X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Sue Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak, też myślę, że chodzi o to, że główka jeszcze nie jest w kanale, tylko naciska narazie na szyjkę. dziecko nie napiera do wyjścia, bo mozna je jeszcze odepchnąć :)

Ja od soboty zamierzam sprzątać, ostro cwiczyc, bzykac sie ile wlezie:) niech młody powoli zaczyna sie powoli pakować!!

Gosiak, nick nieaktualny, Daisy, Rybeńka, nick nieaktualny, mizzelka, Krokodylica, Tygrysek lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue w tym szale roboty nie zapomnij na porodówkę zajechać ;) No ale sie usmialam :D

Rybeńka, mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue dobry plan ;)

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue!
    Ty sie Kochana dobrze zastanów :)
    Sprzątam, cwicze i bzykam- nie działa :( :)

Dziś przed wizytami ja mówiłam, ze sprzątam, a Gosiak stwierdziła, ze daleko jej do porodu, bo nie czuje tego sprzątania :)
    I której bliżej do porodu :D

Natury nie oszukasz :)
    Zasadniczo bzykaj ile sie da, ale dla własnej satysfakcji :) :P
    Olej całe sprzątanie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 21:37

Gosiak, Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue dobre :-)

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Sue Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TO moze oszukam mojego syna i będę tylko leżeć i nic nie robić? I on stwierdzi, kurde, nudno tak, nie bujają, nie kołyszą, spadam stąd! :)

Gosiak, Daisy, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kasika8303, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    TO moze oszukam mojego syna i będę tylko leżeć i nic nie robić? I on stwierdzi, kurde, nudno tak, nie bujają, nie kołyszą, spadam stąd! :)
    Możliwe, że tak sobie myśli Janeczka właśnie :P

Sue, nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Możliwe, że tak sobie myśli Janeczka właśnie :P

Gosiak, mój syn po prostu wie, że matka jeszcze w tak zwanym międzyczasie musi się hajtnąć, więc dlatego jeszcze nic się nie rozkręca :)

Idę pod prysznic, może zasnę dziś wcześniej niż o 3 :P

Gosiak, Daisy, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, a no właśnie, teraz to ja zapomniałam - macie już tą datę? ;)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue no wlasnie!!!! Kiedy to?

Dziewczynki ide spac. Od ogladania wozkow az oczy mnie bola. Poki co Camarelo Sevilla i Tako Extreme mi sie podoba. Ale ten tako czarny z pomaranczowa rama,te inne slabo wygladaja, przynajmniej z widoku. Jeszcze tako moonlight rock stars..Widze jeszcze ze Fedra planowala Camarelo wiec czekam na odzew, ale Ona ma cc w pt wiec pewnie dopiero po sie odezwie. Ten Carmelo jest boski ♡ wiem, wiem, ze Wy macie. Mam nadzieje ze bedziecie zadowolone i dacie znac to wtedy dopiero kupie przeciez mam jeszcze czas. Dla mnie najwazniejsza duza gondola, wysokosc wozka no i koniecznie pompowane duze kola 24przod 27tyl to minimum.

Dobranoc! Nie rodzic dzis! ♡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 23:44

Gosiak, nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam źle ostatnio napisałam, bo ja mam Graco Symbio, a nie Graco Evo ;)

Gosiak, Daisy - jutro jedziemy ustalić datę, chcemy na początek lutego :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gosiak, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, to pozytywnego ustalania terminu :)

A wszystkim Brzuchatkom kolorowych snów!! :)

nick nieaktualny, Sue lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 04:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry - nie ma to jak się obudzić śniąc własny poród. Wiedziałam, ze tak będzie :P

nick nieaktualny, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dziś juz rodzą sie Wodniki! :)

nick nieaktualny, Daisy, nick nieaktualny, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! :)

Ja juz dzis po pobraniu krwi (morf, vdrl) i mocz. Teraz u mamuni jestem na sniadanku :) wreczylysmy w pracy jednej babci roze tzn cora ;) i teraz drugiej. Dzien Babci odbebniony :D a imprezka w weekend. U tesciow w sobote, u moich w niedziele wiec wtedy tez laurki :)

Na 15 dzis wizytuje usg genetyczne wiec prosze zaciskac kciuki mocno zeby bylo wszystko ok. :) jak na zlosc od rana mnie kluje tam gdzie fasolka jest :/ mam nadzieje ze nic sie nie dzieje :/

Milego dnia! ♡

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy!
    Trzymam kciuki, ale wiem, ze jest dobrze :)

Ja wróciłam od rodzinnego! Koniec wizyt na ten tydzień ;)

Miłego dnia :)

Gosiak, Daisy, Krokodylica, Sue lubią tę wiadomość

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do Was pytanko :-) Nie bałyście się kontroli ZUSu na L4? Normalnie wychodziłyście z domku kiedy chciałyście?

Daisy lubi tę wiadomość

c77352d493.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika no jasne jak masz chodzace to moga Cie cmoknac. Jak mialam pierwsze l4 lezace na tydzien to zwyczajnie dalam ksiegowej dopiero ostatniego dnia :D mi tam zwisa i powiewa, niech przychodza ;)

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Gratuluję udanych wizyt i 3mam kciuki za kolejne :)
    U mnie dalszy ciąg problemów z pozycją do snu i zaśnięciem :| a jak już zasnę to aż wstyd bo drugi dzień z rzędu wstałam prawie o 10 :| do tego nocny i senny katar a rano bardzo wysuszone usta :|Chociaż dziś widok za oknem był z rana ładny bo śnieg sypał szkoda, że temp. na plusie a teraz deszcz :| co za pogoda - aż nic się nie chcę..ja po tym weekendzie jeszcze taka rozbita jestem, że eh..:(
    Za 5 dni wizyta a ja zamiast się cieszyć to się jej coraz bardziej boję - wiem, wiem paranoja jakaś :x
    ogólnie to nic a nic mi się nie chcę..a muszę dalej Nas pakować :|
    dodatkowo fachowiec zrobił nam tak łazienkę, że mąż wczoraj sobie tam był i brał prysznic to okazało się, że gdzieś przecieka i ciśnienie jest jakieś liche :| zawsze coś nie tak :|
    Jutro wybieram się na badanie moczu, morfologię i powtórną toxo chociaż nie wiem po co jak mam przeciwciała ale jak lekarz kazał to zrobię .. i znowy będę lżejsza o parę zł :D :D
    A tak to pochwalę się :P ostatnio zarejestrowałam się na stronie hipp :) i dostałam od nich list z próbką mleczka przeciwko rozstępom, mini przewodnikiem "będę mamą" - bardzo fajny można notatki robić, wklejać zdjęcia :) są rady co do wyprawki itp :) i z kuponami rabatowymi do rosmana na kosmetyki dla kobiet w ciąży z firmy hipp :)
    miłego dnia Kochane <3 mini-graphics-baby-479579.gif

Daisy, nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Kasika no jasne jak masz chodzace to moga Cie cmoknac. Jak mialam pierwsze l4 lezace na tydzien to zwyczajnie dalam ksiegowej dopiero ostatniego dnia :D mi tam zwisa i powiewa, niech przychodza ;)

:-)

c77352d493.png
‹‹ 270 271 272 273 274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ