Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahah mizzelce chyba chodzi właśnie chodzi o to urządzenie co się wciąga te smarki przez rurkę. Zgaadłam?
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Jakby któraś chciała robić ze mną tartę, to tu jest przepis:
http://www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_cytrynowa_z_beza/przepis.html
Tomek się chyba ucieszył, bo kociokwiku dostaje w brzuchu
Zauważyłam, że lubi jak jem kwaśne rzeczy - piję wodę z cytryną albo jem mandarynki, więc tarta mu też podejdzieRybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
A ogólnie to same kosmetyki to już w nowym roku pokupuję.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
MMMmm sue wygląda pysznie chętnie bym zrobiła, ale szczerze to dziś mi się nic nie chce za bardzo ';pOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Tak, na lutówkach wczoraj była dyskusja na ten temat Jest urządzonko, które się podpina do odkurzacza i wysysa gile Cath wrzuciła u nas filmik, ale ja wytrzymałam tylko 20sek i postanowiłam, że nigdy nie zrobię czegoś takiego dziecku, bo sama nie pozwoliłabym przyłożyć czegoś takiego do nosa. Bałabym się, że mi mózg zassie
Daisy lubi tę wiadomość
-
Ojej to ciekawe co to takiego
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Znajomi mają do wysysania taki normalny i mały się szarpie i tak i tak
i rozmawiali ze mną że do odkurzacza jego brat ma i że jaka by nie była siła w odkurzaczu to ten sprzęcik to reguluje i nie da zrobić krzywdy dziecku choć może to drastycznie wyglądać
ja nie wiem , nie polecam bo sie nie znam
ale powoli trzeba poczytać o tym i pooglądać
teraz planuje zakup póki co nawilżacza powietrza do pokoju.. bo mieszkam na 2 piętrze i sucho tu jak cholera.. :<
ale ciężko złapać coś rozsądnego.. -
oo a czemu? ja mam taki zwykły grzejnikowy i zapomniałam o nim..
muszę się nim podratować
ale poczytam sobie.. bo mialam zamiar wlasnie kupić bo niby wilgotnosc powietrza musi byc 70% czy coś takiego?
masakra.. jak teraz czytalam że kobiety w ciazy nie moga uzywac plynu antybakteryjnego -
nick nieaktualny
-
Możecie przestać mówić o jedzeniu!!!!???
Ssie mnie, a do końca szychty jeszcze 2h. A te tu wymyślają, polędwiczki, tarta... nie, no jasne, róbcie ciężarnej na złość.
Co do "odkurzaczowych" rzeczy to ja jestem "za". Tzn. zastanawialiśmy się z m. co będzie lepsze. Pewnie dopiero w praktyce wyjdzie co lepsze. Ja nienawidzę glutów, podobno ze swoim dzieckiem to inaczej, ale odpycha mnie od takich rzeczy, jak sobie m. będzie wyciągał odkurzaczem to niech to robi, byle skutecznie. Pytanie jeszcze jak dziecko na odkurzacz reaguje.
Rybeńko, widzę, że tylko napisu "witamy w domu" brakuje :P Piękna wyprawka! Ja to nigdy nie wiem ile czego będzie ok. Wczoraj kupiłam w Pepco pół śpiochy za 4,99 i m. zapytał czy nie szło wziąć więcej Jakiś pajac za 9,99 - jakość ok. Przecena była.
Szukam rzeczy na 62 i 68 bo to takie pierwsze, potem nie wiem jaka mała będzie duża i jak będzie na dworze. Na 56 i mniejsze mam po kilka sztuk od siostry, dlatego nie kupuje mniejszych, ale myślę, że warto mieć choćby 1-2 śpiochy/body itp.
Już się nie mogę doczekać poniedziałku, bo idziemy wybierać ostatecznie wózek chyba że znów nam coś nie pójdzie i do Gliwic i Zabrza do dużych sklepów z rzeczami dziecięcymi a za 2 dni... wizyta!Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Hahah Tygrysku rozwaliłaś mnie ;p Nie no tak dobrze to nie jest, jeszcze łóżeczka nie mamy heheh więc Malutka nie ma gdzie spać ;p Bo my mamy bardzo mały tapczan i raczej się nie zmieścimy w trójkę.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Tygrysek wrote:Merida, one takiego smaka nam narobiły, nam pracującym, że kurierem powinny nam podesłać
To ja tez poproszę o tego kuriera ;pmerida17 lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Ja mykam z kompa, trzeba jakiś obiadek przygotować. Miłego dzionka Kochane brzuchatki :*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Sue gratulacje! Pochwal sie jak wyszlo! Ja mpje pierwsze ciasto z piekarnika robilam rok temu na Wigilie Tesciowa byla w szoku, az do pracy niosla sernik i wszyscy sie podniecali ze taki pyszny, nikt nie wierzyl ze to moj pierwszy raz
Takze kochana wierze w Ciebie!
Moje sie robi wlasnie ciasto Podem podrzuce fotke. Tymczasem zabieram sie za nadziewanie pieczarek! Milego popoludnia! :*Sue, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny