Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KTG książkowe, szyjka jeszcze się skróciła, główka napiera, doktor powiedziała, że nie wie czy się zobaczymy za tydzień, aaaaaaaa!
Akcja może się wg niej w każdej chwili rozkręcić. Dziś wstawiam pranie koszul i dopakowuję torby, bo będzie też laktator. W piątek mam USG ostatnie na 18:20 - ciekawe czy dotrwamKrokodylica, Rybeńka, diamonds, Daisy, Tygrysek, Sue, mizzelka, merida17 lubią tę wiadomość
-
Gosiaczku super wieści ciekawe która z Was (Meridka czy Gosiak) będzie pierwsza
Nie wiem co jest grane, mąż mi odebrał po drodze do pracy wyniki z mocz ogólnego i leukocyty nadal mam na poziomie 25? Byłam pewna, że skoro nie ma bakterii to one spadną, a tu doooopa i nic z tego nie kumam. Nie wiem czy to może być cośgroźnego czy nie. Wizyta w czwartek o 20, pozostało czekać.merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyRybeńka a nie jesteś teraz przeziębiona albo byłaś w niedługim czasie ?
A może za mało pijesz?
Leukocuty miałam podniesione W poprzedniej ciąży w czystym posiewie jak mi nerki siadały.
Nie będę bawić się w lekarza. Ale myślę, że poleci Ci dużo pić, żeby oczyścić organizm.
Albo powie, że w ciąży może tak być?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:23
-
nick nieaktualny
-
No własnie nie jestem ani nie byłam chora, z tym piciem to u mnie kiepsko. Może tu jest pies pogrzebany :pOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Gosiak to teraz na speedzie ostatnie przygotowania
Zobaczymy ktora pierwsza pojdzie Gosiak czy Merida ja obstawiam jednak Meride
Rybenka ja to Ci w ogole nie pomoge bo sie nie znam. Ale jutro znowu wioze mocz i mam nadzieje ze bedzie tak idealny jak poprzednio.
No ale jaja bedziemy otwierac piccolo jak zaczniecie sie rozpakowywac! Kto by pomyslal ze to tak szybko zlecidiamonds, Rybeńka, mizzelka, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRybeńka wrote:No własnie nie jestem ani nie byłam chora, z tym piciem to u mnie kiepsko. Może tu jest pies pogrzebany :p
No to spróbuj pić i pić.
Bo podobno tu leży problem
Mi kazano tak 2-3 litry dziennie
Stopniowo, żeby nerki miały cały czas co robić
Na pewno to Wam nie zaszkodzi
Rybeńka lubi tę wiadomość
-
No to tak trzeba zrobić. A to musi być sama woda? bo ja nie cierpię pić wody min. I wolę herbaty itp.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyDaisy nie obstawiaj Meridy, bo przegrasz!!!
Merida nie rodzi!
Dziewczyny ja tu zaraz oszaleje!
Dr pobrał próbę na gbs i kazał zanieść do lab w innym szpitalu!
To jeszcze nic, bo oni nie maja swojego ok.
Teraz siedzę pol godz z wymazem w ręku, bo wszyscy sa na przerwie!!! Jedzą kanapki!
Przyszła pani, która zabrała moja próbkę i trzyma ja teraz na biurku, bo ona nie wie co to jest gbs!!!!!!! I czeka na kogoś kto jej powie, a ten ktoś je kanapki!! Litości!
Pewnie w takich domowych warunkach wyrośnie cos i wcale nie bede zaskoczona! Przyjemnie i ciepło
Oczywiście zapłacę za to!
Cieszę sie, ze tu nie rodzeGosiak, Rybeńka, Daisy, Tygrysek, Sue, mizzelka, diamonds lubią tę wiadomość
-
Hahah oj Meridka to niezła ekipa mogliby się chociaż podzielić tymi kanapkami ;p
merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Merida ahahhaa kon by sie usmial dobre
Ja mam nadzieje ze moja jutrzejsza wizyta przebiegnie w spokojej i radosnej atmosferze..zabieramy core ze soba no bo co z nia zrobie. Licze ze gin pozwoli jej po pomiarach chociaz na chwilunie wejsc zobaczyc dzidzie. O plci nie bede wspominac ze chcialabym uslyszec chociaz 50/50 byle nie 100% chlopak
Durna jestem wiem
wazne zeby wyniki byky ok i dzidzia nie za duza bo to ostatni moment 13t5d jutro.diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
Daisy, ale dlaczego nie chłopak? Chłopaki są fajne
Ja byłam dziś na wizycie - pobrał gbsa.
I stan techniczny na dziś jest taki - matka 10,5kg na plusie, 64kg żywej wagi.
Szyjka powoli zaczęła się skracać, główka napiera, ale lekarz jak stwierdził "jeszcze ją może odepchnąć", rozwarcie na pół opuszka.
Generalnie nie rodzę jeszcze.
Dostałam zwolnienie do 20.02, ale gin stwierdził "nie jest pewne, że do 20.02 pani urodzi". Później będę musiała kombinować ze zwolnieniem od internisty, bo nie chcę tracić ani minuty macierzyńskiego!Daisy, diamonds, Krokodylica, merida17 lubią tę wiadomość
-
diamonds wrote:Dzień dobry
Od 5.30 już nie chce mi się spać
Witam się z rana
Gardło mnie dalej piecze i boli więc kurowania się dziś ciąg dalszy .
Mam potrzebę sprzątania. Po prostu siedzę i myślę o szafkach-gdzie co jeszcze trzeba zrobić.
Odkurzanie i mycie podłogi stało się codziennością.
Czy Was też to dopadło ?
Zamiast odpoczywać to wymyślam sobie zajęcia -
Rybeńka wrote:No własnie nie jestem ani nie byłam chora, z tym piciem to u mnie kiepsko. Może tu jest pies pogrzebany :p
ja też dziś odebrałam wyniki i tak... jest dobrze i jest źle..
-
No to dziewczyny DZIEJE SIĘ
super że wizyty udane
ja już mam wszytsko zapięte na guzik aby sie spakować, nosz kurna ciagle gadam ze sie spakuje a guano z tego idzie ;/
no ale kupilam dzis ten kremik nie niepogodę i pieluszki i jestem happy po tej promocji w biedronce, kupiłam sobie na zapas ale co tam za 15 zł prędko nie będzie
Panie w Lab pytały czy synek, a ja mówię że córka i poczułam dziwny wzrok
potem sie smialy że dobrze wyglądam i nie taki duży bruszek jest
no i troche farba mi poszła ;/ za szybko odstawiłam gazik i jak poszłoooo..
ale opanowałam z kuzynką potop.. ludzi pełno jak cholera.. dzięki Bogu że ona wpuscila mnie z drugiej strony i nie musialam czekać.. choć i tak krzywo sie patrzyli na mnie....
coraz częściej jest mi słabo.. nie mogę oddechu momentami złapać ;/
a w nocy jest koszmar ;/ (kręgosłup) chyba ta rwa kulszowa to pikuś..
aa i wyniczki mam takie:
WBC 11,3 (4,00-10,00) a ostatnio miałam 10,6 ;/
LYM 3,1 (1,1-6,5)
NEUT 7,5 (1,8-7,7) a ostatnio miałam 7
NEUT (odsetek) 66,5 (45-70) a ostatnio 70,8 czyli sie poprawiło
RBC 4,2 (3,80-5,80) ostatnio 4,1 nie wielka poprawa
HGB 11,6 (12,00-15,00) ostatnio 12, czyli gorzej
HCT 34,8 (36-45) a ostatnio mialam 34,4 czyli lekka poprawa
MCV 82,3 (83-103) tu gorzej ;/ bo ostatnio mialam 84,1
MCH 27,4 (27,50-32) a ostatnio 29,3 czyli znów gorsze.
PLT 247
czyli troche lipa, no ale mówi się trudno, nie ma co oczekiwać że bd super skoro utrzymuje nie tylko siebiemerida17, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny