Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana pisałam Ci już w pamiętniku, ale jeszcze raz Ci gratuluję podwójnego szczęścia! :-* oby Maluszki zdrowo rosły!
Ewelcia lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Słoneczna jak się czujesz? Lepiej już? Myślałam że już Cię to ominie i życzę Ci żeby jak najszybciej przeszło!Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Ewelcia super- ale masz racje, nie ma co sie chwalic jeszcze.
a ja juz dzis po wymiotach i to dzis niezle mnie zrywalo i duzo bylo tej zolci- juz mam dosc.
ale to nic- trzymam sie wersji- ze do pierwszych ruchow.
Ewelcia uwazaj na siebie- nie dzwigaj tez nicEwelcia lubi tę wiadomość
-
Mnie zawsze zemdli jak mi coś zaśmierdzi heh i jak połykam witaminki, bo tabletki duże to ciężko je połknąć.
My jutro z moim jedziemy na weekend do Zakopca już się nie mogę doczekać, bo to siedzenie w domku mnie dobija. A wy Kochane Mamusie jakie plany na weekend?
Miłego dzionka życzę :*
i śmigam robić obiadekOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybenka, a To Ty bylas w Zakopcu na poczatku ciazy, prawda? czy cos mi sie pomylilo? trafilas wtedy do szpitala.
plany na weekend: isc do pracy w sob do 14:)
a potem nie wiem, mysle zeby robic leczo w sloiki i wlasnei cyztam jak to pozamykac bo nigdy nie robilam na zime:) no ale tak pomyslalam ze moze warto , bo nei wiem jak bedzie z czasem jak sie bobas urodzi, zawsze to juz bedzie awaryjnie:D z naszych polskich warzyw
a w zimie te warzywa juz nie takieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 14:07
-
Słoiki musi zapasteryzowac. Jak masz już w słoiku to potem układasz je w garnku do góry dnem i gotujesz kilkanaście minut aż te zakrętki tak "zassie". Tak przynajmniej my robiliśmy np z ogórkami. Ale poczytaj w necie. Tam na pewno też pisze.
Co do Zakopanego to owszem tak było jak piszesz, ale wtedy to był początek i krwawienie dostałam po stosunku. Teraz nie będziemy tylko odpoczywać myślę, że teraz będzie dobrze. A poza tym mój lekarz nie widzi przeciwwskazań.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Na pewno Ci się uda, to naprawdę nic trudnego
A ja się właśnie pakuję, bo w nocy wyjeżdzamy, ale dziś cały dzień boli mnie głowa i nic mi się nie chce.. To chyba ta pogoda tak działa dzisiaj.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki
w piatek byłam na wizycie, maluszek płci męskiej na 100%
zdrowiutki jak rybka;) wazy juz 470 gram... rosniemy sobie
Ewelcia- gratuluje blizniaczkow;) oby wszystko było ok
Rybeńka, Merida- ja pochodze z Żor, ale mieszkam w rejonie Bielska Białej...
w Sonomedzie nie miałam badań, tylko wlasnie w Bielsku. I miałam tylko usg genetyczne, nie robiłam testów z krwi.
ahh..leniwa niedziela dzisiaj... tylko spaaać
Sue, słoneczna- współczuje wymiotów kiedy Wam to minie?
myslałam, ze raczej z I trymestrem przechodza te dolegliwości...
u mnie juz jest ok, wszystko jem....nie mdli, nie muli, nie wymiotuje...
miłej niedzielki:*
słoneczna 85, merida17, Daisy, Daisy lubią tę wiadomość
-
super Groszku:)
u mnie dzis bez wymiotow- zobaczymy jak dalej, zaczelismy nowy tydzien:)
u n as dziewczyny mowia ze do 6 ph moczu jest dziewczynka a powyzej 6 to juz chlopak, ja mam 6,5-
ciekawe czy sie sprawdzi, chociaz po usg genetycznym nastawilam sie na dziewczynke, chyba bede musiala sie przestaic:)
nie mam imienia dla chlopca.
aaaaaaaaa:)diamonds lubi tę wiadomość
-
aaa zapomniałam sie "pochwalić" jeszcze, że w czwartek dostałam takich bóli krzyża, że myślałam że zaczynam rodzić.... i ze pojade do szpitala... zaczął boleć mnie dół brzucha....
wziełam Spasmoline i na lewy boczek.... przeszło...
u lekarza w piątek na wizycie okazało się, że mam zastój w prawej nerce mam nadzieje, ze wszystko minie i bedzie ok... boje sie jakiegos zapalenia i zagrożenia dla dzidzi teraz ehh...nastepna wizyta 10.10
u nas bedzie chyba Gabriel...jakoś od poczatku;p spodobało się nam to imię
nie wiem czy dzieci nie beda sie wysmiewac później... "arachanioł Gabriel", nie chciałabym krzywdy mu zrobić nadając jakieś imie...
czyli co? wg usg wyszło, że dziewczynka u Ciebie słoneczna? jak bez wymiotów, to oby tak dalej:) suuuper
nie wiedziałam, ze ph moczu moze powiedzieć o płci hihi
z ciekawości musze sprawdzić swój wynik
aa..i polecam Wam dzisiaj kuknąć z mężami filmik Inicjacja Kossakowski, ogladacie moze?? Dostałam w poleceniu ten link...jestem w szoku! mojego męża zaczął boleć brzuch z emocji
facet przypięty do stymulatora bóli porodowych...wytrzymał w skali bólu 8/10.. po czym ściągnął elektrody:P
uwaga: mocne ! dla ludzi o mocnych nerwach
ale może nasi Panowie zaczną nas bardziej doceniać
oto link: (zalogować można się poprzez facebooka) polecam:
http://player.pl/programy-online/kossakowski-inicjacja-odcinki,2419/odcinek-1,S00E01,32052.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 12:26
-
Groszku, nie na usg wtedy w 12 tyg jak mialam 3d to lekarz mowil ze bardziej ku dziewczynce by sie sklanial ( 60%) ale to za wczesniej bylo by powiedziec.
no i w sumie ja nadal nie wiem co tam w srodku mam:)
troche dziwnie z tym ph moczu bo w sumie ktos zje wiecej cytrusow np i ma bardziej zakwaszony mocz
kurcze nie wiem...
dzis przeglaldlaam imiona meskie i nie wiemy, moze Macius:) -
Groszku gratuluję Synusia u nas jest kilku Gabrysiow i nikt się nie wyśmiewa. Fajnie ze tyle jest dziewczyn z moich rejonów
Jeśli chodzi o to ph to mogę zaciekawiłyscie ja teraz miałam równe 6. Wizyta we wtorek wiec zobaczymy czy coś będzie widać
My jutro wracamy z Zakopanego i o 17 jadę do Katowic na warsztaty z "mamo to ja" ciekawe co tam będzie fajnego. .
Wizyta w Zakopanym bardzo udana aż żal wracać hehe
Dobrej nocki Kochane :-*merida17, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs