszystkich marzeń i dużo zdrówka :-*
A mnie dopadly zatoki i się mecze od wczoraj kicham strasznie i ciągle leci mi z nosa. A nie wiem co na te zatoki można wziąć.mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Słoneczna i jak da się to wypić?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Lece lece! Odstawilam core i juz pokonuje 35km tu kolo siebie 10km niecale wyczailam lab ale wyniki dopiero ok 19 bo dzwonilam. Wole jechac dalej, zaplacic wiecej, ale mieec wyniki szybciej
Krokodylica, Rybeńka, diamonds, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki :-* a o której będziesz miała wyniki?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Daisy a ja razem z Tobą!!!! KOCHANA!!!! jeszcze mocniej zaciskam kciuki!!! Kiedy wyniki?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
hej Kochane
pozytywnych wizyt życzę
My na długi weekend byliśmy u rodziców mojego męża i ogłosiliśmy dobrą nowinę teściowa aż się z radości popłakała
ogólnie czujemy się OK i mam nadzieję, że tak jest.
Wg USG dziś zaczynamy pełen 10tc z dnia na dzień objawy coraz lżejsze ale mam nadzieję, że to oznaka zbliżającego się II trymestru i z Maluszkiem wszystko dobrze bo przecież nie ma innej opcji
Kolejne wizyty mamy za 2 tyg w poradni genetycznej to będzie 12w+1dz staram się nakręcać na pozytywne wieści czasem idzie mi to ciężko ale jestem na dobrej drodze dzięki mojemu Kochanemu Mężulkowi który mnie bardzo wspiera a kolejna wizyta u gina za 3 tyg to będzie pełen 13tc czyli wejdziemy w Ii trymestr oby było dobrze
pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:27
Daisy, kasia_1988, Sue, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ok 14!
Hehe powiem Wam ze wczoraj z nerwow mowie do mojego Przynies mi malibu A on do mnie Ja Ci dam malibu! Ja Ci moge co najwyzej gruszke przyniesc
Z tym malibu zart oczywiscie, bo zasnac nie moglam. Ja juz pilnuje invicta onlineRybeńka, Sue, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
O to o 14 szykuje nam się otwieranie "szampanow" czyt. Soczki itp.
Magdalenko na pewno teraz wszystko będzie dobrze, pozytywne myślenie to połowa sukcesu fajnie ze teściowa się tak ucieszyła, to na pewno mile uczucie jak widać radość innych bliskich nam ludzi
Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
A Daisy ten drugi test to jakiej firmy?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs