Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Kochane kolejny dzien bez myslenia o testowaniu za mna..dzis zaserwowalam pizze wlasnej roboty oraz sernik z rodzynkami
Mizzelko, upolowalam puder mac factor za 31 zl zamiast za 51 i tusz astor za 30pare zl, takze zadowolona jestem. Kupilam krem, podklad, korektor, puder, tusz, kredke do brwi i zel do brwi, a takze pilniczek i wydalam tylko 130zl, sama jestem w szoku. Co fajnego to zestaw burjous tusz i lakier do paznokci za chyba 58zl, gdzie osobno to i to wychodzi ponad 80zl. W paku lakier czerwony, ja nie potrzebowalam wiec odpuscilam, ale na pewno sie oplaca. Promocja chyba do 9go. Jeszcze astora chyba tusz z eyelinerem byl tez taniej niz 2 osobno, a moze rimmel..juz nie pamietam.
Kocham Max Factor ♡♡♡ Tusz do rzes 2000calories jest moim zdaniem najlepszym tuszem do rzes jaki istniejej i czesto poluje w super pharm na promocjach, kiedys przy zakupach xa 30 zl mozna byko go kupic za 10 zl, wiec ostatecznie wyladowalam z czteroma .
Mialam ostatnio Helene Rubinstein za prawie 200zl z sephory i totalna masakra
Jutro sprawdze tego astora n°2 czyli pogrubienie z podkreceniem
ja też lubię max factor ale jezeli chodzi o tusz to jednak wygrywa u mnie L'oreal, nie uczula mnie w ciąży bo mialam wczeniej rimmel i niestety oddałam go mamie
-
słoneczna 85 wrote:super zdjecie! wyobrazalam sobie Ciebie z ciemnymi wlosami:)
ja dzis kupilam kurtke ta w Hm:) fajnie nawet i ma sciagacz i duzo miejsca na brzuszek.
znizka 25% czyli 171 zamiast 229:) ta czarna co pokazywalam.
a właśnie mam teraz ciemne hahah -
nick nieaktualny
-
No to Daisy gratuluję córeczki :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Witam wszystkie Piękne Panie!
Co do mojej szyjki, to nie powiem, że się nie martwię. Bardziej wsłuchuje się w różne "impulsy" mojego ciała. Może nie zwariuje przez to. Wierzę, że wszystko się dobrze skończy. Musi być dobrze! Musze pozytywnie myśleć dla niej...
Wczoraj miałam piękny dzień (urodzinkowy), mała od rana dawała znaki, że jest ok i że mnie kocha. Mąż zrobił śniadanie, potem kazał wypoczywać (dziś też nie pozwala się nadwyrężać i tak będzie chyba aż do kontroli szyjki). Wieczorem kolacja w restauracji i przepyszny deser, foude owocowe.
Z okazji rozpoczęcia 25 tygodnia (24+0):
Daisy gratulacje dla córki!
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie. Zamierzam się oszczędzać i nie przemęczać oraz nie denerwować. Zobaczymy co będzie. Być może moje L-4 przedporodowe będę musiała przenieść już na grudzień. Zobaczymy.
A co do L-4, to znów mój lekarz pytał czy mam takowe, ale ja mówię, że nie. Zapytałam od razu, czy będzie jakiś problem jak poproszę od stycznia, a on mi powiedział, że żadnego problemu nie będzie i że mam mówić, jak coś. Uspokoiłam się.Daisy, merida17, mizzelka, Sue, Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyDaisy gratulacje
Tygrysku, z okazji urodzin życzę Ci najdluzszej szyjki swiata my wczoraj swietowalismy tez urodziny w restauracji, ale mojej mamy, które dokładnie sa dziś skorpionku odpoczywaj
Miłego dnia, my uciekamy na plażeTygrysek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Tygrysku wszystkiego najlepszego Kochana :-*
Tygrysek lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Diamonds, zgłębiłam temat nosideł dziś - jest kilka nadających się dla niemowląt - ergonomicznych - jednym z nich jest TULA - ale ze specjalną wkładką dla niemowląt - od 3,5 kg.
Sama się zastanawiam czy nie kupić dla tatusia, bo ja będę próbowała na pewno ogarnąć noszenie w chuście, ale tacie może nie odpowiadać kolor chusty a i pewnie będzie się bał czy dobrze zawiązał...
Edit: no i wczoraj wieczorem trafiła mi się jeszcze rozmowa z ekspertką od chust i nosidełek. Powiedziała, że wkładka dla niemolaków do TULI to ściema i w nosidle tylko i wyłącznie jak dziecko zacznie samodzielnie siadać. Wcześniej tylko chusta - najlepiej tkana, skośnokrzyżowa lub o splocie diamentowym. Albo używana albo można ją po prostu wyprać, żeby była bardziej miękka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 07:16
diamonds lubi tę wiadomość
-
Dziękuję moje Kochane za życzenia!
Jak Wam mija dzionek??
Właśnie się relaksuje przy herbatkę z pomarańcza i gozdzikami
Może ktoś ma ochotę sobie zobaczyć, filmik z mojego szpitala:
http://youtu.be/-j-v-xVJepQmizzelka lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysek, Gosiak, mizzelka, merida17, Sue, Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Tygrysku śliczny brzuszek :*
u mnie zrobiło się duże.. kurde.. a 2 tyg temu tak w miarę a teraz... jak piłka chyba się pcha do góry
Daisy Gratulacje dla córci, zdolna dziewczyna
pilnuj jej talentu pamiętaj niech go nie marnuje
Rybieńko piękne zdjęcie masz kochanego męża że strzelił ci sesje nie to co mój aparat go parzy
jak miło popatrzeć na wasze brzuszki
a ja mam doła troche, ale moze przejdzie.. musze przegryźć.
merida17 lubi tę wiadomość
-
Hej Mizzelko Kochana a co to mamy za dołka? Nie smuc się niczym Kochana, pamiętaj że Maluszek z brzuszku tez czuje Twoje emocje. I tak jak popłakas Tygryskowi- nosek do góry :-*
mizzelka lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Mizelko nie jesteś sama, masz nas Kochana!
Każda z nas to czasem dopada, pamiętaj że masz dla kogo żyć i że to maleństwo to całe Twoje życie! Dlatego warto, dla pierwszego krzyku, kupska, a nawet tego wstawania w nocy.
Jutro będzie nowy dzien, nowy, lepszy, inny.
Przytulam Cie mocno!!!
Ja juz w drodze, parę spraw do załatwienia. M.in. Zapisanie się na polożna środowiskowa. A potem.... Sklepy!!!! Wózki, przewijaki, ciuszki, pieluchy....
Wczoraj kupiłam w Tesco 5 pieluch tetrowych kolorowych za 20 zl. Różowiutkie
mizzelka lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Dziewczyny ale się dziś fatalnie czuje, od rana kołacze mi serce, jakas taka słaba się czuje. Masakra, najchętniej to poszłbym spać. Nawet obiadu mi się gotować nie chce.
A jak tam Wam mija dzionek?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs