Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ah wiecie co najbardziej mnie wkurzylo to ze napisala ze ja kogos obrazam. Wszystkie dziewczyny, ktore znaja mnie o wiele dluzej niz od powstania watku lipcowek, doskonale wiedza, ze jestem bardzo daleka od obrazania kogokolwiek. Zawsze statalam sie sluzyc dobra rada, zawsze wspieralam kazda z osobna gdy byla taka potrzeba, zawsze sledzilam losy kazdego z kim utrzymywalam kontakt i pod wykresem i msc testowan. A przyjdzie taka bździągwa i napisze ze ja kogos obrazam. Jezeli ktos tak odebral moje slowa to bardzo mi przykro z tego powodu, ze nie umie czytac ze zrozumieniem. Poza tym tak, widzialam ze ta dziewczyna ma 22 lata, jest to jej pierwsza ciaza i wszystko przebiega prawidlowo. A ja wyraznie napisalam, ze jesli po usg w 11tc nie bedzie wskazan, to nie bede robic dodatkowych badan tylko chcialabym normalnie cieszyc sie ciaza i nie mysle o tym, ze moje dziecko urodzi sie z zespolem jakimkolwiek. A jesli usg cos wykaze to powiem wiecej, nie bede robic zadnej pappy, tylko od razu test nifty. A w ogole to co to wlasnie zmieni? Czy pojada za granice usunac ciaze bo dziecko bedzie mialo urodzic sie z zespolem downa np.? Dziecko to dziecko.
Ja cos zjem i sie namaluje i bede robic babeczki chce tesciowej zrobic niespodzianke, a ze nas bedzie 6 dzis i 6 jutro u moich rodzicow, to dla kazdego wystarczyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 11:16
Rybeńka, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
Daisy, u nas na poczatku, na forum lutówek było to samo. A jeszcze jak znajdzie się osoba, która wyraża swoje zdanie w sposob nieznoszący sprzeciwu, to już w ogóle!! I kilka dziewczyn odeszło zniecheconych atmosferą albo obrażonych.
Pamiętam na przykład, że Groszek, która jest położną, więc akurat się zna wyraziła swoje zdanie na temat detektora tętnią płodu, Dzizas, Daisy!! Normalnie taka była awantura, że się na forum nie chciało wejsc. A w jaki sposob wypowiada sie Groszek, to przecież wszystkie wiemy, więc na pewno nic złego na mysli nie miala:)
Jeszcze niejedna afera przed Wami:)
U mnie dzis 32 tc rozpoczety, w suwaczku mam o obcinaniu paznokci- Dziewczyny, wczoraj szukałam fajnego przybornika- najlepiej zestawu, żeby wszystko było u zeby było w pokrowcu - polecicie cos?Daisy, słoneczna 85, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Sue tu masz taki komplet ale ze szczoteczka do wlosow itp. Fajnie jest miec wszyatko w takiej kosmetyczce, nic nie zgubisz bo zawsze na miejsce sie odlozy. Jak poszukasz dobrze to moze i taniej znajdziesz. Najwazniwjsze jest to, zeby nozyczki mialy zaokraglone konce
Ale pachnie u mnie mniam mniam zrobilam babeczki z budyniem waniliowym, oczywiscie z paczki ale to moj pierwszy raz i jestem zachwycona
http://allegro.pl/zestaw-canpol-nozyczki-szczotka-cazki-9-el-nowosc-i4811132339.htmlGosiak, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Daisy, dzięki!! Szukałam wczoraj tego na stronie smyka i jest za 100 z phillipsa, razem z termometrem i gruszką do nosa, ale myślę, że wyjdzie taniej, jak aspirator i termometr kupię osobno!
Ja zaraz jadę do tkMaxx po ramki na zdjęcia Muszę też kupić coś na świeczki i storczyka, bo mimo wielu prób, niestety mój zdechł, a lubię kwiaty w domu
-
Sue nie wywalaj storczyka!! Ja mojego dostalam w pazdziwrniku 2012 i od razu zdechl! A w tym roku po 2 latach rowniez w pazdzierniku mowie kurde co z nim (dodam ze poucinalam mu liscie i galazki taka bylam zdesperowana) i na chwile wlasnie teraz wyglada tak:
Sorki za balagan jeszcze po babeczkach nie sprzatnelammerida17, Sue, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ja też po kupieniu storczyków od razu zdechły, ale se myślę "aaa zostawię" i byłam pewna, że już z nich nic nie będzie a one mi po kilku miesiącach pięknie zakwitły i pomimo, że czasem nawet miesiąc o nich zapominam (tzn. o podlaniu) to one i tak kwitną! Chyba lubią ekstremalne warunki ;p
Daisy, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyOj chyba lubią ja przywozlam dwa z Irl do Pl w paczce zabezpieczone, ale chyba z 3 tyg były w takich warunkach, stoją w mieszkaniu w Pl (mama podlewa je moze raz na mc lub mniej) takie samotne, a kwitną jak szalone rok cały myśle, ze wyglądają delikatnie, ale sa silne- jak my kobiety
Rybeńka, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
To ja się chyba ze swoim za bardzo cackam Bo kąpię, nawożę, przycinam i dupa - od czerwca ani razu nie zakwitł.
Miałam jechać do miasta, ale jakoś mi się tak nie chceeeeee...
Ale w sumie, co tak w domu będę siedzieć, w domu ludzie umierająmerida17, Rybeńka, Tygrysek, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:To moze drugi raz wyrobi sie przed porodem
No zostały mu 63 dni, lepiej niech się zbiera, bo jak nie, to go wywalę. Właśnie mu to powiedziała, ale pozostał niewzruszony. Chyba nie umiem rozmawiać z kwiatamiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 15:09
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Uf ja juz mam wszystko kupione, nawet ten playmobil dla corki juz przyszedl jak cos jeszcze wynajde to pewnie kupie, ale ciesze sie ze ta bieganine zaliczylam i to w srodku tyg. Wlasnie podjezdzamy do galerii baltyckiej i samochodow i ludzi po pachy!!! Tragedia. Ale ja tylko na chwilke wskocze i lecimy do tesciow. Takze milego popoludnia i wieczorku! ♡
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe chyba sue musisz faktycznie bardziej ostro je potraktować
Miłego weekendu dziewczynki :-* My teraz z mężem obrobiliśmy karpie na wigilje i zaraz jedziemy ze znajomym do knajpy. Buziaki :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs