Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRybeńka wrote:No to tak trzeba zrobić. A to musi być sama woda? bo ja nie cierpię pić wody min. I wolę herbaty itp.
Herbata chyba średnio. Ale pewnie lepsze to niż nic.
A woda z sokiem? Latem robiłam z porzeczek i malin i pijemy teraz
Soki, lemoniada itp.
Zapisuj może ile na dzień wychodzi Ci płynów. Może wcale nie jest źle. Zupy, mleko i in. wszystko się zalicza
Już niedługo. Damy radęmizzelka, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
diamonds wrote:Mizzelko hemoglobina Ci spadła.
Jedz żelazo nie dosłownie
A reszta jak na ciążę jest dość dobra.
wczoraj zjadłam 3 pętka kaszanki swojej roboty
a ma 6,4mg na 100g żelaza
i dziś kupiłam sobie jeszcze witaminy lepsze.. bo w poprzednich mialam mniej żelaza.
Mam nadzieję że to pomoże, choć ciekawe co powie gin.. może zleci jeszcze jakieś inne witaminki czy coś.diamonds lubi tę wiadomość
-
diamonds wrote:Herbata chyba średnio. Ale pewnie lepsze to niż nic.
A woda z sokiem? Latem robiłam z porzeczek i malin i pijemy teraz
Soki, lemoniada itp.
Zapisuj może ile na dzień wychodzi Ci płynów. Może wcale nie jest źle. Zupy, mleko i in. wszystko się zalicza
Już niedługo. Damy radę
są nawet aplikacje żeby przypomnieć o piciu wody takie szmery bajery na telefonDaisy, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, oto ciotka Sue w 37 tc
Edit: usunelam zdjecie
A oto łoże księcia Tomasza, dla niepoznaki zwanego Karateką:
i jego mikroskopijny kącik w naszej mikroskopijnej sypialni:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 01:48
mizzelka, diamonds, Rybeńka, Krokodylica, merida17, Daisy, Tygrysek, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
Jakie słodkości Sue
widzę że masz chyba kolory podobne w sypialni jak ja też fiolet taki ciemny?
och jak ja bym chciala taki zgrabny brzuszek w 37 tyg..
ta pościel jaka super.. od środka jest ten Minky nie? ponoć super w dotyku to jest jeszcze nie mialam okazji macnąć -
Sue piękny kącik Maluszka no i Ty jaki piękny brzuszek, taka piłeczka malutka ślicznie wyglądasz.
Diamonds dziękuje za rady :-* ja codziennie pije mleko i właśnie ze 2 kubki herbaty.
Woda z sokiem może być, to może czas się na to przestawić.
Dziękuję Ci pięknie!!!!!!Sue, diamonds lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
hej
Później Was nadrobię
Meridko - piękne te zdjęcia
Mizellko widziałam, że na styczniówkach pytałaś o Ewę99 - udało mi się znaleźć jej pamiętnik i niestety jest wpis z 19.01 - że kolejne USG znowu ukazało pusty pęcherzyk dostała jakieś tabletki i jest w szpitalu ale co i jak jest dziś nie wiem..
Kochane a Nam się weekend przedłużył bo mieli teściową po tym wypadku wypuścić w sb. ale przetrzymali ją już do pn bo sprawdzali czy po tych połamanych żebrach nie zrobiły jej się jakieś krwiaki na płucach - na całe szczęście jest ok. Pocierpi ok od 4-6tygodni i powinno się ponoć jej tam pozrastać..Szwagier ma nogę w gipsie, wybity bark i biodro, zszytą głowę - ale rana nie była duża no i jest mega poobijany zresztą tak jak teściowa więc trochę pocierpią z bólu..ale powiem Wam, że jak zobaczyłam ten samochód to cud, że oni wgl. żyją !! Trochę nerwów i stresów było ale dobrze, że tak to się skończyło. Chociaż dobrze i niedobrze bo jednak chociaż ze swojej głupoty to zginął człowiek
Pozdrawiammerida17, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
Madziu dzięki za informacje.. bo ciężko jest ją złapać, biedna ;/ miałam jeszcze nadzieje że się uda i że facetka się myliła
jakie to niesprawiedliwe..
Najważniejsze że żyją.. i niech się kurują..
Niestety ludzie nieodpowiedzialni siadaja za kierownice.. tzw niedzielni kierowcy albo niedoświadczeni.. nie raz mialam przygodę i jak na razie wychodzę z tego cało.. ale kurna kto im daje prawko do jasnej cholery?
ja nie jezdze źle i przyczepil sie gosciu i zdalam za 2 razem.. a facetka co ze mna jezdzila L i co ona wyprawiala... i udalo sie jej za 1 razem.. teraz ciekawe co robi za anomalie na ulicy.. masakra ;/
-
Mizzelko, to kocyk minky od sprzedawcy z Allegro "bobasstyl", ochraniacz też z minky, ale od Makaszki.
Generalnie minky jest mega przyjemną tkaniną, chociaż myślę, że dokupię jeszcze jeden kocyk z LaMillou - też szyją z minky, ale jakoś ta tkanina jest przyjemniejsza.
W sypialni mam ciemny fiolet na jednej ścianie i beżowy na pozostałych (mam beżowe, skórzane łóżko). Francuski fiolet, tak się zwie ten kolor
No i Audrey oczywiście
Dziękuję za komplementy, w brzuchu mam 94cm i póki co stoi w miejscu, no ale jeszcze prawie miesiąc, więc różne rzeczy się mogą dziać
A zdjęcia Meridy są przepiękne.... Sama chciałabym takie, będę mieć sesję w domu, więc może być ciężkomizzelka, merida17 lubią tę wiadomość
-
Sue piękny brzusio i piękny kącik.
Nie wiem tylko czy ta podusia się nada, z tego co mi wiadomo niemowlaki nie mogą spać na poduszce a ta wygląda na dość "wysoką". Albo bez podusi albo klin. Ew. taka bardzo płaska podusia. Ale to może spytaj położnej.
A kolory śliczne.Sue lubi tę wiadomość
-
no ponoć zajefajna och teraz dzieci to mają dobrze
zapiszę sobie, właśnie zastanawialam sie czy zainwestować w taki kocyk
a to ja mam w sypialni jagodowy mus dwie ściany i dwie beżowe
ale łóżko to super pasuje idealnie
własnie bd może za jakiś czas zmieniać ... i bardzo mi się podoba takie zestawienie.. zaraz rozjaśnia pokój
fajnie zrobilisice ze ten mocny kolor masz za łóżkiem a ja odwrotnie zrobiłam naprzeciw łóżka gdzie wisi tv i przy oknie balkonowym itp i wlasnie zastanawiam sie czy nie przez glupotę taką sobie aby ściemniłam pokój.. ale ... jasną komodę planuje strzelić pod tv ( będzie cała dla małej ) to może rozjaśni to pokój.Sue lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Sue piękny brzusio i piękny kącik.
Nie wiem tylko czy ta podusia się nada, z tego co mi wiadomo niemowlaki nie mogą spać na poduszce a ta wygląda na dość "wysoką". Albo bez podusi albo klin. Ew. taka bardzo płaska podusia. Ale to może spytaj położnej.
A kolory śliczne.
Krokodylku, to nie podusia, to zwinięty kocyk
Nie chciałam, żeby się pobrudził, to leży w łóżeczku
Nie planuję żadnych poduszek, najwyżej wsadzę książkę pod materac. A pościel kupię mu późniejKrokodylica lubi tę wiadomość
-
no ja mam klin i poduszkę itp i tak zamówiłam w komplecie bo było taniej ale położę do pudła i użyję potem jak mała urośnie, ale teraz musze przeprać kurde ten ochraniacz zeby aby go nie uszkodzić i resztę.. w razie co kołderkę też tzn poszewkę odświeżę, bo może kocyk bd za cienki. rety jeszcze tyle roboty a ja mądrala siedzę przy laptopie i się lenię.. zamiast się spakować i zebrać do kupy
Sue lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:no ponoć zajefajna och teraz dzieci to mają dobrze
zapiszę sobie, właśnie zastanawialam sie czy zainwestować w taki kocyk
a to ja mam w sypialni jagodowy mus dwie ściany i dwie beżowe
ale łóżko to super pasuje idealnie
własnie bd może za jakiś czas zmieniać ... i bardzo mi się podoba takie zestawienie.. zaraz rozjaśnia pokój
fajnie zrobilisice ze ten mocny kolor masz za łóżkiem a ja odwrotnie zrobiłam naprzeciw łóżka gdzie wisi tv i przy oknie balkonowym itp i wlasnie zastanawiam sie czy nie przez glupotę taką sobie aby ściemniłam pokój.. ale ... jasną komodę planuje strzelić pod tv ( będzie cała dla małej ) to może rozjaśni to pokój.
Jeśli mogę polecić to polecam Makaszkę na Allegro, albo LaMillou - albo na ich stronie, albo na allegro sklep Mamalullu.pl LaMillou mają ceny wysokie, ale idzie to w parze z jakością Bo mój śpiworek do wózka jest taki, że sama mam ochotę do niego wejść
Ja specjalnie ścianę za łóżkiem zrobiłam fioletową, bo własnie łóżko fajnie się na niej "odbija". Do tego mieliśmy szafki nocne lawendowe, które teraz chwilowo będą szafkami Tomka. W lutym chcemy kupić w Ikei komodę białą, chociaż jeszcze się zastanawiammizzelka lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Krokodylku, to nie podusia, to zwinięty kocyk
Nie chciałam, żeby się pobrudził, to leży w łóżeczku
Nie planuję żadnych poduszek, najwyżej wsadzę książkę pod materac. A pościel kupię mu później
Aaaa to przepraszam, nie wykminiłam ze zdjęcia.
Dziewczyny możecie skopiować tą listę Waszą z potrzebnymi rzeczami? Kiedy się jedzie do szpitala tam chyba było opisane? Bo nie zapisałam sobie a teraz zanim wyszperam to kilka godzin minie. -
Sue wrote:
Ja specjalnie ścianę za łóżkiem zrobiłam fioletową, bo własnie łóżko fajnie się na niej "odbija". Do tego mieliśmy szafki nocne lawendowe, które teraz chwilowo będą szafkami Tomka. W lutym chcemy kupić w Ikei komodę białą, chociaż jeszcze się zastanawiam
Ja mam z kolei ścianę za łóżkiem "oczojebnie" czerwoną.
A po przeciwnej stronie okno i przy nim czerwone zasłony.
Ale ja mam fioła na punkcie czerwonego.
Szafki w kuchni też mam takie czerwone a w salonie szaro-czerwoną sofę. Wszędzie coś czerwonego.mizzelka lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Jeśli mogę polecić to polecam Makaszkę na Allegro, albo LaMillou - albo na ich stronie, albo na allegro sklep Mamalullu.pl LaMillou mają ceny wysokie, ale idzie to w parze z jakością Bo mój śpiworek do wózka jest taki, że sama mam ochotę do niego wejść
Ja specjalnie ścianę za łóżkiem zrobiłam fioletową, bo własnie łóżko fajnie się na niej "odbija". Do tego mieliśmy szafki nocne lawendowe, które teraz chwilowo będą szafkami Tomka. W lutym chcemy kupić w Ikei komodę białą, chociaż jeszcze się zastanawiam
bo można trafić na oszukany materiał i dopiero by była heca :<
w sumie kupuje się kocyk i służy naprawdę długo, także inwestycja nie idzie na marne..
no własnie zajebiscie się odbija te łóżko na tym tle, aż żałuję że i ja tak nie zrobiłam bo sobie wymyśliłam tv na takiej z czarną ramką i mam jeszcze brokat ozdobny na tej farbie i jak światło pada słoneczne z balkonu to fajnie się mieni jak rybia łuska
biały kolor też fajnie by się komponował.. zresztą teraz to jest strasznie duży wybór w białych meblach.. a kiedyś to było ciężko.. a łóżko ma prostą formę i super.. bo będzie każdy mebel pasował
biały, czarny achromatyczne kolorki to wszędzie pasują i jako dodatek i jako konkretny element w pokoju ponadczasowy kolor
ja mam kolor mebli dąb sonoma bo jest ogólnie dostępny w kazdej firmie a to w brw a to w wójciku itp nawet na allegro widzę fajne komody.. i nie drogo..
zastanawiam sie czy nie zainwestować w taką.. opinie klientów mówią same za siebie, więc chyba ryzyka by nie było w razie co bo jakoś wzory w brw mi sie nie podobaja.. dziwnie robią momentami te systemy, albo dziwne klamki i juz sobie wyobrażam jak mała rozcina sobie brwi na nich ;/
takie ostre.. wystające ;/ -
Krokodylica wrote:Ja mam z kolei ścianę za łóżkiem "oczojebnie" czerwoną.
A po przeciwnej stronie okno i przy nim czerwone zasłony.
Ale ja mam fioła na punkcie czerwonego.
Szafki w kuchni też mam takie czerwone a w salonie szaro-czerwoną sofę. Wszędzie coś czerwonego.
ale czerwony to jednak dopasujesz do niego też coś fajnego i żywy kolor..
już to sobie wyobrażam bo można i dodatki w kolorze pomaranczu, beżu, szarosci, bialy czarny no wszystko pasi
Krokodylica lubi tę wiadomość