Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tak ja ja i mąż
za czasów jak jeszcze nie byłam gruba i w miarę wyglądałam
a tu w powiększeniu bo w miniaturce za duzo nie widać, potem usunę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 07:54
Daisy, Rybeńka, Sue, Gosiak, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mizzelko przepiękne zdjęcie!!!
My już po wizycie. Więc tak Maja nadal zostaje Mają urosła i teraz waży ok. 550g.
Ale cały czas jest o 5 dni do tyłu i termin wychodzi na 07-03-2015. Ale ogólnie jest zdrowa i nadal jest wstydnisią i się strasznie zasłania i nie mamy zbyt fajnych zdjęć. Ale najważniejsze, że Malutka jest zdrowa
Dostałam skierowanie na glukozę 75 i niestety na dwa kłucia jedno po godzinie i jedno po dwóch godzinach. Już mnie bolą żyły...
Szyjka twarda zamknięta ma ok 3cm. Więc powiedział, że jest ok. Mała jest ułożona cały czas główkowo a łożysko wysoko na tylnej ścianie.
Jestem meeega szczęśliwa A kolejna wizyta za miesiąc czyli 02 grudzień. To będzie drugi dzień 3ciego trymestru
Sue, merida17, Daisy, Tygrysek, mizzelka, diamonds lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyMizzelka, ale piękna kobieta z Ciebie Zdjęcie też fajne
Rybeńko, cieszę się, że u Was tak dobrze Kolejny powód do świętowania uwielbiam takie informacje
I ja też mam wizytę 2 grudnia z moim ulubionym lekarzem frajerem, więc nie spodziewam się niczego po niej, ale jest szansa, że może mieć dobry dzień o ja naiwna
Sue, ja też ciągle myślę nad sesją brzuszkową jak znajdziesz ciekawy pomysł to się podziel ja się boję, że u mnie będzie tak lać, że nic z tego nie będzie w plenerze i zostanie studio...zobaczymyTygrysek, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
Ja mam już wstępnie ustalona sesje brzuszkowa. Coś przed świętami Bożego Narodzenia. Na pewno chcemy zrobić coś z klimacie świątecznym. Ta dziewczyna powiedziala ze najpierw zrobimy w studiu a potem wyjdziemy na plener jak będzie fajna pogoda. Generalnie myślę, że taka fotograf ma już pewne wizję takich sesji i się zdam na jej wizję.
merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Omg!!!!! Mizzelka ale Ty jesteś piękna! Wspaniałe zdjęcie! Mmmmmm......
Rybeńko fantastyczne wieści! To moja cipulindka tez będzie ponad pół kilo ważyć! Super oby tak dalej.
Dziewczyny ja padam z nóg. O 17 jechałam 30 km po m. bo mu akumulator padł pod jego firma. Chyba się porostu zuzyl. Przywiozłam m. i akumulator. Jutro wzięłam wolne, żeby załatwić ta sprawę, a na popołudnie umowie się do ginekologa. Wróciliśmy dopiero teraz, bo nie szło tego badziewia wyciągnąć.
Aaa... Merida! Uwielbiam Cie i Twoja szaloną ginke i lekarza frajera :*Daisy, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysku, to się Dziołszka nabiegałaś dziś! Odpoczywaj koniecznie i widzę, że zdecydowanie Twoja mała cipulindka nie będzie Natalką casting trwa, jak ja to rozumiem
Ja po pracy, tzn. my, bo ja Małej tłumaczę, że musi chodzić ze mną do pracy, bo zarabiamy na jej sukienki, przecież nie na moje i ona łaskawie kopniakiem albo łokciem zgadza się, ale jak nie wspominam o sukience to obraza, wtedy tylko leży, gdzieś w środku i pozwala się nosić cwaniara mała
Teraz pranie, schłodziłam piweczko i whisky (uwielbiam jedno i drugie, ale jakoś nie ciągnie jeszcze), zabieram się za wafle, by odświeżyć sobie przepis przed parapetówką, a jutro po pracy na lotnisko, bo na kilka dni przylatują moi rodzice strasznie się cieszę i aż mi smutno, że tylko na kilka dniTygrysek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Omg!!!!! Mizzelka ale Ty jesteś piękna! Wspaniałe zdjęcie! Mmmmmm......
Aaa... Merida! Uwielbiam Cie i Twoja szaloną ginke i lekarza frajera :*
Kochana, 18 listopada idę do nowego dr, to może ten będzie przeciętnie dobry w swoim fachu i nudny takiego sobie życzęmizzelka lubi tę wiadomość
-
Meridko no szykuj, szykuj co na parapetówe będzie dopracowane w 100%
Tygrysku chciałam iść do Eweliny, ale jakieś 4 miesiące temu pisałam do mojej koleżanki zanim znalazłam Eweline. No i wtedy się już z nią umawialam i teraz ona mi się przypomniała i pisała czy to dalej aktualne i w sumie głupio mi się wycofać a ona tez robi fajne zdjęcia.merida17 lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
A tak w ogóle Tygrysku to Natalki to fajne dziewczynki są
Ja sama szczęśliwie posiadam to imię
Ale wiadomo, że musi się Wam obu podobać.merida17 lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
dzięki dziewczyny Miło Mi
ale teraz drastycznie wyglądam hahah
Rybieńka no same dobre wieści! ach tam
to jak taka wstydnisia to może mój wstydniś to też córa?
a termin mamy baaaaaaardzo podobny bo ja mam teraz na 6 Marca hahhaa
będziemy razem stękać
ja tez bym moze zrobila sobie brzuszkową sesję ale... mąż jest anty na zdjęcia.. ledwo się go wyciągnęło na ślubne -.-
ughh..
Meridko jesteś mistrzem biedna.. bym cię chętnie zabrała do swojego dżina
Tygrysku mam nadzieje że ogarniecie z tym akumulatorem... ughh.
merida17 lubi tę wiadomość