Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
następnym razem włóż sobie na czas pobrania moczu tampona, ja tak robię i nic mi nie wychodzi jest git ani bakterie z pochwy ani śluz. po pobraniu "herbatki" wyciągam i wyrzucam, niektórzy polecają siuśkać przez gazik.. ale dla mnie za dużo bawienia
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
kasilka jesli dobrze pobralas to masz duzy stan zapalny.
powyzej 5 leukocytow to jzu stan zapalny wiec masz ich calkiem sporo.
sluz moze wystepowac przy zakazeniu drog moczowych no i nablonki bplaskie liczne tez.
chyba ze niezbyt dobrze to pobralas??
kiedy masz wizyte?
piecze Cie cos? -
słoneczna 85 wrote:kasilka jesli dobrze pobralas to masz duzy stan zapalny.
powyzej 5 leukocytow to jzu stan zapalny wiec masz ich calkiem sporo.
sluz moze wystepowac przy zakazeniu drog moczowych no i nablonki bplaskie liczne tez.
chyba ze niezbyt dobrze to pobralas??
kiedy masz wizyte?
piecze Cie cos?
O cholipa we wtorek mam wizytę. Piecze mnie tylko po kąpieli przy siusianiu nic właśnie. -
dokladnie, moze zrob jeszcze raz badanie (spróbuj z tym tamponem jeżeli chcesz) i się okaże co było przyczyną, rzeczywiscie zapalenie czy tylko złe pobranie
a te podrażnienie to pewnie masz po tym cholernym płynie AA...
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, taki mam zamiar. W poniedziałek pójdę powtórzyć wyniki w innym laboratorium.
Słoneczna od 3 tyg. łykam żurawit.
Mizzelko płyn zmieniony.
Zawsze te leukocyty były zawyżone ale nie tak. -
Natalia mnie przestraszyła. Zjadłam obiad (ryż z jabłkami) i prawie pół godziny po jedzeniu się nie ruszała. Dałam jej czas, a potem chciałam już jechać na IP. Na szczęście włączyłam PILTBULLa na youtube, a ona go kocha. Teraz już jest ok.Natalka 03.2015
-
Hania 17t2d
191g kochanego dzidziusia ♡
Stópka ♡
Wizyta mega udana. Ta gin to strzal w 10tke! Hania pozostaje Hania oczywiscie Gin powiedziala ze u niej sie plec nie zmienia i NIE NA TAKIM SPRZECIE. Ja oczywiscie plakalam
Najpierw fotel, szyjka dluga i trzyma ale bez podania cm. Niestety na posiew znowu, stwierdzila spore uplawy. Nic nie swedzi ani nie piecze czyli jak zwykle bezobjawowo..masakra jakas z pewnoscia kolejny antybiotyk.
Swietna kobieta, super rozmowna. Moj znowu zachwycony.
Mamy cala galerie zdjec (Gin sie smiala ze sesja zdjeciowa-10 zdjec mamy i jedno do ramki w brazie to u gory co wrzucilam;) ) no i filmik na plytce. Zaraz odpalam .
Wszystkie pomiary ok, nerki, watroba, zeberka wszystko jest na swoim miejscu. Polowkowe 16.03. L4 mam az na miesiac. Lozysko poszlo na tylna sciane.
Jestem przeszczesliwa.
Tp bez zmian 22.07.2015r.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:32
Tygrysek, Gosiak, słoneczna 85, Evell, merida17, diamonds, Sue, mizzelka, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie moje drogie. Mam pytanie bo mierzyłam sobie cukier glukometrem i ostatnio wychodzi mi powyżej 147 nie wiem jaka jet norma w ciazy a testu jeszcze nie robiłam dopiero mam zamiar zrobic w przyszłym tyg nie wiem ale wydaje mi sie ze to wysoki troche czy któras z was miała cukrzyce lub wie cos na ten temat ?
-
nick nieaktualnyHej Kochane!
Czytam Was do poduszki, jak najlepsza książkę każdej nocy tak jest Tygrysku u nas już tydzień, jak Zoja jest z nami. Niesamowite!! dwa dni temu odpadł jej pepek! Aż sie przestraszylam, ze tak szybko, ale wyglada dobrze!
Zoya w swoim zywiole. Bardzo aktywny model mam w domu, ale zaskoczona nie jestem
Czekamy z Zoya na nasze e-rodzeństwo
Daisy cudna wizyta i zdjęcia
Kasika trzymam kciuki za dobre wyniki w poniedz!
BuziakiDaisy, kasika8303, Tygrysek, diamonds, mizzelka, Krokodylica, Rybeńka lubią tę wiadomość