Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasika8303 wrote:Mam do Was pytanko Nie bałyście się kontroli ZUSu na L4? Normalnie wychodziłyście z domku kiedy chciałyście?
Kasilka ja mam chodzace niby ale 8-15 sie nie ruszam:))
bo roznie z nimi bywa- jestem na dzialalnosci wiec szkoda by bylo jakby mi zabrali przez takie cos macierzynski czy kase ze zwolnienia- a oni lubia sie czepiac.
nie mialam kontroli od poczatku zwolnienia czyli od 1 grudnia- bo byloby cos w skrzynce.
wiem ze jak Cie nie ma to musisz pojechac i powiedziec co robilas
ale oni chodza w godzinach pracy Zusu podobnoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:57
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Mam do Was pytanko Nie bałyście się kontroli ZUSu na L4? Normalnie wychodziłyście z domku kiedy chciałyście?
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam do tej pory kontrolę raz, na samym początku ciąży, nie zastali mnie i musiałam pisać wyjaśnienie do nich dlaczego mnie nie zastali (mimo że miałam L4 chodzące).
Do czasu wyjaśnienia wstrzymują wypłatę świadczenia, a od złożenia wyjaśnienia mają na wypłatę jeszcze chyba 60 dni (?) i tak to trwało zanim dostałam pierwsze pieniądze od nich. -
nick nieaktualnyWitajcie brzuchatki mam pytanie czy któraś odczuwała w drugim trymetsrze bół w okolicy pępka ? ost mnie tam pobolewa bardziej prawa strona od pępka zwłaszcza jak leże co to może być ? i wydaje mi się ,że pomału już chyba wkoncu wyczuwam ruchy w tych okolicach chociaż nie jestem pewna na 100%.Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja wlasnie dostalam kase z zasilku chorobowego i cos mnie zastanawia bo powinnam miec za okres do 22 stycznia od 24 grudnia a mam do 16 stycznia i co chodzi? a na L4 na pewno bylo napisane 22 styczen.. bo akurat do dnia wizyty.. dziwne to dla mnie.
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ohoho Daisy GRATULACJE
czekamy na wieści
meridko skrabie jutro o 16 poproszę o kciuki a dam znac wieczorkiem bo tam mam kawał drogi i zanim dojade itp
Załatwione cierpię na nadmiar czasu
Tylko koniecznie daj znać, jak będziesz po
Niektóre tu tez cierpią na bezsennoscmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:no to tak jak ja.. ale nie wchodzę na ovu bo bym juz calkiem nie spała a w dzien jak pijana chodzila
mimo bólu i chrupania w kosciach staram się zasnąć aby mąz pyta rano: a to całą noc tak stękałaś?
My tez próbujemy zasnąć, tylko chyba tego nie widać
Czasami kiepsko idzie
Ja z natury chodzę późno spać od zawsze
Musze przyznać, ze na szczęście przysne czasami w dzień, a kiedyś to było zbyteczne- taka mała różnicamizzelka lubi tę wiadomość
-
Daisy pięknie!!! Gratuluje oby tak zostało, bo to jeszcze bardzo wcześnie
my dziś bardzo zalatany dzień i jestem juz wykończona. Chyba idę spać za chwile. Mizzelko to trzymam kciuki za jutro, a Ty trzymaj za mnie ;p ja mam też jutro wizytę ale na 20 dopiero.
Magdalena A wy dzwoncie do tego fachowca i niech to zrobi porządnie!
Miłego wieczoru Brzuchatki ;*merida17, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Evell mogą to być ruchy.. ja czułam takie smyrnięcia.. takie nizebyt nawet przyjemne jakby ktoś mnie "drapał" od środka
Krokodylica, merida17, Sue, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Daisy, gratuluje To jeszcze bardzo wcześnie, ale mnie Karateka zapozował już w 14 tygodniu I od tej pory siusiak jak był, tak jest
Evell, to mogą być ruchy, ja poczułam takie puknięcie, jakby ktoś palcem od środka postukał. Czasami to też przypominało gazy w jelitach Ale nie szły za tym bączki
Wybaczcie dosłownośćEvell, Daisy lubią tę wiadomość