X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorzej jak bedzie jakies wymyslne np Bonawentura;)

Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko ja tak sobei pomyslalam o tych migrenach Twoich- mierzysz cisnienie?moze masz bardzo duze?

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Mizzelko ja tak sobei pomyslalam o tych migrenach Twoich- mierzysz cisnienie?moze masz bardzo duze?
    Albo bardzo niskie, ja jestem niskociśnieniowcem od zawsze i czasem jak mnie dopada ból głowy wystarczy, że wypiję mocną kawę albo yerbę i przechodzi.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przed ciaza mialam bardzo niskie cisnienie- 2 kawy minimum musialam wypic bo nie zylam.

90/60 zwykle cos takiego

a teraz w ciazy mam np 112/70 i kaw nie pije.

tez mnie czasem dopada silny bol glowy- ale wole to niz wymioty i mdlosci 1 trymestru:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    gorzej jak bedzie jakies wymyslne np Bonawentura;)

Haha no o tym nie pomyślałam :-D

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może faktycznie to od ciśnienia te bóle głowy. Ja tez jak mam niskie ciśnienie to boli mnie strasznie głowa. Ale nawet kawa mi wtedy nie pomaga. Niestety tylko tabletki.

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milej niedzieli Kochane Mamusie :-)

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dzis niedziela przywitala wymiotami po sniadaniu.( mam nadzieje, ze to wyjatkowo)

potem bol glowy, spanie....

jakis gorszy dzien.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, to Kochana może lepiej taka niedziele spędzić w łóżeczku. Zdrówka :-*

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech dziewczyny potrzebuję chyba pocieszenia.
    1,5 miesiąca z głową w sedesie. :/
    Nie mam już siły. Nie chce mi się NIC. Wczoraj cały dzień w szlafroku i piżamie, nie mam ochoty nawet ruszyć palcem. Nie mam siły...

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica, ja wiem co czujesz.

ja jestem w skonczonym 19 tyg i wcozraj zwymiotowalam sniadanie- od ok 14-15 tyg bedzie lepiej zoabczysz.

ja czulam sie lepiej jednak pozniej wymiotowalam rano= ale to juz nie tak jak 6-14 tydz ze ciagle i wszytskim.

przeczekac musisz i nic Ci nie pomoze.

czopki omijalam bo mnie usypialy a i tak po nich czasem zwracalam.

coca cola na kryzys. jak zwracasz wsyztsko to kup kaszke smakowa dla dzieci.

Krokodylica lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane jak tam Wasze ciążowe samopoczucia? Strasznie mi przykro z powodu Waszych dolegliwości! Ale myślcie o tym, że to te maluszki są temu 'winne' :) Od razu przejdą Wam wszelkie złości <3

Wiem, że bóle głowy dość często dokuczają właśnie przy skokach ciśnienia.
    Ale może warto skonsultować się z okulistą? Bardzo często bóle głowy są spowodowane problemami z oczkami.

Przesylam Wam buziaczki i zgarniam dla siebie świeżą porcję wirusków na ten cykl <3 <3 <3

~~~~~~~~~~

<3

merida17, Rybeńka, słoneczna 85, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy Kochana! Bierz tyle wiruskow ile Ci potrzeba, bo tu miejscowka dla Ciebie i małej Kropeczki zaklepana!! Trzymamy kciuki za owocne noce, ranki i piękny finał :) wiruskuj sie!! :)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Kochana naprawde strasznie bym chciala do Was dolaczyc, licze, ze uda mi się zanim zaczniecie rodzić :p

Chcialabym zebysmy 'trzymaly się' nawet pozniej, tak dobrze mi z Wami <3

Krokodylica, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy! Umowmy sie, ze jak my będziemy rodzic, Ty będziesz cierpieć najprzyjemniejsze katusze w łazience nad kibelkiem :) w końcu, jak sama piszesz dla dzidzi wszystko :) mamy umowę :)

ps. Z mego doświadczenia życzę Ci byś nie musiała tak chorować, oby wszystko było, jak w bajce, nic nie bolało i nie zwracalo :) najważniejsze, by sie zawiruskowalo :)

Rybeńka, Daisy lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy i ja Ci przekazuje ciążowe wiruski!!! I czekam tu na Ciebie! Też bardzo bym chciała żebyśmy się tu trzymały razem nawet po porodach :-)

Daisy lubi tę wiadomość

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy na pewno sie uda jak zbijesz ta prolaktyne:) masz juz corcie wiec musi sie udac:)

czekamy!:)

Daisy lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    kochanie mierzyłam i nawet miałam wizytę podczas tej migreny osttanio w 13 tygodniu i miałam 90/50 :( mam wtedy strasznie niskie tzn na codzień mam 100/60

Przepraszam że dopiero dzis sie obudzilam ale dopiero mam dostęp do neta bo nie miałam wrrr przez tyle dni... ale u mnie nic nowego :)
    jutro wizyta w końcu :) może się dowiem kto tam mieszka w środku :)
    migrena minęła dopiero po 4 dniach ;/

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka wrote:
    Może faktycznie to od ciśnienia te bóle głowy. Ja tez jak mam niskie ciśnienie to boli mnie strasznie głowa. Ale nawet kawa mi wtedy nie pomaga. Niestety tylko tabletki.
    u mnie to samo identycznie, a po kawie nie dość że zgaga to jeszcze na bełty zbiera ;/ a i tak nic nie daje, tylko Apap mnie ratuje w takiej sytuacji

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie jak dziewczyny piszą, czekamy z niecierpliwością na Ciebie Daisy <3

co do imion dobre hehhehe :D ale bożydar był nie dała :D
    ale macie rację.. księga imion i poczytam sobie na spokojnie, wezmę to co mi się pdooba a potem z meżem wykreślimy to co się jemu nie podoba i O :)

Daisy, Daisy lubią tę wiadomość

‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ