Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie Brzuchatki
Wszystkiego Najlepszego i duzo miłości
Wczoraj przyleciał mój tata na kilka dni i teraz Zoya ma dwóch facetów co robią wszystko co ona chce
Dziadek zachwycony pierworodna wnuczka, bo jakby inaczej
Gosiak, Słoneczna i Sue mocno kciukam za Wasze Uparciuszki
Moze, któryś Dzidzius bedzie chciał zrobić niespodziankę
Daisy wstawie cos pózniej, obiecuje!
Miłego Dnia Kochane!
Walentykowac siemizzelka, Daisy, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Ciociu Meridko pozdrawiamy Zojkę
ochh to teraz ma luksusy
No Miłych Walentynek też wam życzę
może dziś jakieś maleństwo się wykluje
chociaz tak jak słoneczna pisze 15.02.2015 piękna dataKrokodylica, merida17, słoneczna 85, Daisy, Tygrysek, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Gosiaczku jak sie czujecie?
Jestem już spakowana całkowicie, tylko dopakuję kapcie i szczoteczkę po myciu zębów.
Za jakąś godzinkę chyba pojedziemy. Proszę o kciuki.Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Gosiaczku będzie wywoływanie?
-
nick nieaktualnyGosiak! Czas najwyższy, by przejść na druga stronę listy! Od dziś czekamy tam na Was i trzymamy miejscowke
Mizzelko!! Apartament full wypas i kształtem bardzo mi znajomy
Wczoraj z okazji tyg po porodzie sprawdziłam wagę! Jestem dokładnie w środku stawki! 10 kg już zgubilam i kolejne 10 kg nadwagi, ale przyjdzie i na nie czasGosiak, mizzelka, Daisy, Tygrysek, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Jańcia pokazuje kto tu rządzi - jesteśmy w domu
KTG książkowe bez żadnych skurczy, USG super - przepływy, wody, itp - waży ponoć 3400, rozwarcia brak.
Lekarz powiedział, że jak chcę, to może mnie zostawić na oddziale przez weekend, ale sam nie widzi najmniejszego powodu do tego, bo widocznie dziecko potrzebuje jeszcze posiedzieć.
Powiedział też, że szef oddziału jest w gorącej wodzie kąpany i od razu by mi podał oksytocynę, a po co?
Może się jeszcze samo rozkręci. Mam się zgłosić we wtorek z samego rana i wtedy już dostanę kroplówę od razu.
Cieszę się, że weekend spędzę w domkuDaisy, Tygrysek, merida17, Krokodylica, Rybeńka lubią tę wiadomość