Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku każda z nas ma jakieś obawy ale jestem pewna że wszystkieurodzimy zdrowe dzieciaczki mi prenetalne wyszły na granicy aminopunkcji, nie robiłam jej. połówkowe wykazały że z małą ok i tego się staram trzymać.
-
Mizelko no ja właśnie nie wiem co oni zrobili z tymi żarówkami ale podejrzewam, że to bardziej wina firmy kurierskiej pewnie nie spojrzeli, że jest naklejka "uwaga szkło!" tylko wrzucili i już
Diamonds co do domowych pączków ja w zeszłym roku miałam taki plan robić ale na planie się skończyło i cieszę się, że udało mi się w tym roku plan wykonać a te które robiłam dziś to całkiem szybko się zrobiło z tej stronki https://www.mojeciasto.pl/przepisy/paczki-6087.html#.VNtk-Syj8wy
diamonds lubi tę wiadomość
-
diamonds wrote:Mizzelko
z rozwarciem to już kolo miesiąca chodzę
Ale ostatnio było na palec czyli ok 2 cm.
teraz jest więcej, ale nie czuję innych dolegliwości poza twardym brzuchem.
No czasem mnie szyjka zakuje albo ciągnie- to pewnie wtedy coś się dzieje
A mi zgaga opuściła po tej herbacie z liści i siemieniu.
Po pączkach niestety! nic mi nie jest więc zachęcają do konsumpcji
Tragedia.
A takiego domowego bym zjadła. Ale nie potrafię zrobić. Może to i lepiej
kurczaki pieczone to może i mi przejdzie zgaga.. bo jak na razie rennie idzie w ruch i rumianek i dopiero po tym mam spokoj..
u mnie teściowa dobre pączki robi..
ale jutro sobie kupie akurat zrobie badania moze
słoneczna 85, diamonds lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:Mizelko no ja właśnie nie wiem co oni zrobili z tymi żarówkami ale podejrzewam, że to bardziej wina firmy kurierskiej pewnie nie spojrzeli, że jest naklejka "uwaga szkło!" tylko wrzucili i już
Diamonds co do domowych pączków ja w zeszłym roku miałam taki plan robić ale na planie się skończyło i cieszę się, że udało mi się w tym roku plan wykonać a te które robiłam dziś to całkiem szybko się zrobiło z tej stronki https://www.mojeciasto.pl/przepisy/paczki-6087.html#.VNtk-Syj8wy
ja od laptopa mialam zniszczone pudełko.. i jak złapałam tego kuriera to wrrr..
na szczęście nic nie było.. nic sie nie stalo
(a złapałam za drugim razem go bo musialam oddac lapka do serwisu, coś wadliwego zapodali w nim i wymienili) oj co ja mialam z tym kurierem...
ale chyba mial cienko w robocie bo jak zadzwonilam do centrali... to okazalo sie że wspisał sobie że był u mnie 2 razy, a nie wiem jakim cudem bo caly czas bylam w domu, jak dostal od nich tel to w 20 minut u mnie byl i sie tłumaczył... paranoja.
albo miał pretensje ze jezdzi w tam to i z powrotem, w koncu jest taka jego robota a nie.. -
Ja jutro paczki kupuję, bo nie umiem sama:) ale faworki zrobię, tylko przepis muszę znaleźć
Daisy, ja cwiczylam całą ciążę i muszę przyznać, że nic mnie nie boli, nie puchnie, nie strzela. Myślę, że to zasługa tego - bardzo wazne są mięśnie korpusu- czyli lędźwie m.in - silne miesnie około kręgosłupowe pomagają, bo tak plecy nie bolą
No i dotlenia sie dzidziusia, mama szczesliwa, bo endorfiny, wiec żyć, nie umierać
Mam nadzieje, że doktorek pozwoli:)
Diamonds, ja chodziłam na basen, ale nie przepadam za bardzo byłam dwa razy na aquaaerobiku dla kobiet w ciazy, ale to raczej były cwiczenia geriatryczne:)diamonds, Daisy lubią tę wiadomość
-
Hej!
GBS ujemny
Na KTG wyszło, że za wysokie tętno. Położna kazała mi pójść skonsultować z ginekologiem to. Rzucił hasło tachykardia. Kę?
Zrobił mi USG i na przepływach pępowiny i krwi w mózgu wyszło niby że wszystko ok.
Kazał się umówić na KTG w przyszłym tygodniu. Umówię się na któryś dzień, a w piątek (za tydzień) mam wizytę z moim prowadzącym. Zobaczę co powie.
Nie stresuje się, bo wiem że z małą wszystko ok.merida17, diamonds, Daisy lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyMizzelko
rozwarcie już i zew i wew.
główkę położna czuła
Tylko szyjka długa ale miękka
nie wiem ile tak jeszcze pochodzę
Daj sobie spokój z chemią przy sprzątaniu!
Jeszcze się zatrujesz.
Spokojnie, może wywietrz te pomieszczenia i sama siebie
Bo to nie jest dobre.
Daisy lubi tę wiadomość
-
Mizzelko czemu nie uzywasz Frosha? kurde nawdychalas sie biedna!
Spotkanie MEGA UDANE. Bylysmy lacznie we 3. 3h minely jak z bicza strzelil potem bylam na szopingu..kupilam tyle ciuszkow ze glowa boli, majatek wydalam, ponad 400zl na sama Hanke Smyk glownie i troche TkMaxx. Ale dzis super dzien.
Zgaga, zgaga.. ja druga ciaza i nadal nie wiem co to jest!
Tygrysku dobrze ze Gbs ujemny! Dziwne ze kazal Ci gin tak pozno robic to ktg! Przeciez wysokie tetno moze zaszkodzic. Dobrze ze na usg ok ale ktg to bym powtarzala dla swietego spokoju codzienniem nigdy nie wiadomo co tam sie dzieje. U mnie byly wahania tetna plodu i tego samego dnia musialam jechac rodzic z 0 rozwarciem. Ale ja mialam szybko dojrzale lozysko i to pewnie przez to.
A jak Wasze lozyska? Mowia Wam cos ginowie?
Ja mam wizyte w piatek tup tup nozkami! Mam nadzieje ze Heńka nie bedzie bo z wszystkich ciuszkow posciagalam juz metkisłoneczna 85, diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny