Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku mnie od wczoraj wieczorem straszne bole lapia. Z prawej strony z tylu od nerki az do pasa i do przodu az po pachwine. Jutro ide rano oddac mocz na badania. Myslalam o panelu nerkowym ale nie wiem czy tu u mnie jest w ogole a rano odwozimy core i jedziemy z moim zalatwiac sprawy wiec glodna nie pojade siedziec w labie w pip czasu. No bol taki ze az mdli chwilami. Wzielam teraz apap i nie przeszlo . Wczoraj normalnie jak lezalam to mysle kurde co mnie tak boli. Zmienilam pozycje i dupa,dalej bolalo. W nocy to majtalam sie po lozku nie wiedzac jak lezec. I do tego boli mnie chyba jajnik przy sikaniu? Az zeby ulzyc to podtrzymuje brzuch yh grrrrrr.
Ja jutro zaczynam 20tc -
Krokodylku wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek. Jak potwierdzisz to w prywatnej wiadomości wyślę Ci mój nr telefonu
Edit. Juz na fb do Ciebie napisałamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:04
Krokodylica lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Czytalam ze to moze byc wlasnie kolka nerkowa ktora lubi w ciazy wlasnie sie robic. Malo picia, jakas tam dieta i sie robia te krysztalki. No ale wujek google mnie nie zdiagnozuje..takze rano sikam do pojemniczka i zajezdzam po drodze do labu. Wiecej nic bez wynikow bo i tak mi lekarz kaze robic najpierw wyniki a potem jakies badania. No nie wiem usg jakies czy cos ale to juz urolog chyba. Bede dzwonic z wynikami do tesciowej ona mi powie co tam wyszlo i zadzwonie do gina i zobaczymy co tam. No bol jak chwyta to jest masakryczny.
-
Ale Wam zazdroszcze tych dzieci w ramionach. Ja to mega niecierpliwa jestem, jak sobie cos zazycze to musze miec tu i teraz. Pamietacie moje mozolne starania..prawie poltora roku, myslalam ze zwariuje(!). Teraz niekiedy mysle nadal o tym,jak to mozliwe ze sie udalo. Bylyscie przez ten caly czas dla mnie ogromnym wsparciem. Nigdy Wam tego nie zapomne ♡♡♡
Tygrysek, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ja tez musze mieć tu teraz zaraz jak AE coś ubzduram. Ale z dzieckiem było inaczej, chyba psychicznie te 9 miesięcy się przydaje. Daisy u Ciebie to może ze względu tego ze wiesz czego się spodziewać.
Zjadłam pączka i zaraz mnie zgaga złapie. Idę spać chyba.Daisy lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Ja nie miałam żadnej kolki nerkowowej. Raz tylko obudziłam się z okropnym bólem po prawej stronie. Taki ze nie umiałam wstać, oddychać ani chodzić tym bardziej. Ale po ok pół godzinie przeszło i juz nigdy się nie pojawiło. Więc nawet nie wiem co to było.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Daisy ja miałam rwę kulszową..
złapała mnie w identycznym czasie! ból niezły.. nawet przekręcić się z boku na bok nie mogłam.. ból sięgał nawet do nóg i je blokował..
Hania naciska ci na nerwy i stąd pewnie to cholerstwo
jeżeli chcesz odróżnić czy to kolka nerkowa czy znów rwa to niech mąż cię lekko uderzy w plecy na wysokości nerek. pod żebrami.. jeżeli nie wytrzymasz z bólu to kolka nerkowa.
Groszek ją miał.. to jak ona opisywała to naprawdę ból niesamowity, a już o oddaniu moczu mozna pomarzyc.Daisy lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Ale Wam zazdroszcze tych dzieci w ramionach. Ja to mega niecierpliwa jestem, jak sobie cos zazycze to musze miec tu i teraz. Pamietacie moje mozolne starania..prawie poltora roku, myslalam ze zwariuje(!). Teraz niekiedy mysle nadal o tym,jak to mozliwe ze sie udalo. Bylyscie przez ten caly czas dla mnie ogromnym wsparciem. Nigdy Wam tego nie zapomne ♡♡♡
Daisy lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki!
Dzieki za rady jestescie kochane. Przykro mi ze czesc z Was przechodzila przez to rowniez..oddalam rano mocz do badan, zobaczymy co pokaze, ponoc podstawowe wyniki juz pokaza czy cos tam nie tak z nerkami. Ostatnie badanie mam z 9.02 wiec troche minelo i tam bylo caly czas ok, ale troche slabiej niz zazwyczaj. No zobaczymy. Jak cos tam pokaze to machne profil nerkowy. Dzis boli, jechalismy z moim na stacje to lecialam siku tak mi sie chcialo a tam 3 kropelki..a bol przy siusianiu yhhh....
Po apapie juz troche przechodzi dzis, takze jest progres. Ale dalej ta prawa strona jedynie. No nic pozyjemy zobaczymy
Ale dzis slicznie u mnie za oknem Na dworze tez nawet ciepelko.
Juz bym chciala taka konkretna wiosne!!!
Ah no i witam sie w 20tc!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:24
Krokodylica, Rybeńka, Sue lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:No wlasnie mnie chyba dopadla ta rwa kulszowa... Nigdy nie mialam z tym problemu a teraz sie przypaletalo, boli jak cholera.
Jakies rady co z tym robic? Isc do lekarza? Czy samo przejdzie?
ale tylko na dwie doby, a leczenie powinno trwać około 7 dni, ale w ciazy nie bardzo..
zalecił mi apap na ból ale gówno dawało za przeproszeniem..
mi pomogała ciepła kąpiel.. chociaz na chwile było dobrze.
i leż na twardym łózku.. im więcej tym lepiej.. wtedy te mięśnie tak nie pracują... po około tyg mi przeszło i tylko to dawało ukojenie.Krokodylica, Daisy lubią tę wiadomość