Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak, Słoneczna trzymam kciuki!!!!!
Dziewczyny we wt wizyta u gina , oby z szyjką było ok. Stresik mały mnie łapie.
Mam do Was prośbę , mogłybyście mi napisać jakie butelki i smoczki kupiłyście?bo ja zielona w temacie i nawet z pojemnością nie wiem. A w sklepach tyle tego ze glowa mała -
kasika8303 wrote:Gosiak, Słoneczna trzymam kciuki!!!!!
Dziewczyny we wt wizyta u gina , oby z szyjką było ok. Stresik mały mnie łapie.
Mam do Was prośbę , mogłybyście mi napisać jakie butelki i smoczki kupiłyście?bo ja zielona w temacie i nawet z pojemnością nie wiem. A w sklepach tyle tego ze glowa mała
Ja mam tylko jedną butelkę na wszelki wypadek - Medela Calma, której smoczek nie oducza dziecka ssania piersi, bo musi się bardzo nastarać, żeby coś poleciało. http://www.babyboom.pl/rodzina/testujemy/butelki_calma_medela_opinie_o_produkcie.html
Jak ostatnio była u mnie doula i ją zobaczyła, to mnie bardzo pochwaliła i mówi: o, widzę, że świadomie chcesz karmić piersią i jesteś doskonale przygotowana.Daisy, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
Gosiak ja tez sie zgodze ze Medela to swietny wybor. Ja ogolnie jestem mocno za Medela, uzywalam z cora wlasnie. Laktator, butelki. Cenowo fakt gorna polka, ale nie wiem jakos nigdy sie nie przekonam do butelek z hipermarketu takich po 3zl
Sloneczna noo to czekamy i na Ciebie!
Tak ogladam Wasze suwaczki Ja nie chce rodzic w sierpniu, wolalabym juz wczesniej tak jak core, by miec jeszcze cale lato i wakacje spokojne przed pojsciem cory do szkoly..potem bede musiala ogarniac wozenie rano jednej cory z druga, wiec znowu wiecej roboty z rana
Ja po sniadanku, podgryzlam merci Hania coraz czesciej daje o sobie znac, ale nadal tylko od srodka czucGosiak lubi tę wiadomość
-
kasilka moze sie wstrzymaj z butelka bo jak bedziesz chodzic na szkole rodzenia to dostaniesz na pewno!
na warsztatach mamo to ja tez dostalam!
kupilam tommy tipee 1 szt pojemnosc 150 ml smoczek 0+ i ten nastepny smoczek na zapas.
a z laktatorem tez masz butelke i smoczek
na sr dostalam 2 avent 150 ml
a na warszatatch chicco 150 ml:)
ale przyda sie pozneij na lato- tylko smoczki zmienie;)
na herbatki, wode ..
Daisy lubi tę wiadomość
-
Aaa Meridko!!!!! Jaka slicznotka! Sama robilas czy to sesje noworodkowa juz? Ale pieknosci! ♡
Edit. Dojrzalam ze sesja. Ale sliczna Ona jest. Zakochalam sie ♡ Piekna mala Meridka ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 15:24
merida17 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za rady. Słoneczna ze szkołą rodzenia to nie wiem we wt gin zdecyduje. Ale na warsztaty się zapisałam. To się wstrzymam z takimi zakupami na razie. Dzięki za rady
Meridka masz mega piękną i mega fotogeniczną córeczkę. Zoyka jest przecudowna jak się zwinęłamerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByła sesja, ale jak nasza brzuszkowa poszła sprawnie, tak tutaj nie było szans!!!
Mamy kilka ujęć, Zojka nie spała wcale, ułożenie jej trwało wiecznie, co ją ułożyli zaraz musiała koniecznie położyć się po swojemu Siłą rzeczy w połowie przerwaliśmy, bo było mi jej szkoda Modelką nie będzie
Daleko jej do Aniołka, ale i tak kocham ją ponad wszystkoDaisy, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Cudowna Zoyka! Nie widziałam Pana tatę, ale ja tu widzę dosyć sporo mamy
Ja dziś mam bardzo ciężki dzień. Nie spałam od 3 w nocy, mimo krótkiej drzemki w ciągu dnia jestem cały dzień nieprzytomna.
Moja miednica daje się we znaki od nocy. Boli mnie podbrzusze i to niewyspanie. Kryzys murowany.merida17 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Jejku jejku!!!! Dziewczyny powodzenia i szybkich porodów!!!
My po weselu bardzo dobrze, potańczyłam tyle ile starczyło mi sił hehe
A niestety dziś w nocy zaczęło mnie gardło bolec i katar i z godziny na godzinę czuje się coraz gorzej
Zoya jest po prostu cudowna!!!! :-*
merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ale super bardzo sie ciesze az mezowi krzyczalam ze 2 kolezanki rodza w ogole wysyp lutowek widze. Ciekawe jak Januszkowej idzie moze akcja postepuje.
Super, super! Ale Wam zazdroszcze! Ja zamykam nasza liste hehe
Sloneczna szykuj sie moze wykroisz tez cos szybciej?
Rybenko kuruj sie!
Cora wrocila. Dostalam od niej piekna recznie wykonana walentynke moj tez dostal. Obejrzalysmy filmik z wizyty, nowe ciuszki. Cora tez sie juz lipca doczekac nie moze. Ide przygotowac jakies owoce, zajrze potem. Buziaczki i rodzic! ♡słoneczna 85, merida17, diamonds, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTygrysku!
Zasadniczo mówią, ze Zoya podobna do mnie, ale usta i włosy ma po tacie (ciemny brąz i z każdym dniem ciemniejsze bardziej).
Na zdjęciu wyszły jasne, ale to od światła. Zreszta pewnie to sie zmieni ze sto razy
Rybenko!
Zdroweczka koniecznie! I dobrze, ze sie zrelaksowalas
Daisy!
Ty i Hania nie zamykacie listy! Hania to wisienka na torcie naszej cudnej listy! Drugi tydzień wolnego zlecial, szok!!
Kasika!
Daj znać jutro, jak wynikiDaisy, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMerida
Zoya cudna
Mała Księżniczka
Sue i Gosiaczku
trzymam kciuki &&&&&&&&& za szybkie i w miarę mało bolesne rozwiązanie.
Słoneczna
pewnie Ty następna w kolejce
Ja grzecznie poczekam bo muszę po papier w końcu do anestezjologów iść
Jakieś coś z nitkami krwi wylatuje, więc muszę się pospieszyć.
Poza tym nic nie boli, nie czuję.
Chyba nic to groźnego.
Poprzednio z Agą był masaż szyjki wody odeszły i jasne.
A teraz jakiś gęsty klejący śluz z krwią. ble
Daisy
Hania śliczna
Ubranka również piękne
Dobrze, że u Was rodzinka już w komplecie
A! Przestałam odbierać telefony bo strasznie mnie irytowały
Od razu lepiej
merida17, Daisy lubią tę wiadomość