Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja dziś na walentynki dostałam od m. umyte okna o które się martwilam ze nie zdążę przed porodem umyć, bo nie było pogody. Ogarnelismy tak bardziej w domu, a sypialke ma doprowadzić do stanu "sterylnego" m. jak my będziemy w szpitalu. Mogę powiedzieć, że mogę rodzi, chociaż mam wrażenie, że termin "poród" jest mi zupełnie obcy. M. twierdzi (ja zreszta też), że u nas to będzie z nienacka i nagle.
Później byliśmy w restauracji dosyć drogiej, ale ja uwielbiam tam jeść!!! Potem małe zakupy i nogi mi już odpadają.Gosiak, Daisy, merida17 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysku to swietnie ze jestes zadowolona!
nono! Moj maz w zyciu tu w domu okien nie umyl
a dom stoi no 5 rok
. Ja ostatnio mylam nawet fronty w kuchni moje na polysk bo juz niczym obrzygane wygladaly.
Ale moj tez dzis pracowal, jakies kable ciagnal ze strychu przez lazienke u gory, garaz i a podworko az do drewutni. Zuch chlopakJa roze dostalam i rafaello jako dopelnienie Swarovskiego z poniedzialku:) obiadek zrobilam zacny - usmazylam poledwice z dorsza norweskiego (pycha!!!), ziemniaki, fasolke, brokuly i marchewke z parowaru i bulke tarta na maselku
potem krem brule na deser ♡. Potem odpoczywalam sobie z 'Walentynki' w tv. Oczywiscie mile chwile juz za nami
i teraz ogladam moj ukochany 'Pamietnik' - znam go na pamiec
.
Bede jeszcze dzis miec walentynkowe spotkanie z Hania - mam wrazenie ze dzis chyba jej w ogole nie czulam. No ale nie panikuje - latalismy na zakupach dzis to pewnie coreczka sie zmeczyla
Aaa jutro wieczorem wraca moja cora! Dluzylo sie, jutro bedzie najbardziej, no ale w koncu rodzinka bedzie w komplecie
Milego wieczorku! ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 22:14
Tygrysek, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak, to czekamy dalej!
To już trochę przypomina serial, rośnie napięcie, oczekiwanie, na to co sie wydarzy i urywaja i czekasz do jutra
Daisy, ja tez znam Pamiętnik na pamięć
Tygrysku, dobrze, ze randka udana! Trzeba korzystać przed porodem
Sue rodzisz, czy jesteś na randce!?
Diamonds, jest impreza u sąsiada?!Tygrysek, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Melduje się z sikania.
Merida dokładnie tak jak mówisz, przerwa na reklamy.
Wiecie co...?
Witam się w nowym 39 tygodniu ciąży!!!
Do terminu zostało 14 dni!!!!!
Napięcie rośnie
W tym tygodniu:
Wtorek -KTG, -urodziny teściowej,
Piątek -kontrolna wizyta u prowadzącego
merida17, Gosiak, Krokodylica, Daisy lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Merida chyba wcześniej do mnie nie dotarło jakoś ze juz jesteś o połowę lżejsza! To fantastycznie i daje nadzieję
Ja tez mam nadzieje na druga polowe
Zoja dba o moja aktywnośćbrzuch maleje z dnia na dzień od kp tak myśle.
Najgorszy bedzie tyłek, ale to nie było nigdy tajemnicaTygrysek, derii84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Merida... Jak to jest? Jak to jest być mamą?
Odkąd jestem mama mój czas skrócił sie do minimum! Nie spie prawie wcale, co 2h cyc, pampersy schodzą tonami!
Cieszy mnie siku, bekanie, o kupię nie wspomnę!
Uwielbiam moje dziecko, chociaż wcale nie śpi! I wymaga wiecznej uwagi
Przeraża mnie kiedy płacze, a ja nie wiem dlaczego! To jest najgorsze!
Wszystkie rozważania typu smoczek, czy bez, dawno szlak trafił!
To dziecko decyduje czego chce, jak z terminem porodu!
I nie odmowisz, bo pęka Ci serce!
I już czasami masz dość, to na buzi pojawia sie zadowolenie i uśmiech, to zaczynasz dzika karuzela od nowa!
Chyba nie jestem oryginalna, po prostu zaczynam to rozumieći zatracac tak pozytywnie!
Tygrysek, Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Coś nie chce mi się wierzyć że Sue rodzi. O 11 w walentynki pisała na lutowkach ze jedzie na zakupy skoro nie rodzi.
Sue hop hop...
Tygrysku!
To pewnie masz racje!
Myślałam, ze moze chociaż jedna trafi w termin
Zazwyczaj cos tu pisze środkiem nocyto tak mi sie pomyslalo
-
nick nieaktualny