X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah wiecie co najbardziej mnie wkurzylo to ze napisala ze ja kogos obrazam. Wszystkie dziewczyny, ktore znaja mnie o wiele dluzej niz od powstania watku lipcowek, doskonale wiedza, ze jestem bardzo daleka od obrazania kogokolwiek. Zawsze statalam sie sluzyc dobra rada, zawsze wspieralam kazda z osobna gdy byla taka potrzeba, zawsze sledzilam losy kazdego z kim utrzymywalam kontakt i pod wykresem i msc testowan. A przyjdzie taka bździągwa i napisze ze ja kogos obrazam. Jezeli ktos tak odebral moje slowa to bardzo mi przykro z tego powodu, ze nie umie czytac ze zrozumieniem. Poza tym tak, widzialam ze ta dziewczyna ma 22 lata, jest to jej pierwsza ciaza i wszystko przebiega prawidlowo. A ja wyraznie napisalam, ze jesli po usg w 11tc nie bedzie wskazan, to nie bede robic dodatkowych badan tylko chcialabym normalnie cieszyc sie ciaza i nie mysle o tym, ze moje dziecko urodzi sie z zespolem jakimkolwiek. A jesli usg cos wykaze to powiem wiecej, nie bede robic zadnej pappy, tylko od razu test nifty. A w ogole to co to wlasnie zmieni? Czy pojada za granice usunac ciaze bo dziecko bedzie mialo urodzic sie z zespolem downa np.? Dziecko to dziecko.

Ja cos zjem i sie namaluje i bede robic babeczki :) chce tesciowej zrobic niespodzianke, a ze nas bedzie 6 dzis i 6 jutro u moich rodzicow, to dla kazdego wystarczy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 11:16

Rybeńka, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zostały 54 dni :)

Rybeńka, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi 226 :D

Gosiak, Sue, Rybeńka, słoneczna 85, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)

Daisy, u nas na poczatku, na forum lutówek było to samo. A jeszcze jak znajdzie się osoba, która wyraża swoje zdanie w sposob nieznoszący sprzeciwu, to już w ogóle!! I kilka dziewczyn odeszło zniecheconych atmosferą albo obrażonych.
    Pamiętam na przykład, że Groszek, która jest położną, więc akurat się zna wyraziła swoje zdanie na temat detektora tętnią płodu, Dzizas, Daisy!! Normalnie taka była awantura, że się na forum nie chciało wejsc. A w jaki sposob wypowiada sie Groszek, to przecież wszystkie wiemy, więc na pewno nic złego na mysli nie miala:)

Jeszcze niejedna afera przed Wami:)

U mnie dzis 32 tc rozpoczety, w suwaczku mam o obcinaniu paznokci- Dziewczyny, wczoraj szukałam fajnego przybornika- najlepiej zestawu, żeby wszystko było u zeby było w pokrowcu - polecicie cos?

Daisy, słoneczna 85, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue tu masz taki komplet ale ze szczoteczka do wlosow itp. Fajnie jest miec wszyatko w takiej kosmetyczce, nic nie zgubisz bo zawsze na miejsce sie odlozy. Jak poszukasz dobrze to moze i taniej znajdziesz. Najwazniwjsze jest to, zeby nozyczki mialy zaokraglone konce :)

Ale pachnie u mnie mniam mniam zrobilam babeczki z budyniem waniliowym, oczywiscie z paczki ale to moj pierwszy raz i jestem zachwycona ;)

http://allegro.pl/zestaw-canpol-nozyczki-szczotka-cazki-9-el-nowosc-i4811132339.html

Gosiak, mizzelka lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, dzięki!! Szukałam wczoraj tego na stronie smyka i jest za 100 z phillipsa, razem z termometrem i gruszką do nosa, ale myślę, że wyjdzie taniej, jak aspirator i termometr kupię osobno!

Ja zaraz jadę do tkMaxx po ramki na zdjęcia :) Muszę też kupić coś na świeczki i storczyka, bo mimo wielu prób, niestety mój zdechł, a lubię kwiaty w domu :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue do wloskow mowua zeby kupic szczoteczje z naturalnego wlosia. Tam u tego sprzedawcy Hubiworld masz taki zestaw do paznokci Akuku

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue nie wywalaj storczyka!! Ja mojego dostalam w pazdziwrniku 2012 i od razu zdechl! A w tym roku po 2 latach rowniez w pazdzierniku mowie kurde co z nim (dodam ze poucinalam mu liscie i galazki taka bylam zdesperowana) i na chwile wlasnie teraz wyglada tak:
    06zdhtr7j5q9_t.jpg

Sorki za balagan jeszcze po babeczkach nie sprzatnelam ;)

merida17, Sue, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też po kupieniu storczyków od razu zdechły, ale se myślę "aaa zostawię" i byłam pewna, że już z nich nic nie będzie a one mi po kilku miesiącach pięknie zakwitły :) i pomimo, że czasem nawet miesiąc o nich zapominam (tzn. o podlaniu) to one i tak kwitną! Chyba lubią ekstremalne warunki ;p

Daisy, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chyba lubią :) ja przywozlam dwa z Irl do Pl w paczce :) zabezpieczone, ale chyba z 3 tyg były w takich warunkach, stoją w mieszkaniu w Pl (mama podlewa je moze raz na mc lub mniej) takie samotne, a kwitną jak szalone rok cały :) myśle, ze wyglądają delikatnie, ale sa silne- jak my kobiety :) :)

Rybeńka, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się chyba ze swoim za bardzo cackam :P Bo kąpię, nawożę, przycinam i dupa - od czerwca ani razu nie zakwitł.
    Miałam jechać do miasta, ale jakoś mi się tak nie chceeeeee...
    Ale w sumie, co tak w domu będę siedzieć, w domu ludzie umierają :P

merida17, Rybeńka, Tygrysek, Daisy lubią tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrowionka z Pizzy Hut! Dziś szaleństwo prezentów i jak zjemy to po choinkę jeszcze :) juhuuuu!!!

merida17, Sue, Daisy, Rybeńka, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest Sue! Koniec cackania! Teraz czas na prawdziwa olewke :) :)

Rybeńka, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, to ja mu teraz pokażę :P
    Najzabawniejsze jest to, że zakwitł jak zaszłam w ciążę :)

merida17, Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze drugi raz wyrobi sie przed porodem :)

Rybeńka lubi tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    To moze drugi raz wyrobi sie przed porodem :)

No zostały mu 63 dni, lepiej niech się zbiera, bo jak nie, to go wywalę. Właśnie mu to powiedziała, ale pozostał niewzruszony. Chyba nie umiem rozmawiać z kwiatami :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 15:09

mizzelka lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf ja juz mam wszystko kupione, nawet ten playmobil dla corki juz przyszedl :D jak cos jeszcze wynajde to pewnie kupie, ale ciesze sie ze ta bieganine zaliczylam i to w srodku tyg. Wlasnie podjezdzamy do galerii baltyckiej i samochodow i ludzi po pachy!!! Tragedia. Ale ja tylko na chwilke wskocze i lecimy do tesciow. Takze milego popoludnia i wieczorku! ♡

diamonds lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobietki,życze miłego weekendu :)

merida17 lubi tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe chyba sue musisz faktycznie bardziej ostro je potraktować :-P
    Miłego weekendu dziewczynki :-* My teraz z mężem obrobiliśmy karpie na wigilje i zaraz jedziemy ze znajomym do knajpy. Buziaki :-*

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybenko a to nie za wczesnie na karpia? Bo co z nim bedzie do Wigilii? Mrozisz?
    Bo tak w lodowce to 1,5 tyg nie moze lezec. Chyba? ;)

atdcqtkf2affvuei.png
‹‹ 178 179 180 181 182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ