Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySue wrote:Dziewczyny, to moje pierwsze ciasto w życiu! Więc nie wiadomo czy będzie CO degustować
Wyślę Wam zdjęcie chociaż
Kochana! Ja lubię gotować/piec itd ale mam męża kucharza i dla własnego dobra nauczyłam sie niczym nie gardzic, jak podają na talerzu pod nos, także chętnie bede degustowac, obiecuje bedzie smakowacSue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:Kochana! Ja lubię gotować/piec itd ale mam męża kucharza i dla własnego dobra nauczyłam sie niczym nie gardzic, jak podają na talerzu pod nos, także chętnie bede degustowac, obiecuje bedzie smakowac
ale... jak ich nie ma to obiad jest mój!
wiadomo jak bd dzieci to sie na pewno to zmieni
ale jak na początki to nie jest źle jeszcze nikogo nie otrułam hahah
a moja mama była kucharką i jest po tej szkole
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:a ja dopiero zaczynam przygodę, na codzien tesciowa gotuje, degustuje i tak czy dobre czy nie nie mam wyboru
ale... jak ich nie ma to obiad jest mój!
wiadomo jak bd dzieci to sie na pewno to zmieni
ale jak na początki to nie jest źle jeszcze nikogo nie otrułam hahah
a moja mama była kucharką i jest po tej szkole
Mizzelko odkrywam Cie, jak najsmaczniejsze pudełko czekoladek a z każdym kawałkiem okazuje sie, ze coraz wiecej nas łączy ha!
Nie walcz z przeznaczeniemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:54
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasz Malutki Cud ma już 2,25cm i serducho pięknie bije na tym etapie jest wszystko dobrze wg. USG to równy 9tc badania wcześniej robione są bardzo dobre Mąż zadowolony z wizyty już zapowiedział, że na kolejną też idzie a to dopiero za 4tygodnie..jakoś dam radę no i powiedzieliśmy moim rodzicom o Cudzie byli pozytywnie zszokowani bo wiedzieli jak długo się staramy a w weekend powiemy rodzicom męża bo chcemy osobiście
mizzelka, Daisy, Sue, Tygrysek, Rybeńka, merida17, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Magda, cieszę się, że wszystko ok
Z tej okazji zapraszam na ciacha, które upiekłyśmy (Daisy i ja ). Długi odstęp pomiędzy wizytami - mówił Ci coś o 1 prenatalnym? Robi się je między 11 a 14 tygodniem, a za 4 tyg będziesz już w 13 tygodniu, więc pewnie wtedy Cię wyśle.
Niech nasz najmłodszy Kolega/Koleżanka naszych dzieciaczków zdrowo rośnie i się rozwija!
Uważaj na siebie :*Daisy lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Magda, cieszę się, że wszystko ok
Z tej okazji zapraszam na ciacha, które upiekłyśmy (Daisy i ja ). Długi odstęp pomiędzy wizytami - mówił Ci coś o 1 prenatalnym? Robi się je między 11 a 14 tygodniem, a za 4 tyg będziesz już w 13 tygodniu, więc pewnie wtedy Cię wyśle.
Niech nasz najmłodszy Kolega/Koleżanka naszych dzieciaczków zdrowo rośnie i się rozwija!
Uważaj na siebie :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Oh ale Wam zazdraszczam!!! Ale tak pozytywnie caly czas rzecz jasna! Jeszcze zobaczycie wszystkie sie rozpakujecie, a ja tu bede czekac na fotki Maluszkow! ♡♡♡
KTOS TU MUSI BYC DOBRYM DUSZKIEM ♡
Daisy, jak my będziemy się bez bólu rozpakowywać po Nowym Roku jedna po drugiej Ewelcia i Magdalena będą narzekać, jak to plecy bolą, a Ty wtedy zaczniesz każdy ranek nie od kawy, ale od cudownych, romantycznych spotkań, sam na sam w łazience z głową w kibelku, czego z całego serca Ci życzę
A wiesz co najfajniejsze, że koniec końców też urodzisz w 2015 i razem będziemy mieć chrzty, roczki i komunię a potem będziemy drinkować wieczorami i plotkować, jak te dzieci wchodzą nam na głowę
Ja po prostu wiem, że rok skończy się na zielono, a nie SylwestrowoRybeńka, Sue, mizzelka, Tygrysek, Daisy, Ewelcia lubią tę wiadomość