Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:Mizzelko ja tak sobei pomyslalam o tych migrenach Twoich- mierzysz cisnienie?moze masz bardzo duze?
-
ja przed ciaza mialam bardzo niskie cisnienie- 2 kawy minimum musialam wypic bo nie zylam.
90/60 zwykle cos takiego
a teraz w ciazy mam np 112/70 i kaw nie pije.
tez mnie czasem dopada silny bol glowy- ale wole to niz wymioty i mdlosci 1 trymestru:) -
słoneczna 85 wrote:gorzej jak bedzie jakies wymyslne np Bonawentura;)
Haha no o tym nie pomyślałamOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Może faktycznie to od ciśnienia te bóle głowy. Ja tez jak mam niskie ciśnienie to boli mnie strasznie głowa. Ale nawet kawa mi wtedy nie pomaga. Niestety tylko tabletki.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Milej niedzieli Kochane MamusieOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Ojej, to Kochana może lepiej taka niedziele spędzić w łóżeczku. Zdrówka :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Krokodylica, ja wiem co czujesz.
ja jestem w skonczonym 19 tyg i wcozraj zwymiotowalam sniadanie- od ok 14-15 tyg bedzie lepiej zoabczysz.
ja czulam sie lepiej jednak pozniej wymiotowalam rano= ale to juz nie tak jak 6-14 tydz ze ciagle i wszytskim.
przeczekac musisz i nic Ci nie pomoze.
czopki omijalam bo mnie usypialy a i tak po nich czasem zwracalam.
coca cola na kryzys. jak zwracasz wsyztsko to kup kaszke smakowa dla dzieci.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane jak tam Wasze ciążowe samopoczucia? Strasznie mi przykro z powodu Waszych dolegliwości! Ale myślcie o tym, że to te maluszki są temu 'winne' Od razu przejdą Wam wszelkie złości
Wiem, że bóle głowy dość często dokuczają właśnie przy skokach ciśnienia.
Ale może warto skonsultować się z okulistą? Bardzo często bóle głowy są spowodowane problemami z oczkami.
Przesylam Wam buziaczki i zgarniam dla siebie świeżą porcję wirusków na ten cykl
~~~~~~~~~~
merida17, Rybeńka, słoneczna 85, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy! Umowmy sie, ze jak my będziemy rodzic, Ty będziesz cierpieć najprzyjemniejsze katusze w łazience nad kibelkiem w końcu, jak sama piszesz dla dzidzi wszystko mamy umowę
ps. Z mego doświadczenia życzę Ci byś nie musiała tak chorować, oby wszystko było, jak w bajce, nic nie bolało i nie zwracalo najważniejsze, by sie zawiruskowaloRybeńka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Daisy i ja Ci przekazuje ciążowe wiruski!!! I czekam tu na Ciebie! Też bardzo bym chciała żebyśmy się tu trzymały razem nawet po porodach
Daisy lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
słoneczna 85 wrote:Mizzelko ja tak sobei pomyslalam o tych migrenach Twoich- mierzysz cisnienie?moze masz bardzo duze?
Przepraszam że dopiero dzis sie obudzilam ale dopiero mam dostęp do neta bo nie miałam wrrr przez tyle dni... ale u mnie nic nowego
jutro wizyta w końcu może się dowiem kto tam mieszka w środku
migrena minęła dopiero po 4 dniach ;/ -
Rybeńka wrote:Może faktycznie to od ciśnienia te bóle głowy. Ja tez jak mam niskie ciśnienie to boli mnie strasznie głowa. Ale nawet kawa mi wtedy nie pomaga. Niestety tylko tabletki.
-
Dokładnie jak dziewczyny piszą, czekamy z niecierpliwością na Ciebie Daisy
co do imion dobre hehhehe ale bożydar był nie dała
ale macie rację.. księga imion i poczytam sobie na spokojnie, wezmę to co mi się pdooba a potem z meżem wykreślimy to co się jemu nie podoba i O
Daisy, Daisy lubią tę wiadomość