Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
diamonds wrote:Z Agatką umówiłam się z ginekologiem na 11 dni przed terminem
Na dobry początek z masażem szyjki
No i takim sposobem Agatka była 10 dni wcześniej ze mną na świecie
Teraz również zamierzam wcześniej wypchnąć Dzidzie
Bo rybki nie chcę
Za spokojni ludzie jak dla mnie
I Wy mnie w tym jeszcze utwierdziłyście
masaż szyjki? kurde to musiał być dobry skoro Agatka się pojawiła szybciej -
Sue wrote:Dzien dobry:)
Daisy, u nas na poczatku, na forum lutówek było to samo. A jeszcze jak znajdzie się osoba, która wyraża swoje zdanie w sposob nieznoszący sprzeciwu, to już w ogóle!! I kilka dziewczyn odeszło zniecheconych atmosferą albo obrażonych.
Pamiętam na przykład, że Groszek, która jest położną, więc akurat się zna wyraziła swoje zdanie na temat detektora tętnią płodu, Dzizas, Daisy!! Normalnie taka była awantura, że się na forum nie chciało wejsc. A w jaki sposob wypowiada sie Groszek, to przecież wszystkie wiemy, więc na pewno nic złego na mysli nie miala:)
Jeszcze niejedna afera przed Wami:)
U mnie dzis 32 tc rozpoczety, w suwaczku mam o obcinaniu paznokci- Dziewczyny, wczoraj szukałam fajnego przybornika- najlepiej zestawu, żeby wszystko było u zeby było w pokrowcu - polecicie cos?
http://www.mall.pl/akcesoria-kosmetyczne-dzieci/babyono-064-zestaw-kosmetyczny-w-opakowaniu-z-lusterkiem?gclid=CKHg_cnSxcICFXQatAodRGUAqQ
co do tego to pamietam... och matko i ta baba Groszka ścigała po forach i ją dobijała.. jakaś psychiczna była
także uważaj Daisy bo naprawdę tutaj bywają psychopatki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 14:33
Daisy lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Ja nie lubię karpia, raz w życiu jadłam i mi nie smakował I u mnie w domu nikt karpia nie lubi, więc nigdy nie ma
Patrzcie, jakie to piękne:
http://fajnamama.pl/sesja-na-porodowce-10-zdjec-ktore-trzeba-zrobic-pierwszego-dnia/Sue, Daisy lubią tę wiadomość
-
Magdo śliczna zabawka ja znów śledzi nie lubię za bardzo.. zupę śledziową uwielbiam.. ale śledzie mi nie wchodzą, choć na początku ciąży jadłam jak mi się smaki zmieniają..
i zgodzę się z tym że głód doskwiera..
ja też coraz częściej jestem głodna kurde i ledwo się powstrzymuje.
a pro po mam pytanko co do liczenia tych ruchów, bo dostałam tą kartę do liczenia i nie czaje jednego.. to mam policzyć 10 ruchów i dopiero zaznaczyć kratkę przy godzinie? czy ruch tylko i zaznaczyć? bo zgłupiałam -
pochłonęło bo wczoraj cąły dzien bylam u mamy.. padło jej auto..
i jakoś taka byłam do niczego...
ale wracam do żywych
Sue a jutro to masz te 3 najwazniejsze USG czy już po?
bo wlasnie moj zrobi w 29 tyg.. ponad w sumie... i sie zastanawiałam czy to nie za wczesnie, ale potem przerwa świąteczna.. a on wyjezdza za granicę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Merida, spisz?
Może być tak, że mała ma głowę w dole, dupke z jednej strony brzucha a nogi z drugiej. U mnie tak jest. Czuje ja wszędzie. Ale glowa w dół.
Najdziwniejsze są jej kuksańce we wnatrz mojego ciała, w stronę mojej dupki.Natalka 03.2015
-
Dzień dobry!!
Ja już nie śpię, chyba ze stresu przed wizytą. Do tego jeszcze mi niedobrze i jestem glodna.
Trzymajcie za nas kciuki o 13!!
Tygrysku, ja zasnęłam po 2! Witaj w klubie tych "nieśpiących".Evell, Tygrysek, mizzelka, słoneczna 85, Rybeńka lubią tę wiadomość