Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja już podłogi ogarnęłam jakimś cudem
powoli i do przodu, aby zmywanie mi zostało.. a nie chce mi sie jak cholera..
zadzwoniła do mnie babcia męża.. aż miło mi się zrobiło
widać że była wzruszona i zmaertwiona.. pytała jak sie czuje itp
fajnie że myśli o nas
jeszcze siostry męża dziś jakoś się "zmówiły telepatycznie" bo obie do mnie napisały ... to jakiś znak? -
No właśnie nie Mizzelko zobaczymy, czy się akcja rozwinie, póki co mam straszne bóle krzyzowe boli jak cholera!
Tygrysku a dostałaś dziś gifta na ktg? Dziś dali m.in. jogurcik z hippa dla dzieciaczka z datą dwudziesty któryś kwiecień 2015 ;p więc chyba Majusia nie zdąży go zjeść ;p rozwaliło mnie to heheOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
No pewnie Meridko
merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybeńko Grudzień przystojny?? Mnie się za bardzo tam nie podoba :P
Tak dostałam jogurciki i już jeden wszamałam, bo one są od 10 miesiąca. Dałam m. do spróbowania, stwierdził bleee... bo to takie naturalne, bez cukru
Fajnie, że u Ciebie już tak daleko. Ja nadal trzymam się wersji, że urodzę w marcu.Natalka 03.2015
-
Tygrysku byłam u Białka nie u Grudnia Grudzień jest ohydny HahaOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Idę do Białka w piątek, bo mój lekarz znów odwołał wizyty. Młodzik jakiś to jest. Ciekawe, bo nigdy o nim nie słyszałam.
Gosiak teraz to już odbierz sobie cały ten beznadziejny czas w szpitalu. Teraz to tylko Ty, mała i ukochany.
Troszeczkę zazdroszczę rozpakowanym, ale czekamy cierpliwie na swoją kolej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 20:26
Gosiak, Krokodylica lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysku, moze to już ostatnie brzuszkowe zdjęcie!
Ślicznie!
Do rozpakowania już tak blisko!
Kilka dni, a moze godzin
I zaraz dolaczysz do niewyspanych, ale bardzo szczęśliwych mam!
Ps. Wizyta u fryzjera sie udała??
Zrelaksowalas sie!?
Ja osobiście nie lubię chodzić do fryzjera, dla mnie to konieczność
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Rybeńko to trzymam kciuki bo widzę że może jednak luty będzie:-)
Daisy z facetami nie nadążysz , policz do 10 i do przodu
Tygrysku piękny brzusio
Gosiak super że już w domku.ucałuj Janeczke od ciotekGosiak lubi tę wiadomość
-
Wydaje mi się, że troszkę mi brzuch poszedł w dół, ale nie tak całkowicie.
Meridko jakbyś chodziła do mojego fryzjera to też byś ochoczo chodziła! Bo ja nie chodzę do fryzjerki, tylko do fryzjera
Koleś jest super, to taki dość fajny salon, zawsze dostaję coś do picia i pytają jak się czuje i w ogóle. Tam można się poczuć na prawdę dobrze. A mój osobisty fryzjer to przystojny ojciec trójki dzieci. Ostatnie było totalnie przez przypadek, dowiedzieli się praktycznie w trzecim miesiącu, rok po urodzeniu się drugiego dzieciaczka. Akurat byłam u niego jak rano żona zrobiła test. Powiedział, że jest tak wściekła na niego...
Ale teraz są szczęśliwi. Super gość.
Ja szłam tak na prawdę na odrosty i podciąć moje obszarpane końcówki. Tylko odrosty ciemne, taka naturalna czekolada, bo końcówki są rozjaśniane - mam ombremerida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Hej Kochana Ja po wizycie i tak: Maluszek nadal pozostaje SYNKIEM Klopsik przybrał dodatkowe prawie 400g i ma już prawie 700g odpowiada 25tc no i niestety dostałam skierowanie do diabetologa - mam nadzieję, że będzie OK i skończy się ew. dietą. W sumie lekarz mówił, że można by to pominąć bo w sumie wg. nowych norm po 2h jest prawie w normie bo przekraczam normę o ok 1,2 ale lepiej niech zobaczy to specjalista. No cóż w sumie mogłam się tego spodziewać skoro oboje rodzice mają cukrzycę, siostra w ciąży też miała więc czemu miałabym być "lepsza"?? - jakoś muszę sobie z tym poradzić i w pn pewnie będę uderzała do poradni żeby się zapisać. Tylko lekarz mówił, że mam im kilka razy podkreślać, że jestem w ciąży bo jak nie powiem to mi zarzucą terminem na 2020 rok a wtedy to ja już mogę być w 5tej ciąży <haha> śmieszny ten mój doktorek A kolejna wizyta dopiero 30.03 - Damy radę
Tygrysek, Rybeńka, diamonds, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysku, mi chyba ta niechęć została z przeszłości
Zazwyczaj nie radzili sobie z moja ilością włosów, dlugoscia i z tym, ze sie kręcą
Za każdym razem trauma była! Kiepskie to były czasy i zawsze mówiłam, ze wole iść do dentysty!
Teraz w końcu w Pl mam kogoś kto wie, jak ogarnąć moja głowę!
A tutaj moja bardzo dobra kumpela otworzyła własny salon i na szczęście wie co robi
Ale zostało mi, ze lubię szybko i konkretnie. Mycie, masowanie i inne duperele, jakos mnie drażnią niż relaksuja
Jak to można komuś odebrać przyjemność!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 21:28
diamonds, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda!
Synek zdrowy i to najważniejsze
Moze faktycznie wystarczy dieta. Jesteś pod opieka fachowców, więc powinno być dobrze. Koniecznie daj nam znać jak wizyta i krzycz głośno, ze w ciazy jesteś niech Cie szybko przyjmą, nie czekaj do piątej ciazy