Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się Dziewuszki jeszcze z łóżeczka Haha
Mizzelko, powiem Ci ze ja to na termin w ogóle nie zwracam uwagi. Raczej trzymam się tego z om, bo wiem dokładnie kiedy miałam owulke (potwierdzona u gina) myślę że Maja jest po prostu drobna jak to dziewczynki zazwyczaj mają
A i tak twierdzę że dziecko sobie wyjdzie kiedy będzie chciało heheOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
hej laski
życzę w miarę pogodnego dnia bo w kujawsko-pomorskim masakra z pogodą mokro i szaro chyba skończyła się ta polska złota jesień
My jutro jedziemy do rodziców męża i powiemy im o Bobasie jestem ciekawa miny bo mina moich rodziców była bezcenna a wczoraj od mamy dowiedziałam się, że tata to pół nocy spać nie mógł ale on już tak ma podobnie było w dniu kiedy mój mi się oświadczył
Tak sobie czytam o tych Waszych planach na sesje zdjęciowe fajnie taka miła pamiątka a robicie tylko brzuszkowe czy później też z bobasem ?? U Nas pewnie jak coś postanowię to albo siostra Nam strzeli kilka fotek bo jest zafascynowana fotografowaniem chociaż to amatorskie albo mąż mi porobi kilka fot chyba, że uśmiechnę się do męża mojej kuzynki o to ma taki sprzęt do fotografowania że szok ..wgl to bardzo drogie hobby jest te obiektywy itp..jeden aparat to za mało a na jakąś profesjonalną raczej się nie wybierzemy bo teraz mam nadzieję, że już w grudniu będziemy mieli kupione mieszkanie ale trzeba je wyremontować a raczej zrobić od podstaw bo to stan developerski więc kasa potrzebna będzie .. ale damy radę
Pozdrawiammizzelka lubi tę wiadomość
-
A nie wiem cos mi sie wieszalo cale rano
Mmm zjadlam sniadanie w kfc jak nie ja bo szerokim lukiem omijam. Ale mloda na 7.45 wiezlismy i od razu na szoping. Teraz jeszcze do rosmana lecim na kosmetyczny bo mowie ze brzydka bede niedlugo bo mi sie kosmetyki koncza moj ma jakis lepszy dzien chyba bo powiedzial ze moge poszalec ♡♡♡
U mnie tez pogoda taka ze tylko plakac razem z chmuramimizzelka lubi tę wiadomość
-
Ja dziś od rana w drodze. Kupiliśmy akumulator, ale jak zajechaliśmy pod samochód, to owszem odpalił, ale kontrolka pokazywała ze nie ładuje. Udało się dojechać do naszego miasta, bo to na nowym akumulatorze, ale prosto do mechanika.
Eh, wiecie... jak się pieprzy to na maksa. Teraz już w domu jestem i własnie się relaksuje. Umówiłam się na 16:30 do mojego przystojnego gina. Odpocznę, posprzątam i na spotkanie z moją malutką Lady :*:*:*Natalka 03.2015
-
No to cudnie Tygrysku a koniecznie daj znać jak po wizycie
A tak w ogóle to do kogo Ty chodzisz jeśli mogę zapytać?
A co do samochodu to u nas ostatnio było to samo, przez 3 lata nic się nie działo a jak się zaczęło sypać to naprawy na 1500 zł masakra.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Mhm tez tam chodzę ale akurat o nim nie słyszałam. Kochana to udanej wizyty :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:Witam się Dziewuszki jeszcze z łóżeczka Haha
Mizzelko, powiem Ci ze ja to na termin w ogóle nie zwracam uwagi. Raczej trzymam się tego z om, bo wiem dokładnie kiedy miałam owulke (potwierdzona u gina) myślę że Maja jest po prostu drobna jak to dziewczynki zazwyczaj mają
A i tak twierdzę że dziecko sobie wyjdzie kiedy będzie chciało hehe
może szybciej może później ja spóźniłam się 6 dni nie chciało mi się wychodzić heheh
-
No to Tygrysku akumulator rzecz martwa, niestety ma prawo się coś spieprzyć w tym aucie.. taka skarbonka..
ale najwazniejsze ze wyniki masz super
Słoneczna wstawiam :
[
Magdaleno daj znać jak tam reakcja, ale fajnie
ja tez nie wiem jak z sesją brzuszkową bo pewnie jak sama sobie nie zrobie to nie bd miec wcale pamiątki
Daisy to dzien udany ja nie lubię fast foodów, gorzej sie po nich czuje niż to warto, wolę iść na kebaba ale do jakiejś knajpki czy coś boję się MC i KFC źle wspominam
a coś złowiłaś? ja to juz nie pamietam keidy sie pomalowałam nawet włosów.. zapuszczam sie hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 12:35
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Po wizycie.
Mała ma 640g, u niej wszystko ok.
Za 2tyg mam kontrolne usg, bo szyjka mi się skrocila i jest 2,5 cm. Mówcie co wiecie o szyjce!
Dr mówi ze to może być taka moja uroda, bo nie przechodziłam żadnych innych zabiegów. Sama już nie wiem.
Ciśnienie 125/80 i tez stwierdził że może warto to kontrolować. Mocz ok.
Skierowania na badania, w tym ukochana przez wszystkich glukoza.diamonds lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysku bez paniki! Najwidoczniej taka uroda śląskich Dziewczyn Rybeńka ma 3 cm i jest perfekt, sprawdzała wczoraj ja mam teraz 3 cm i też jestem super, po tych dwóch tyg leżenia. Przed leżeniem miałam 2-2,5 cm wg szalonej ginki. No, ale mój brzuch jest bardzo nisko i ona tego się bardzo bała. Nagle pół cm zrobiło mnie super! Chyba najważniejsze, że ma być zamknięta, twarda. A wcześniej była dłuższa?? A na pewno wszystko jest dobrze
Moja kumpela 2 ciąże chodziła z 2 cm i jej ginka powtarzała, że super i zamknięta, więc ona nie brała do głowy ja jej teraz uświadomiłam swoim leżeniem, że może mieć to wpływ.
Druga kumpela teraz w 22 tyg ma 5 cm szyjkę, a krwawi/plami i ciągle jest pod kontrolą
Spokojnie, bez paniki, tylko dbaj o siebie, nie przemęczaj, a może pomyśl o zwolnieniu już na poważnie, bo ostatnio i tak wspominałaś Myślę, że są większe specjalistki od szyjki niż ja, ale taka na szybko moja odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 19:24
Tygrysek lubi tę wiadomość
-
Hmm Tygrysku co do szyjki za dużo nie poradzę, moja koleżanka w 7miesiącu trafiła do szpitala z powodu szyjki tez chyba miała ok 2 cm. Ale polezala 2 tygodnie i było Oki. Potem w domu musiała dużo leżeć. Twoja jeszcze nie jest taka zła, wiec nie ma co się stresować. Ale lepiej sprawdzić za te dwa tygodnie. Ale lepiej będzie jak będziesz dużo leżeć.
A tak w ogóle to duża ta Twoja Córeczka
Wszystko będzie dobrze Kochana :-*Tygrysek lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Kochane kolejny dzien bez myslenia o testowaniu za mna..dzis zaserwowalam pizze wlasnej roboty oraz sernik z rodzynkami
Mizzelko, upolowalam puder mac factor za 31 zl zamiast za 51 i tusz astor za 30pare zl, takze zadowolona jestem. Kupilam krem, podklad, korektor, puder, tusz, kredke do brwi i zel do brwi, a takze pilniczek i wydalam tylko 130zl, sama jestem w szoku. Co fajnego to zestaw burjous tusz i lakier do paznokci za chyba 58zl, gdzie osobno to i to wychodzi ponad 80zl. W paku lakier czerwony, ja nie potrzebowalam wiec odpuscilam, ale na pewno sie oplaca. Promocja chyba do 9go. Jeszcze astora chyba tusz z eyelinerem byl tez taniej niz 2 osobno, a moze rimmel..juz nie pamietam.
Kocham Max Factor ♡♡♡ Tusz do rzes 2000calories jest moim zdaniem najlepszym tuszem do rzes jaki istniejej i czesto poluje w super pharm na promocjach, kiedys przy zakupach xa 30 zl mozna byko go kupic za 10 zl, wiec ostatecznie wyladowalam z czteroma .
Mialam ostatnio Helene Rubinstein za prawie 200zl z sephory i totalna masakra
Jutro sprawdze tego astora n°2 czyli pogrubienie z podkreceniemmerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja również witam się z rana i życzę udanego weekendu
Ja dziś jadę się opiekować Chrzesniakiem
Ciekawe co tam u Diamonds bo faktycznie jakoś jej ostatnio nie ma.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs