Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej to Twoje Meridziatko będzie juz miało swoje mebelki?
A czemu nie masz o czym pisać? Było coś nie tak? W sensie z lekarzem?
Super masz ze juz czujesz te ruchy i kopniaki ja juz się tego nie umiem doczekaćOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Hehe troszkę mnie rozbawił Twój post, ale co do lekarza to faktycznie jakiś konował! Masakra... Dobrze ze to nie jest Twój normalny lekarz.
Za niedługo zobaczysz Maleństwo u swojego lekarzamerida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Ojej to faktycznie nie ciekawie oby jak najmniej takich wizyt!
merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybenko jak Cie nie bylo to u mnie pokazal sie chlopczyk:) wiec Alicji nie bedzie tylko Maciuś albo Krzyś- chyba ze cos jeszcze ladniejszego znajdziemy do porodu:)
polowkowe mam 8 pazdziernika. mam nadzieje ze wsyztsko bedzie dobrze i serce bedzie ok ( bo pamietacie u mnie na poczatku ciazy lekarz stwierdzil przy krwawieniu ze serce wolno bije i nie ma szans wiec niepokoj pozostal)
15 pazdziernika ide na warszaty Mamo to ja:) jeszcze chyba sie zapisze na Swiadoma mama ale to jeszcze pozniej. sa jeszcze Bezpieczny maluch ale te akurat mi nie pasuja.
tez sie zapiszcie, warsztaty sa darmowe , daja rozne gadzety -
Oo no to Kochana gratuluję synusia :-* widzę ze przewaga chłopaków u nas hehe
Dziewczyny wiecie co mój genialny mąż wymyślił! Ze chce kupić fotelik w makro z Fisher price za 200zł od 0-18
Mam takiego nerwa na niego! Bo on w dupie ma bezpieczeństwo dziecka, byle tylko najtaniej! Poklocilismy się oczywiście nie rozumiem go czemu on tak na to patrzyOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
ja tam nie wiem, a to niedobry fotelik? jeszcze sie nie orientowalam, my pewnie kupimy wozek bebetto 3w1 z fotelikiem od razu.
chociaz mam dostac fotelik po bratanku no ale musze go najpierw obejrzec- ale i tak pewnie kupie 3 w1 zeby pozniej wpinac fotelik w stelaz -
Rybeńka wrote:Krokodylku fajnie, że Twój Maluszek taki wesoły w brzuszku jest musiał to być ekstra widok no i słuchaj się lekarza. Nie wolno juz wymiotywac tego Ci życzę
A jakie masz te imiona wybrane?
Franek lub Zuzia.
Nie chcę już wymiotować ale co mam zrobić. Dzisiaj odbieram wyniki z krwi, zobaczymy co będzie, ale nie chcę już do szpitala. -
Ładne imiona a co do wymiotów, to nic nie zrobisz. Musisz to chyba tylko przeczekać Kochana.
Co do fotelików to dla mnie istotne jest żeby był bezpieczny, nie musi być przekładamy do wózka, bo od tego będzie gondola. Wole wydać mniej na wózek, ale fotelik kupić taki żebym nie musiała mieć kiedyś wyrzutów sumienia.Krokodylica lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Ja też jeszcze się jakoś specjalnie nie rozglądam za fotelikami, ale mój "genialny" mąż znalazł w gazetce Makro właśnie ten gówniany fotelik.
Ogólnie masakrycznie się pokłóciliśmy i nie chcę go póki co widzieć na oczy.
Bo staramy się tyle miesięcy, 9m-cy nosimy pod serduszkiem, rodzimy, Kochamy, ale na bezpieczeństwie oszczędzamy... dla mnie to nonsens. Bo wolę kupić sobie gorszy czy tańszy wózek, ale w fotelik zainwestować, bo w razie wypadku to bezpieczeństwo jest najważniejsze.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
dziękuję że pytacie
a kochane migreny ciąg dalszy już 4 dzien... ale już się przyzwyczaiłam do tego bólu...
Słoneczna olejek działa ale na max 15 min nie dłużej... chyba ta migrena jest za silna bo apap też działa nie na długo
Groszku przed ciążą miałam wzorowe cisnienie i tam nie raz mnie zabolała głowa.. ale nigdy nie miałam migreny... :<
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 16:14
-
Meridko o cholera to kawał drogi, a ja marudziłam że mam 40km w jedną stronę..
Ale gin wszystko mierzy itp iwydaje mi się w porządku
mialam robic badanie moczu ale nie wiem czy od nawału tej roboty mi się uda i z tą migreną ;/ bo przy niej licho sie czuje... aż z domu sie nie chce wychodzić
i na wymioty mnie zbiera... ehh a mialam zbadac jak bd coś źle czuć w sensie zapalenie pęcherza ale jest wszystko ok, nawet paskowy sobie robiłam z domowego labolatorium i nie wyszły mi azotany i leukocytów miałam brak albo ślad bo barwniki byly do siebie bardzo podobne, ale jak nie ma azotynów według instrukcji to nie ma zapalenia.. więc luzik... moze jak mi sie ta cholerna migrena skonczy to pojdę...
dziś kupiliśmy w koncu tv.. musiałam jechać do bab z ZUSu bo jakas glupota im sie nie zgadzała i zapieprzałam z tą bolącą głową ;/ nawet ten tv dzis mnie nie ucieszył.. ehhh mam nadzieje ze przejdzie mi to -
Rybieńko to wytłumacz mężowi że fotelik potem można sprzedać i też zaoszczędzi...
ehh te chłopy.. nie nadążąm za nimi.
no no same chłopaki to aby czekać co się u mnie pokaże w czwartek, ja czuje chłopaka ale może być "psikus" i bd dziewczynka - i też dobrze aby zdrowe
Słoneczna nie bój się Synek bd fikał jak szalony a serce bd biło jak dzwon
ale w ciązy to serio sobie wmawiamy itp.. bynajmniej ja.. sobie wmawiałam że mam zapalenie jakieś albo coś.. tak się boję o malenstwo.. zeby aby wszystko ok było.. ehh ciąża odbiera mi rozum.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
powiem szczerze... wcale, nic mi sie nie podoba... albo już ktoś ma takie ... i klops.. adaś mi sie podobało ale już są dwa adasie w sąsiedztwie ;/
Głupieje... mam ndzieje ze chociaz do porodu coś mi wpadnie na język, coś będzie ciężko.
Mąż chciał sylwestra ale mi sie nie podoba.. -.- -
Heheh Mizzelko, stwórzcie sobie każdy osobną listę imion, i potem razem zobaczcie czy jakieś się pokryły.
A same imiona to w jakiejś księdze imion poszukaj ze znaczeniem od razu tegoż imienia.
Strasznie Ci współczuję tych bóli głowy. Mnie ostatnio bolała dwa dni pod rząd i myślałam, że umrę... a Ty już biedaczko tyle dni się męczysz.
A w czwartek po wizycie koniecznie zdaj relacjemizzelka lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
O właśnie też fajny pomysł. Mój tata tak dostał imię tzn w dniu w którym się urodził jego rodzice spojrzeli na kalendarz i dali takie jak tam było heheOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs