Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka;) i znowu mam zaległosci :p
daisy, naprawde działacie fajnie tak w ogródku, cieplutko jeszcze ostatnio jest to mozna posiedzieć, zajac sie czyms..i swoje mysli...
bedize dobrze z ta PRL, zbijesz i zajdziesz
odnosnie ph moczu to mam 6 równe:P mam chłopczyka, wiec w ktora strone teoria? hihi
a co do tetna, to miał zawsze powyzej 150, a na ostatniej wizycie 146
no z tymi imionami to niezle jest....jakos szczegolnie dla chłopca, nie wiem czemu...nam albo sie zle kojarza, albo nie podobaja...tez myslalam o jakims rzadszym, ale ładnym:) ciekawe co nam strzeli do głowy jeszcze;p
Maciuś bardzo ładnie Słoneczna;)
miałam miec własnie Małgosie, jakby była dziewczynka, a tu psikus...
do niedawna jeszcze miał byś Jaś i Małgosia w przypadku rodzeństwa:P
Meridka, jak tam po połówkowym dzisiaj?? bo chyba miałas na wtorek...
Rybeńka, Tatry jesienia musza byc piekne ja byłam kiedys wczesna wiosna, jak szczyty pokryte były jeszcze sniegiem, odważni się wspinali.. a w dolinach juz zielono i pełno kwiatków ahhh.....chodziłas jakimiś szlakami??
Mizzy, a kysz z tymi snami i myśleniem;pGosiak, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Helllo Kobietki :* już jesteśmy, wczoraj wróciliśmy a ja zaraz potem jechałam na warsztaty "Mamo to Ja", swoją drogą polecam mi się bardzo podobało.
Weekendzik baardzo udany wypoczeliśmy sobie i naładowaliśmy baterie. Nie chodziliśmy po szlakach, bo nie ma się co za bardzo wysilać.
A ja dziś po wizycie i prawdopodobnie będzie dziewczynka Więc będzie Maja Maria
Daisy trzymam mocno kciuki za Ciebie, mam nadzieję, że szybko tu do nas dołączysz na stałe.
Słoneczna mi się też Małgosia bardzo podobało, ale moja szwagierka się tak nazywa i już nie chcę, żeby były dwa takie same imienia.
Miłego wieczorku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 19:46
Gosiak, mizzelka, Krokodylica, Groszek, merida17, Daisy lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
no ja juz po wizycie- wszytsko dobrze, tylko zelazo mam brac bo troche wyniki w dol poszly.
no i bedzie chlopaak-- bylo dzis widac jajeczka i siusiaka. nawet ja to widzialam:) pewnie dorodny bedzie:)Groszek, Rybeńka, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Kolejnego Mężczyzny w naszym gronie cudnie!!!! My mieliśmy dla chłopaka właśnie Piotruś dać jakby był. A jeszcze mi się bardzo podoba Kacper
Każde imię dla naszych pociech będzie dla nas najpiękniejszymOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
u nas na lutowych mamach prawie sami chlopcy- u nas to bylo serduszkowanie przed owu i w dzien owu wiec pewnie dlatego tak sie trafilo:)
chyba bedzie Maciuś maz tak chodzi gada od wczoraj:) cieszy sie:)
a ja juz w glowie sobie myslalam ze bedzie ALicja:) no ale moze Alicja bedzie miec starszego brata pozniej:) aby zdrowe:)
szyjka narazie dobrze- chyba 37
a beirzecie Magnez? mi lekarz mowil ze nei widzi narazie potrzeby zebym brala tylko Pregne plus i to zelazo teraz ( jakbym miala biegunki to nawet co drugi dzien) -
ja biorę już komplet a nie wiem czy jest w tym magnez, ale chyba tak
o widzisz, a u mnie szyjki tak dokladnie nie badal, pewnie dopiero teraz bd przy kolejnej wizycie, chociaz to bd tylko 17 t + 3 d
no u mnie było codziennie nawet 5 dni przed także.. sama nie wiem -
MIzzelko wczesniej nic nie mowil o szyjce- moze to teraz dopeiro wazne jest zeby sie nie skracala- wlasnie czytalama na forum 2 trymestru ze jak juz 2,5 cm to trzeba sie martwic wiec ja mam 37 mm wiec narazie dobrze.
jak reka bada to tez widzi jaka szyjka wiec wszytsko bylo pewnie dobrze.
zapytalaam wczoraj lekarza czy widzi sens wykupienia poloznej a on do mnie ze jest jeszcze duzo czasu i nie wie jeszcze jak ja bede rodzic..
kurcze, potem zaczelam sie zastanawiac.....
moze moj synio taki duzy chlop bedzie>? a ja taka nieduza? i nei dam rady naturalnie?
zobaczymy:) -
Cześć dziewczynki,
Ja nie dałam rady wczoraj napisać ale wieczorem miałam USG genetyczne, na szczęście wszystko dobrze! Lekarz powiedział że wyniki lepiej jak świetne, dlatego nie robię testu Pappa. Groszek mnie rozbawił do granic możliwości, nie mogłam się opanować ze śmiechu w trakcie USG, najpierw jak zaczynaliśmy usg to machał ręką jak by muchę odganiał, lekarz mówi "co on mi tu na mnie ręką macha", parsknęłam śmiechem jak to zobaczyłam. Potem w trakcie usg zaczął klaskać. Ja mówię "o skubany - klaszcze" a lekarz "no właśnie widzę że docenia moje wysiłki i mi klaszcze".
Dostałam od lekarza nakaz zaprzestania wymiotowania. A tak serio to dzisiaj rano byłam na pobraniu krwi, morfologia, jonogram i TSH, jeśli wyniki będą w normie to ok a jeśli nie to do szpitala.
Cieszę się że wszystko dobrze z groszkiem, teraz tylko czekam aż będzie dobrze ze mną.
Gratuluję Wam Waszych wizyt i Bąbelków.mizzelka, Sue, Rybeńka, słoneczna 85, Groszek, Daisy lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:ja nadal nie mam imion, nie mam wcale pomysłu.... nie chciałabym w razie co oklepanego. ;/
no ale pomarzyć można, a może się uda mój to mnie zaraz zbył wtedy ze za wcześnie i koniec
Ja praktycznie imiona mam już wybrane ale problem w tym że mojemu mężowi się nie podobają te które wybrałam. -
Krokodylku super że maluszek tak szaleje
ohhh na pewno fajnie to wyglądało już sobie to wyobrażam
Trzymam kciuki za badania
Ehh zeby chociaz bylo jakiekolwiek imie.. ale nic mi nie pasuje... albo juz kto s jest w rodzinie z takim imieniem co mi sie podoba ;/ i tak w koło macieju.
Jeszcze teraz migrena trzyma mnie 3 dzien to juz w ogle nie chce mi sie myslec ;/
Słoneczna na pewno, bo wlasnie u mnie to spr aby czy zamknięta jest szyjka a juz tam nic nie mierzyła ani nic.. to pewnie za tydzien moze... nie wiem zobaczymy
a z czasem zobaczysz jak synek sie ułoży.. czy główką w dół... bo jak nie to cesarka bd musiala byc.. jeszcze czas dasz radę tzn DAMY RADĘ. nie my pierwsze i nie ostatniesłoneczna 85, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczyny! Gratuluje wszystkich rozbrykanych małych Rybeniek, Sloneczek, Mizzelciatka (jak to zdrobnic?) Krokodylkow i Groszkow i oczywiscie calej reszty rozbrykanych dzieciatek takie wieści pozytywne, aż cieszą człowieka
Mizzelko jak migrena?
Miłego dnia dla naszego małego stadkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 13:55
Rybeńka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
MIzzelciatko chyba:)
MIzzelka a jak ten olejek, torche pomaga czy slabo?
Krokodylica ja 5ty dzien nie wymiotuje- mam nadzieje, ze tak sie utrzyma.
parametry czerwonokrwinkowe poszly w dol - pewnie po wymiotach.
jeszcze troche i minie
Krokodylica a jakie imiona wybralas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 14:58
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
hejka
krokodylek, ale fajny ten Maluch Twój, porozrabiał Wam na wizycie, dobrze ze wszystko dobrze;) imionko juz wybrane??
Słoneczna gratuluje synusia i braku wymiotów
Rybeńko gratuluje córeczki Majusia
Mizzelka, jak głoweczka?? Biedna, ze sie tak meczysz.... ja miałam na poczatku II trymtak, ale samo przeszło..przed ciaza tez Ci sie tak zdarzało??
jesli chodzi o witaminki to spozywam: femibion classic, kwas foliowy oraz DHA
szyjeczke Wam sprawdza przez usg?? ja widze, ze mnie chce mało badać..jak najmniej...nie na kazdej wizycie.... poki co, nic sie nie rozwierało, nie skracało itd.
Macie już wózki??
bo ja mam kilka typow ale nie wiem co wybrać...
co doradzacie...koła skretne z mozliwoscia blokady czy tzw."proste" koła...
oto moje typy wózków, ale kazdy ma cos co w nim mi nie pasuje:
- bebetto luca
- lupo comfort
- camarelo carera
- royal adamex
a jak u Was? wózeczki juz wybrane?? -
Krokodylku fajnie, że Twój Maluszek taki wesoły w brzuszku jest musiał to być ekstra widok no i słuchaj się lekarza. Nie wolno juz wymiotywac tego Ci życzę
A jakie masz te imiona wybrane?
Co do szyjki mi też lekarz póki co nic nie mówi.
Groszku wczoraj oglądaliśmy z mężem ten bebetto luca i bardzo nam się podobał, lekki, skrętny i ma ta fajna gondole pół okrągłe. I jeszcze z lonexa nam się podobaKrokodylica lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnySłoneczna, pewnie masz rację, że Mizzelciątko Wybacz Najważniejsze, że jest
Groszku, ja na necie tylko widziałam camarelo carera i mi w sumie pasują te wózki, mają dużo pozytywnych opinii. Reklamują się największą gondolą na rynku Taki patent mają! Przyznam też, że innych nie widziałam, więc skorzystam z Twojej małej listy i zobaczę co tam oferują A Twój typ?? Skłaniasz się do któregoś bardziej?
Cieszę się, że Wasze wizyty są takie owocne, na prawdę dobry lekarz to skarb! Chciałabym Wam się pochwalić moim badaniem połówkowym, ale niestety nie ma o czym pisać! Cieszę się tylko, że dzidzia kopie i fika mocniej każdego dnia i czekam na kolejny skan.
I dziś przyjechały mebelki Mam nadzieję, że będą takie dobre i wytrzymałe, jak tam piszę, bo na chwilę obecną mam 3 kartony, co daje jakieś 80 kg wagi i milion elementów będzie zabawa z tymmizzelka lubi tę wiadomość