X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się Dziewuszki jeszcze z łóżeczka Haha :-)
    Mizzelko, powiem Ci ze ja to na termin w ogóle nie zwracam uwagi. Raczej trzymam się tego z om, bo wiem dokładnie kiedy miałam owulke (potwierdzona u gina) myślę że Maja jest po prostu drobna jak to dziewczynki zazwyczaj mają :-)
    A i tak twierdzę że dziecko sobie wyjdzie kiedy będzie chciało hehe ;-)

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MIzzelko ja nie widzialam zdjecia! wez jeszcze wstaw zebym i ja zobacyzla:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski <3
    życzę w miarę pogodnego dnia bo w kujawsko-pomorskim masakra z pogodą mokro i szaro :P chyba skończyła się ta polska złota jesień :P
    My jutro jedziemy do rodziców męża i powiemy im o Bobasie <3 jestem ciekawa miny :) bo mina moich rodziców była bezcenna a wczoraj od mamy dowiedziałam się, że tata to pół nocy spać nie mógł :D :P ale on już tak ma :P podobnie było w dniu kiedy mój mi się oświadczył :P
    Tak sobie czytam o tych Waszych planach na sesje zdjęciowe fajnie :) taka miła pamiątka :) a robicie tylko brzuszkowe czy później też z bobasem ?? U Nas pewnie jak coś postanowię to albo siostra Nam strzeli kilka fotek bo jest zafascynowana fotografowaniem chociaż to amatorskie albo mąż mi porobi kilka fot :) chyba, że uśmiechnę się do męża mojej kuzynki o to ma taki sprzęt do fotografowania że szok ..wgl to bardzo drogie hobby jest te obiektywy itp..jeden aparat to za mało :P a na jakąś profesjonalną raczej się nie wybierzemy bo teraz mam nadzieję, że już w grudniu będziemy mieli kupione mieszkanie ale trzeba je wyremontować a raczej zrobić od podstaw bo to stan developerski więc kasa potrzebna będzie .. ale damy radę :)
    Pozdrawiam <3

mizzelka lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiem cos mi sie wieszalo cale rano :D

Mmm zjadlam sniadanie w kfc :D jak nie ja bo szerokim lukiem omijam. Ale mloda na 7.45 wiezlismy i od razu na szoping. Teraz jeszcze do rosmana lecim na kosmetyczny bo mowie ze brzydka bede niedlugo bo mi sie kosmetyki koncza ;) moj ma jakis lepszy dzien chyba bo powiedzial ze moge poszalec :D ♡♡♡

U mnie tez pogoda taka ze tylko plakac razem z chmurami :/

mizzelka lubi tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś od rana w drodze. Kupiliśmy akumulator, ale jak zajechaliśmy pod samochód, to owszem odpalił, ale kontrolka pokazywała ze nie ładuje. Udało się dojechać do naszego miasta, bo to na nowym akumulatorze, ale prosto do mechanika.
    Eh, wiecie... jak się pieprzy to na maksa. Teraz już w domu jestem i własnie się relaksuje. Umówiłam się na 16:30 do mojego przystojnego gina. Odpocznę, posprzątam i na spotkanie z moją malutką Lady :*:*:* <3

Natalka 03.2015 <3
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa.... najważniejsze!
    Wyniku moczu mam ok :D:D:D Nie ma bakterii :P:P

Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to cudnie Tygrysku :-) a koniecznie daj znać jak po wizycie :-)
    A tak w ogóle to do kogo Ty chodzisz jeśli mogę zapytać?
    A co do samochodu to u nas ostatnio było to samo, przez 3 lata nic się nie działo a jak się zaczęło sypać to naprawy na 1500 zł masakra.

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzę do Liftmedu, do dr Graniczki (on jest z Katowic)

Natalka 03.2015 <3
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mhm tez tam chodzę ale akurat o nim nie słyszałam. Kochana to udanej wizyty :-*

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka wrote:
    Witam się Dziewuszki jeszcze z łóżeczka Haha :-)
    Mizzelko, powiem Ci ze ja to na termin w ogóle nie zwracam uwagi. Raczej trzymam się tego z om, bo wiem dokładnie kiedy miałam owulke (potwierdzona u gina) myślę że Maja jest po prostu drobna jak to dziewczynki zazwyczaj mają :-)
    A i tak twierdzę że dziecko sobie wyjdzie kiedy będzie chciało hehe ;-)
    a to prawda :) a u mnie według owulacji to 5 marzec, a pierwszy termin wyznaczony z USG to 9 Marzec, ale zobaczymy co tam i jak tam będzie :)
    może szybciej może później :D ja spóźniłam się 6 dni :D nie chciało mi się wychodzić heheh :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Tygrysku akumulator rzecz martwa, niestety ma prawo się coś spieprzyć w tym aucie.. taka skarbonka..
    ale najwazniejsze ze wyniki masz super :)

Słoneczna wstawiam :D :
    [

Magdaleno daj znać jak tam reakcja, ale fajnie :) :)
    ja tez nie wiem jak z sesją brzuszkową bo pewnie jak sama sobie nie zrobie to nie bd miec wcale pamiątki :D

Daisy to dzien udany :D ja nie lubię fast foodów, gorzej sie po nich czuje niż to warto, wolę iść na kebaba ale do jakiejś knajpki czy coś :D boję się MC i KFC :D źle wspominam :D
    a coś złowiłaś? ja to juz nie pamietam keidy sie pomalowałam :D nawet włosów.. zapuszczam sie hahah :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 12:35

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie.
    Mała ma 640g, u niej wszystko ok.
    Za 2tyg mam kontrolne usg, bo szyjka mi się skrocila i jest 2,5 cm. Mówcie co wiecie o szyjce!
    Dr mówi ze to może być taka moja uroda, bo nie przechodziłam żadnych innych zabiegów. Sama już nie wiem.
    Ciśnienie 125/80 i tez stwierdził że może warto to kontrolować. Mocz ok.
    Skierowania na badania, w tym ukochana przez wszystkich glukoza.

diamonds lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku bez paniki! Najwidoczniej taka uroda śląskich Dziewczyn :) Rybeńka ma 3 cm i jest perfekt, sprawdzała wczoraj ;) ja mam teraz 3 cm i też jestem super, po tych dwóch tyg leżenia. Przed leżeniem miałam 2-2,5 cm wg szalonej ginki. No, ale mój brzuch jest bardzo nisko i ona tego się bardzo bała. Nagle pół cm zrobiło mnie super! Chyba najważniejsze, że ma być zamknięta, twarda. A wcześniej była dłuższa?? A na pewno wszystko jest dobrze ;)

Moja kumpela 2 ciąże chodziła z 2 cm i jej ginka powtarzała, że super i zamknięta, więc ona nie brała do głowy :) ja jej teraz uświadomiłam swoim leżeniem, że może mieć to wpływ.

Druga kumpela teraz w 22 tyg ma 5 cm szyjkę, a krwawi/plami i ciągle jest pod kontrolą :)

Spokojnie, bez paniki, tylko dbaj o siebie, nie przemęczaj, a może pomyśl o zwolnieniu już na poważnie, bo ostatnio i tak wspominałaś ;) Myślę, że są większe specjalistki od szyjki niż ja, ale taka na szybko moja odpowiedź ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 19:24

Tygrysek lubi tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm Tygrysku co do szyjki za dużo nie poradzę, moja koleżanka w 7miesiącu trafiła do szpitala z powodu szyjki tez chyba miała ok 2 cm. Ale polezala 2 tygodnie i było Oki. Potem w domu musiała dużo leżeć. Twoja jeszcze nie jest taka zła, wiec nie ma co się stresować. Ale lepiej sprawdzić za te dwa tygodnie. Ale lepiej będzie jak będziesz dużo leżeć.
    A tak w ogóle to duża ta Twoja Córeczka :-)
    Wszystko będzie dobrze Kochana :-*

Tygrysek lubi tę wiadomość

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane kolejny dzien bez myslenia o testowaniu za mna..dzis zaserwowalam pizze wlasnej roboty oraz sernik z rodzynkami :)

Mizzelko, upolowalam puder mac factor za 31 zl zamiast za 51 i tusz astor za 30pare zl, takze zadowolona jestem. Kupilam krem, podklad, korektor, puder, tusz, kredke do brwi i zel do brwi, a takze pilniczek i wydalam tylko 130zl, sama jestem w szoku. Co fajnego to zestaw burjous tusz i lakier do paznokci za chyba 58zl, gdzie osobno to i to wychodzi ponad 80zl. W paku lakier czerwony, ja nie potrzebowalam wiec odpuscilam, ale na pewno sie oplaca. Promocja chyba do 9go. Jeszcze astora chyba tusz z eyelinerem byl tez taniej niz 2 osobno, a moze rimmel..juz nie pamietam.

Kocham Max Factor ♡♡♡ Tusz do rzes 2000calories jest moim zdaniem najlepszym tuszem do rzes jaki istniejej i czesto poluje w super pharm na promocjach, kiedys przy zakupach xa 30 zl mozna byko go kupic za 10 zl, wiec ostatecznie wyladowalam z czteroma :D.
    Mialam ostatnio Helene Rubinstein za prawie 200zl z sephory i totalna masakra :/
    Jutro sprawdze tego astora n°2 ;) czyli pogrubienie z podkreceniem ;)

merida17 lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super zdjecie! wyobrazalam sobie Ciebie z ciemnymi wlosami:)
    ja dzis kupilam kurtke ta w Hm:) fajnie nawet i ma sciagacz i duzo miejsca na brzuszek.

znizka 25% czyli 171 zamiast 229:) ta czarna co pokazywalam.

mizzelka, Sue lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrysku chyba jak jest 25 mm i mniej to trzeba czesciej kontrolowac szyjke-

ale pewnie wysoko i zamknieta skoro mowi ze ok. prawda?

nie forsuj sie ! nie przemeczaj i nie dzwigaj!

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego weekendu! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Brzuchatki :)
    Ja tez życzę cudnego weekendu :)
    Ps. Gdzie Diamonds?

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja również witam się z rana i życzę udanego weekendu :-)
    Ja dziś jadę się opiekować Chrzesniakiem :-)
    Ciekawe co tam u Diamonds bo faktycznie jakoś jej ostatnio nie ma.

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ