X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Spac nie moge. Moj jak wstal to przypadkiem kota zamknal mi w sypialni...miauuuuuuuuuuuuuuu ja pierdykam :D pojechal do pracy a ja w loziu jeszcze ale czuje ze sik sie zbliza wielkimi krokami :)

diamonds lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje zdjęcie z dzisiaj, 34tc :)

34%2520tc%25201.jpg

diamonds, Daisy, Tygrysek, Gosiak, słoneczna 85, Sue, Evell, kasika8303, merida17 lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku Ty chudzielcu!!! :D Slicznie wygladasz :) A brzusio taka fajna pileczka :)

Apropo pilki. Widze w necie pilke taka gimnastyczna, ale z rogami. Czy ona sie nada do cwiczen w ciazy? Chyba nie, co?

Jak tam ile paczkow juz polknelyscie? Ja zero :D Trzymam sie, nawet nie mam w domu ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jeszcze zero ale potem kupie jak dojde;))

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak jak tam ktg nic nie piszesz? Wszystko ok? Kiedy poród? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam brzuchatki :D ja sie melduje po wczorajszej wizycie jest wszystko wporządku :) mała waży ponad 600 gram już .Za tydzień ide robić glukoze i mam pytanie czy ja trzeba kupic w aptece ? ja sie już boje mam nadzieje,że nie zwymiotuje a co do ruchów to raz są intensywniejsze a raz mniej i są takie dni,że jej nie czuje ale gin mówil ze jest wszystko ok. Pozdrawiam mamuśki :D

Daisy, słoneczna 85, kasika8303 lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Gosiak jak tam ktg nic nie piszesz? Wszystko ok? Kiedy poród? ;)
    Na KTG cisza i spokój jeśli chodzi o skurcze, miałam potem konsultację z nie swoją ginką, ale gość bardzo konkretny - powiedział, że skurczami się nie sugerują. Że dobrze, że dziecko reaktywne. Trochę uspokoił i odczarował oksytocynę - no i mówił, żebym się szykowała do szpitala.
    A w szpitalu jest kilka opcji - mogą mi sprawdzić tylko wydajność łożyska i jeśli ok, to zostawić na oddziale i czekać a mogą indukować poród - wszystko zależy od tego jak wyjdą badania.

Daisy lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell tak, w aptece. Dobrze, ze wszystko ok! Jejku to juz ponad pol paczki cukru jak ja to licze. Ale super! No ale Ty juz 24tc! :) Ja jutro wizytuje tup tup tup :) Glukozy sie nie boj, to nie jest az takie tragiczne, przynajmniej ja tego az tak nie wspominam zle :)

Evell, Tygrysek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie wiem bo inni tą glukoze wspominają gorzej haha jakoś przeżyje kupie sobie całą cytryne Daisy trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte !

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell ja bardzo wymiotowalam i dlugo i myslalam ze glukozy nie przezyje!

kupilam glukoze i gin mowil zebym wcisnela cwiartke cytryny! i super poszlo!!:)

ja poszlam z nierozrobiona a sie okazalo ze mi nie rozroobia i musialam biegac po mala wode do sklepu i rozrabiac w kiblu- natrzeslam sie ze hej:) zeby sie rozpuscilo w zimnej:))

wiec zpaytaj w przychodni bo lepiej juz jechac z rozrobiona jak cos :))

atdcqtkf2affvuei.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell super że wszystko ok kochana :-) ja samo wipicie glukozy wspominam ok, gorzej było po niej, okropnie się czułam :-( smak jej czułam 2 dni od badania. Ale tak jak piszę, samo wypicie luz

Krokodylku ale Ty laska jesteś :-) śliczna piłeczka :-)

Krokodylica lubi tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie znowu dzis plamienia- w nocy sie obudzialam.

pewnie na dniach sie zacznie.

no bo jak to Daisy mzoabczyla- 99 % ciazy u mnie:))

ciekawe ile u Gosiaka?:p

Daisy, Tygrysek lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 94% i 17 dni do terminu :)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    ciekawe ile u Gosiaka?:p
    U mnie od tygodnia 100% :P

Tygrysek, Daisy, słoneczna 85, Sue, Rybeńka lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak, Ty już jesteś poza konkurencją :P

Gosiak lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahaha szkoda ze nie liczy 101%, 102%.. :D

Tygrysek, Gosiak, kasika8303 lubią tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane życzę Wam słodkiego tłustego czwartku <3
    3126xc7.jpg
    Pochwalę się otóż w końcu spaliśmy na Naszym nowym łóżku <3 cudnie, wygodnie, rewelacja :)
    ogólnie czujemy się Ok :) dziś nawet sporo energii mam :O :O
    Ciekawa jestem ile Nasz Maluch będzie ważył na następnej wizycie:) to będzie jakoś 25tc - mam nadzieję, że po ostatnim USG ładnie nadrobi Bąbel :) i że w końcu uda Nam się wpaść na jakieś imię dla Niego :P póki co jest bezimienny :x
    Dziś się troszkę wystraszyłam bo rano jak wstałam to poczułam, że coś mi cieknie aż po nodze :O oczywiście od razu myśl - "odeszły wody" i przerażenie :| ale poszłam siusiu i nie zauważyłam nic niepokojącego tzn. żadnego odchodzącego czopa (czopu), żadnych plamień czy krwawień, brzuszek też jest bez zmian tzn. nie twardnieje, nie spina się, nie mam bóli @ więc staram się być spokojna :P Może to ten śluz tak poleciał albo nie trzymam moczu ?? :O :O Póki co jest dobrze brak skurczy itp. więc luz :x - albo wydaje mi się, że luz :P
    No i dziś zaszalałam i wydałam na Młodego ponad 100zł - chyba już wystarczy ciuszków :P tak jakoś wyszło, że poszłam do biblioteki a po drodze weszłam do "lumpa a tam dostawa nowego towaru no i się zaopatrzyłam w różności dla Bąbla i najlepsze, że same firmowe rzeczy :) więc się opłacało :)
    No i mam nadzieję, że Młody już pozostanie Młodym :P Chyba dwa USG nie mogły się mylić :)
    A to dzisiejsze łupy:
    pół śpiochy i portki:
    29vhzsi.jpg
    body na krótki rękaw:
    wrcp41.jpg
    body na długi:
    r2ndbm.jpg
    i bluzeczki:
    30wwb2p.jpg
    troszkę się tego nazbierało :) Mąż stwierdził, że teraz to już nie ma wyjścia i musi skręcić komodę dla Młodego :)
    Kochane życzę Wam pięknego popołudnia :)
    Ja jeszcze dziś muszę wyciągnąć męża na zakupy bo na weekend ponoć teściowa wpadnie więc trzeba jakieś ciacho zrobić i sałatkę :D Dobrze, że lubię gotować to nie ma problemu ;)
    Buziaki <3

Daisy, Krokodylica, Gosiak, słoneczna 85, diamonds lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu dzieki za paczusia. Przyznam sie Wam, ze mezus podrzucil mi dwa i zjadlam - teraz mi mdło bleee bo ja nie jestem przyzwyczajona do slodkiego. A tu i lukier i w srodku pelno marmolady.. No dobra to jak Madzia si epochwalila ciuszkami to ja tez sie pochwale wczorajszymi zakupami :)

2vi3w61.jpg

2j2sr2h.jpg

jkvsat.jpg

24l7vrq.jpg

2u8lddz.jpg

2mopkyc.jpg

amwd2e.jpg

2yxq5xf.jpg

vkns6.jpg

wrj48w.jpg

2nitkw.jpg

2elcxm1.jpg

zj80li.jpg

14v7k0i.jpg

mracgm.jpg

e9hh03.jpg

w8p73s.jpg

2ishweq.jpg

25ouf0x.jpg

a41ilk.jpg

s1ubfq.jpg

6jf5up.jpg

2w7pfth.jpg

aw4wop.jpg

347flvl.jpg

Krokodylica, słoneczna 85, diamonds, Sue lubią tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA... Daisy, mam te różowe śpiochy z tym kotkiem. Jak będą dobre to chce je na wyjście ze szpitala. Uwielbiam je!

Daisy lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi tez sie mega podobaja, fajne takie delikatne. Powiem Ci ze u mnie w Auchan nie ma takich rzeczy co bylam w innym miescie! Tam to mozna poszalec naprawde fajne ciuszki kupic. Pepco przy tym to wymieka! Te trzy ostatnie rzeczy sa wlasnie z Auchan. Reszta Smyk i TkMaxx.

Chcialabym juz zaczac pokoj corci robic, jednak scian nie bedziemy zmieniac, ale zrobimy napis na jednej scianie 'You are a dream come true', chcialabym nad łóżeczkiem, no ale to najpierw trzeba kupic meble i wszystko postawic i wtedy decyzja. :)

A tak to musze odkleic fluorescencyjne naklejki bo odpadla czesc i klej zostal i zalatac wkolo okna dachowego dziury od moskitiery, bo przenieslismy wrac z cora do jej nowego pokoju, a u Hani bedziemy robic na sezon 2016 dopiero. I polozyc listwy przypodlogowe bo nie ma ;) I kupic wykladzine jakas fajna chcialam na cala podloge zeby bylo jeszcze cieplej (pokoj nad garazem). I to bedzie tyle z roboty w pokoju! :) I wtedy juz mebelki. Takze mysle marzec/kwiecien meble to bedzie nasz pierwszy powazny zakup :)

diamonds lubi tę wiadomość

‹‹ 332 333 334 335 336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ