Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak tak już są zamrożone, będziemy je 2 dni przed rozmrażać i będą się marynować w warzywach do wigilii.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ja nie lubię karpia, raz w życiu jadłam i mi nie smakował
I u mnie w domu nikt karpia nie lubi, więc nigdy nie ma 
Patrzcie, jakie to piękne:
http://fajnamama.pl/sesja-na-porodowce-10-zdjec-ktore-trzeba-zrobic-pierwszego-dnia/
Rybeńka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje cacko

Sesja superowa. Biorę sobie moją lustrzankę na porodówkę, ale niestety nie będę mogła robić tych zdjęć. Może mój m. da radę.
Sue, nick nieaktualny, Rybeńka, słoneczna 85, nick nieaktualny, Magda_lena88, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Piękna choinka Tygrysku
mój też już mówił żeby już choinkę ubrać, ale mi się wydaje ze jeszcze za szybko.
Sue cudna sesja!! Jutro pokaże mojemu te zdjęcia i mu powiem ze tez ma takie zrobic! Piękne są
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Dziewczyny Krokodylica się coś odzywała, bo nie wiem czy przegapiłam, czy milczy od kiedy miała jechać do szpitala?
Mizzelka też coś dziś milcząca.
Generalnie cisza na morzu, cisza w komnacie..
Idę chyba do wanny i coś poczytam - zaczęłam wczoraj czytać kryminał i takie mi się głupoty śniły, że szok!!
Zajrzę przed spaniem
-
Sue Mizzelka widzialam pisala na jakims innym temacie chyba wczoraj. O Krokodylku tez nic nie wiem ehhh mam nadzieje ze wszystko u Niej ok. Tez strasznie sie o Nia martwie
Tygrysku piekna choinka! My jutro kupimy sledzie i bede robic po weekendzie w occie juz. Dorsza do ryby po grecku kupie na ostatnia chwile zeby byla jak najbardziej swieza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 22:40
-
Właśnie! Wiecie co mi się śniło kilka dni temu? Paliłam papierosa, ale takiego jakiegoś smakowego... i tak mi on smakował, że skończyłam jednego i zapaliłam następnego. Tak mi smakował. Masakra!
Ja kiedyś, daaawwwnoooo temu paliłam. Ale w ostatnich latach nie. Nie wiem co mi się tak przyśniło.
Daisy lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak co weekend mam czas wieczorem żeby Was poczytać drogie Brzuchatki

Sąsiad właśnie testuje sprzęt grający
pewnie pół bloku słyszy
albo śpią
ja nie mogę i jakoś muzyka za ścianą mnie nie uspokaja
No trudno. Takie uroki blokowego mieszkania
Miłej niedzieli
nick nieaktualny, Sue, mizzelka lubią tę wiadomość
-
hej z rana

Tygrysku gratuluję 30tc
no i cudnej choinki 
My w tym roku zaszaleliśmy i kupiliśmy ponad 2 metrową ale sztuczną bo z żywą ciężko jak się ma wykładziny a igliwie zaczyna opadać
Mamy w planach ubrać ją w przyszłą sobotę i wtedy też ustroić okna. Chociaż mieszkamy na 3p i mało co z dołu widać to i tak lubię je stroić lampkami
ale nigdy w życiu już sztucznego śniegu na oknach - raz był i nigdy więcej
ile z tym było sprzątania a się zmyć nie chciał..wolałabym by na święta jednak stał się cud i spadło trochę białego puchu 
Ten tydzień jakoś w miarę szybko zleciał. Udało mi się kupić prezent dla chrześniaczki (akurat trafiłam w Smyku na weekend gdzie 20% taniej wszystkie zabawki)
- pewnie kiepsko widać ale to taka karuzela co jak się "pomerda" żółwiem to lecą melodyjki, albo jak się wciśnie hipcia bądź lwa i ma takie pałąki u góry z "kuleczkami" do przesuwania a to moja siostrzenica lubi
mam nadzieję, że pobawi się dłużej taką zabawką niż 10min 
Po prezencik dla męża się chyba wybiorę w przyszłym tygodniu. I tak będę chyba musiała zawieść go do rodziców bo w domu nie mam gdzie schować
W planach jeszcze mam do robienia pieniki albo te ciasteczka co przepis dała Rybcia (jak dobrze pamiętam). A może pół na pół zrobię by ten czas do wizyty mi zleciał jakoś szybko..nie wiem czemu tak jest ale zawsze na 2 tygodnie przed kolejną wizyta mam takie jakieś wątpliwości mega przepełnione niepokojem mimo, że staram się myśleć pozytywnie i tłumaczyć sobie, że z Bejbikiem jest wszystko OK - bo nie ma innej opcji !! No ale od kliku dni wgl. nie pobolewa mnie brzuch (powinnam się cieszyć a nie martwić) nie ma żadnego rozciągania, kłucia - staram sobie to tłumaczyć, że na tym etapie Maluszek ma tyle miejsca, że na chwilę stanęło to całe ciągnięcie..Sorrki, że tak z rana Wam marudzę..no a nie będę jechała na IP czy do gina skoro nie ma nic niepokojącego jeśli chodzi o objawy nie ma krwawień, plamień, nic bardzo nie boli..a te odczucia psychiczne to chyba do psychologa albo psychiatry powinnam się udać
Wczoraj żeby nie myśleć poszłam z mężem do naszego nowego mieszkania bo powoli trzeba remontować i mąż wczoraj szlifował ściany, trochę mu pomogłam ale bardzo malutko i obowiązkowo maseczka na buzi i rękawiczki. Ale raczej chyba nie zaszkodziłam Brzdącowi - oby.
Najważniejsze to zaplanować sobie przyszły tydzień tak by zleciał jak najszybciej bo kolejny to ten świąteczny więc już jakoś poleci
My Wigilię spędzamy u siebie w mieście bo idziemy do moich rodziców a w Boże Narodzenie jak będę czuła się dobrze to chyba pojedziemy do teściów..więc czas szybko minie i będzie ten długo wyczekany 29.12 i spotkanie z Naszym Skarbem

Co do karpia to ja już się nie mogę doczekać Wigilii
wgl. uwielbiam rybki a w ciąży nawet i śledzie bo są takie słone
A najbardziej to kapusta z grzybami <pycha> A na wizycie będzie +5kg bo tak od razu po świętach 
Plany na dziś: za chwilę zrobić śniadanko, obudzić mężusia, na 12:00 do kościoła - uwielbiam chodzić na mszę dziecięcą w mojej "panieńskiej" parafii
obiad u rodziców a później wycieczka po jakieś zakupy do nowego mieszkania coś w stylu wc, umywalka itp 
Kochane życzę Wam pięknego i rodzinnego dnia
A ja postaram się zająć czymś moją łepetynę
Rybeńka, mizzelka, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvell! Pewnie, ze sie dzieje
bajbus rośnie
i komunikuje sie z mama, tak jak potrafi
a to różnie wychodzi 
Objawy byly, sa i bedą
tylko co jakiś czas sie zmienia