X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Oh Rybeńko, nadziei to ja sobie nie robię żadnych kompletnie. Nawet tempka jakas taka dziwnie spokojna w tym cyklu, caly czas sie zastanawiam czy to moze castagnus tak ladnie mi robi, ze jest w miare stala ta tempka, wczesniej nawet po 3x2 lutki mialam spadki, wzgórki itp. No nic, czekam niecierpliwie na rozwój wydarzeń :)

Rybenko a jak budowa Wam idzie? Na jakim jestescie etapie? Ja juz ogrod na ten rok zakonczylam, wszystko mi sie poprzyjmowalo, posadzilam jeszcze brzózkę i 9 sosen i codziennie wszystko podlewam, jest to potwornie meczace, no ale ponoc sosny to caly sezon codziennie trzeba podlewac zeby sie przyjely :D
    Wykopalam je sobie z dzialki, wiec musze teraz sie z nimi piescic. Wlasciciel ziem okolicznych obiecal mi przyniesc pare krzakow porzeczek, bo bedzie u siebie likwidowal caly pas, a ostatnio nawet nalewką z czarnej porzeczki nas czestowal, mmm pychotka <3
    Powoli konczymy drewutnię robic, jest przeogromna, ze skrytką dodatkowa na narzedzia. Dzis montujemy deski dookola, w przyszlym tygodniu ma przyjsc blachodachówka.
    Byl tez wczoraj pan od barierek tarasowych i od schodow i teraz sie za to zabierzemy, mam nadzieje ze jeszcze w listopadzie. A jak opadnie snieg to zaczynamy W KOŃCU stawiac ogrodzenie :D

A Ty posadzilas juz jakies krzaczki? :)

Kochana my jesteśmy na etapie kończenia w domu elektryki, w tym tygodniu też będzie już ogrzewanie w całym domu, hydraulika i od przyszłego tygodnia wylewki będą nam robić. Niestety jeśli chodzi o ogród to tam jest masakra. Wyglada jakby bomba wybuchła. Czekamy na fachowców od tarasu(tzn. muszą najpierw przyjść zrobić konstrukcję pod dach tarasowy, potem ekipa od dachówki). No a ogólnie to dopiero na wiosnę chyba zamówimy koparkę, żeby nam teren cały wyrównali. I potem będę od razu sadzić :) Na pewno tuje pod płotem i jakieś drzewka owocowe. A potem to się zobaczy.

Fajnie, że wszystko Ci się przyjęło :) teraz tylko podlewanie ale będzie radość jak będą pięknie rosły :)

Daisy lubi tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka wrote:
    Kochana my jesteśmy na etapie kończenia w domu elektryki, w tym tygodniu też będzie już ogrzewanie w całym domu, hydraulika i od przyszłego tygodnia wylewki będą nam robić. Niestety jeśli chodzi o ogród to tam jest masakra. Wyglada jakby bomba wybuchła. Czekamy na fachowców od tarasu(tzn. muszą najpierw przyjść zrobić konstrukcję pod dach tarasowy, potem ekipa od dachówki). No a ogólnie to dopiero na wiosnę chyba zamówimy koparkę, żeby nam teren cały wyrównali. I potem będę od razu sadzić :) Na pewno tuje pod płotem i jakieś drzewka owocowe. A potem to się zobaczy.

Fajnie, że wszystko Ci się przyjęło :) teraz tylko podlewanie ale będzie radość jak będą pięknie rosły :)

Zapowiadam wszem i wobec (bo my takie imprezowiczki jesteśmy), że jak już Rybeńka ogarnie ogród, to wbijamy z dzieciaczkami na parapetówkę!!!!

Rybeńka, Daisy, Gosiak, mizzelka, merida17, Sue lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam serdecznie :D ale jeden warunek, musicie wszystkie upiec te pyszne ciasta :D

Tygrysek, Gosiak, mizzelka, merida17, słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze umiem robić sernik na zimno i na ciepło, ponoc rownie pyszny jak moj jablecznik. Wczoraj moj tata to z podziwu wyjsc nie mogl ALE PYSZNY :D

mizzelka, merida17, Rybeńka, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy to w razie co prenalen sobie kup, mi pomaga na takie przeziębienia.. dwa dni temu dopadło mnie coś i już sobie poszło :) dało radę :)

oo to córcia zdolna :) ja cale zycie omijałam konkursy, aby brałam udział w zagranicznych i odległych.. bo jak zwykle było oszustwo i wygrywało dziecko/nastolatek ulubieniec... wkurzało mnie to nieźle, a na odległych jednak mogłam się bardziej pokazać, w takim razie trzymam kciuki :)

a mnie brzuch znów boli.. aż bulgocze pod żebrami... rety jak boli... :(

Daisy lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera smaka mi narobiłyście znów :D ale apetyt jednak poszedł sobie w net :(

merida17 lubi tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam Wam napisać, że:

1. uzależniłam się od Was i nawet mój m. po południu mnie pyta "Co tam w pracy? Jak się czujesz? A co u dziewczyn?"

2. nie będzie Natalki. Teraz na topie jest Laura i Hania. Mój m. miał uprzedzenia do Natki, licząc się z jego zdaniem odpuściłam. Co do tych dwóch imion, to obojętne mi to. Powiedziałam mu, że może iść zapisać i potem mi powiedzieć co wpisał.

3. Nie mogę nigdzie znaleźć sweterka/kurteczki/polarka czegoś takiego bez kaptura. Wszystkie te słodziuchne rzeczy mają kapturek, który moim zdaniem jest totalnie nie na miejscu, bo jak chce położyć dziecko to muszę mu kaptur na głowę kłaść. Beznadzieja.

4. Już nie mogę się doczekać jutra. Wizyty.

mizzelka, Daisy, merida17 lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura własnie też mi się podoba heheh :D

no ja też się uzależniłam :D musze zajrzeć codziennie bo chora bym była :)

daj znać oczywiście jak wizyta :D

Tygrysku może uda się coś chapsnąć bez tego kapturka jednak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, u mnie tak samo jak u Rybenki najpierw trzy dni gorączki, potem trzy tygodnie nie miałam głosu :)

To ja tez cos zrobię słodkiego :) robię bardzo dobre wafle :) wkupie sie na parapetowke? :) jak nie to siła wejdę :) nie bede pytać :)

Tygrysku ja walczę dziś do 18, więc Ty zaraz będziesz już leniuchowac :)

Magdalena, ja tez do 3 mc tylko kwas foliowy, potem kilka sie nie przyjęło wit, bo zwracalam, więc został femibion :)

Daisy, mizzelka, Rybeńka lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku masz racje z tymi kapturami, nawet teraz w doroslym zyciu mnie one wkurzaja, zwlaszcza gdy przychodzi sezon na zimowe kurtki, dwa kaptury, kaptur tu, kaptur tam...poszukaj, na pewno znajdziesz jakies rozpinane sweterki z guziczkami na boku na ramieniu :)

Ja sie zawijam po core. Najadlam sie jablecznika, nie wiem czy nie mam zgagi po nim bo strasznie mnie pali w przelyku :/ mOze za duzo bulki tartej nasypalam miedzy warstwy :/

Buziaczki i milego popoludnia! <3

merida17, mizzelka lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgaga najgorsze cholerstwo jakie moze być :<

Miłego popołudnia :D

Meridko nie musisz robic nic :D aby wpadnij hehhe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak sobie myśle Rybenko, ze parapetowke zrób zanim zawolasz ludzi do wyrównania gleby :) bedzie duża piaskownica i parkiet na tańce :) razem wszystko wyrównany :)

Tygrysek, Rybeńka lubią tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby te tygodnie lecą mi, bo codziennie do pracy, ale jak ogarnia mnie "nicniechcenie" to bez Was bym umarła chyba!

Kocham Was!

mizzelka, merida17, Rybeńka lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak :D ciężko by bylo bez forum i pomocy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko, a ja myśle, ze gdybyś miała wolna chwilke to możesz nas wszystkie namalowac :) szkoda, ze nie ma opcji avatarka dla grupy :( ale ja bym wykorzystała moja podobizną u siebie :) Kochana taki talent trzeba ćwiczyć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:21

Tygrysek lubi tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karykatury. Ciekawe jak każda z nas sobie wyobraża inne dziewczyny.

mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawno nie malowałam.. i już to się zaprzepaściło, raczej nie wróci, jedynie dziecko jak bd miało talent to niech je nie marnuje :)

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coś ty, tego się nie zapomina. To jak jazda na rowerze.

Szkoda że tu nie ma takiego czatu, żeby było widać która jest, z kim można zagadać. Jak Skype czy GG

Natalka 03.2015 <3
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku ja swego czasu mialam swoje zdjecie w avatarze ;)

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Cię pamiętam tylko z tymi kwiatkami :P

Daisy lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ