Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak, też myślę, że chodzi o to, że główka jeszcze nie jest w kanale, tylko naciska narazie na szyjkę. dziecko nie napiera do wyjścia, bo mozna je jeszcze odepchnąć
Ja od soboty zamierzam sprzątać, ostro cwiczyc, bzykac sie ile wlezie:) niech młody powoli zaczyna sie powoli pakować!!Gosiak, merida17, Daisy, Rybeńka, diamonds, mizzelka, Krokodylica, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Sue dobry planOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnySue!
Ty sie Kochana dobrze zastanów
Sprzątam, cwicze i bzykam- nie działa
Dziś przed wizytami ja mówiłam, ze sprzątam, a Gosiak stwierdziła, ze daleko jej do porodu, bo nie czuje tego sprzątania
I której bliżej do porodu
Natury nie oszukasz
Zasadniczo bzykaj ile sie da, ale dla własnej satysfakcji
Olej całe sprzątanieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 21:37
Gosiak, Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Możliwe, że tak sobie myśli Janeczka właśnie
Gosiak, mój syn po prostu wie, że matka jeszcze w tak zwanym międzyczasie musi się hajtnąć, więc dlatego jeszcze nic się nie rozkręca
Idę pod prysznic, może zasnę dziś wcześniej niż o 3Gosiak, Daisy, diamonds, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Sue no wlasnie!!!! Kiedy to?
Dziewczynki ide spac. Od ogladania wozkow az oczy mnie bola. Poki co Camarelo Sevilla i Tako Extreme mi sie podoba. Ale ten tako czarny z pomaranczowa rama,te inne slabo wygladaja, przynajmniej z widoku. Jeszcze tako moonlight rock stars..Widze jeszcze ze Fedra planowala Camarelo wiec czekam na odzew, ale Ona ma cc w pt wiec pewnie dopiero po sie odezwie. Ten Carmelo jest boski ♡ wiem, wiem, ze Wy macie. Mam nadzieje ze bedziecie zadowolone i dacie znac to wtedy dopiero kupie przeciez mam jeszcze czas. Dla mnie najwazniejsza duza gondola, wysokosc wozka no i koniecznie pompowane duze kola 24przod 27tyl to minimum.
Dobranoc! Nie rodzic dzis! ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 23:44
Gosiak, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!
Ja juz dzis po pobraniu krwi (morf, vdrl) i mocz. Teraz u mamuni jestem na sniadanku wreczylysmy w pracy jednej babci roze tzn cora i teraz drugiej. Dzien Babci odbebniony a imprezka w weekend. U tesciow w sobote, u moich w niedziele wiec wtedy tez laurki
Na 15 dzis wizytuje usg genetyczne wiec prosze zaciskac kciuki mocno zeby bylo wszystko ok. jak na zlosc od rana mnie kluje tam gdzie fasolka jest mam nadzieje ze nic sie nie dzieje
Milego dnia! ♡diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
Gratuluję udanych wizyt i 3mam kciuki za kolejne
U mnie dalszy ciąg problemów z pozycją do snu i zaśnięciem a jak już zasnę to aż wstyd bo drugi dzień z rzędu wstałam prawie o 10 do tego nocny i senny katar a rano bardzo wysuszone usta :|Chociaż dziś widok za oknem był z rana ładny bo śnieg sypał szkoda, że temp. na plusie a teraz deszcz co za pogoda - aż nic się nie chcę..ja po tym weekendzie jeszcze taka rozbita jestem, że eh..
Za 5 dni wizyta a ja zamiast się cieszyć to się jej coraz bardziej boję - wiem, wiem paranoja jakaś :x
ogólnie to nic a nic mi się nie chcę..a muszę dalej Nas pakować
dodatkowo fachowiec zrobił nam tak łazienkę, że mąż wczoraj sobie tam był i brał prysznic to okazało się, że gdzieś przecieka i ciśnienie jest jakieś liche zawsze coś nie tak
Jutro wybieram się na badanie moczu, morfologię i powtórną toxo chociaż nie wiem po co jak mam przeciwciała ale jak lekarz kazał to zrobię .. i znowy będę lżejsza o parę zł
A tak to pochwalę się ostatnio zarejestrowałam się na stronie hipp i dostałam od nich list z próbką mleczka przeciwko rozstępom, mini przewodnikiem "będę mamą" - bardzo fajny można notatki robić, wklejać zdjęcia są rady co do wyprawki itp i z kuponami rabatowymi do rosmana na kosmetyki dla kobiet w ciąży z firmy hipp
miłego dnia KochaneDaisy, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Kasika no jasne jak masz chodzace to moga Cie cmoknac. Jak mialam pierwsze l4 lezace na tydzien to zwyczajnie dalam ksiegowej dopiero ostatniego dnia mi tam zwisa i powiewa, niech przychodza