X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już drugi oficjalny chłopiec :) Czy źle liczę??

Groszku gratulacje :)

Rybeńko, dobrze, że weekend udany :)

Dobrej Nocy!!

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez ide na warszaty Mamo to ja ale dopieor w pazdzierniku- na inne to jeszcze nie wiem czy sie wybiore bo terminy niezbyt pasuja albo bardzo daleko jechac trzeba.

Mizzelka nas opuscila na dobre?:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane! <3
    Patrzę na Wasze suwaczki i oczom nie wierzę! :)
    Dziewczynki gratuluję Wam poznania płci, już niedługo urodzicie piękne, zdrowe dzieciaczki, wtedy będziemy się zbierać na jakimś forum już poporodowym :) A ja wciąż będę na różowym :p Ale i tak Was nie opuszczę :)

Groszku, ja też mam w znajomych dzieciach Gabrysia i pasuje mu to imię idealnie i nikt go nigdy nie wysmiewal :)

U mnie jak zwykle roboczo, juz od rana sobie posprzatalam, popralam, taras zrobilismy w koncu :) Teraz mam gdzie pic poranna kawkę :) Udalo nam się postawić 60m2, znajomi się smiali ze mozna grac w pilke nozna :D

Tarz przegladam balustrady itp i pewnie dalej trzeba bedzie dzialac, by przed zima zrobic. Jeszcze chcemy postawic drewutnie na betonie, wiec zakasam rekawki do roboty :)

Wzielam sie tez za ogrodek, idealna pora na sadzenie drzewek, cebulek kwiatowych itp. Ziemię mam aż w zębach, ale codziennie coś pogrzebię.

Przesylam buziaczki dla Was i zabieram wiruski! <3 <3 <3

merida17, słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, widzialam, ze masz problem z prolaktyna- zbijesz i bedzie dobrze! ja bralam tylko castagnus na zbicie prolaktyny bo tez dlugo si estaralaam i nic nie wychodzilo.

juz niedlugo dolaczysz, zobaczysz.

Daisy lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna jestem jestem ale weekend miałam cały w pracy, na lapka nie miałam nawet czasu :( taka obolała jestem, ale najgorsze za mną...

dziś kupiłam sobie w koncu olejek eukaliptusowy wow dostałam!
    witaminy i syrop na przeziębienie w razie co..
    i kupiłam pierwszy pajacyk :)

Groszku oglądałam to! :D chciałam swojemu włączyć to na starcie a co to za głupoty -.-

ughhh

Słoneczna a u mnie ciekawe co bd, bo nie chciał wtedy na narządy najechać i powiedział że za wcześnie -.- nic.. nawet wskazówki.. choć nadal czuje chłopca no ale zobaczymy, a zawsze byłam za dziewczynkami :D

aby zdrowe :)
    No i schizolskie sny mi sie robią że mam jakies bakterie i w moczu i w cytologii mi wyszły itp.. i się teraz boje jak głupia nie wiem po co. ale czekam do wizyty i zrobie sobie badanie moczu jak zlecił a na cytologię to przy wizycie.. niech mi zbada czy jest Ok.

I coraz częściej czuje ruchy, czyli jednak się nie myliłam :D jakoś szybko, choć moja mama tak samo szybko nas czuła z siostrą.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy widzę że praca wrze :)
    oj już niedługo na fioletową bd częściej siedziała :) niż na różowej.. :)

Daisy lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka a jakie masz ph moczu? ja jutro mam wizyte ale to niie jest jesczze usg polowkowe.

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ph kwaśne mialam , 5... jak robiłam sobie w 13 tyg :) bo ja lubie soki pomaranczowe itp :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to fajnie masz.. ja musze jeszcze raz zrobic mocz i wizyte mam 25 września też nie połówkowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny :)

Słoneczna trzymam kciuki jutro za wizytę ;) Niech tam Dzidzia fika, skacze i pokaże się w całej okazałości dla mamusi ;)

Mizzelko Ty się ustawiłaś ;) Niby czujesz chłopca, ale jesteś za dziewczynkami :)Co nie zobaczysz będziesz miała rację :)

Rybeńko weekendzik udany?? :)

A ja dla odmiany mam jutro badania połówkowe ;) Aż jestem ciekawa co z tego wyjdzie :)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko to na dziewczynke wg tych teorii - ale to pewnie tylko taka zabawa;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a slyszalyscie tez o teorii bicia serca? że jak powyżej 150 na minute to chłopiiec hahah :D no u mnie obojniak wychodzi bo z moczu dziewczynka a z bicia chlopiec :D

Meridko dokładnie ja z obu płci bd skakała z radości :D
    Córa bd dla mnie syn dla męża ;P hahah :D

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie slyszalam o biciu serca:) u mnie chyba na tym usg w 12 tyg bylo 155 jak dobrze pamietam

to wychodzi chlopiec

no ciekawe:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie właśnie bylo ostatnio 156 jak spał :D no szok, zobaczymy dziś co się okaże w koncu :D ja się doczekać swojej wizyty nie mogę, już tylko 9 dni :D i zobaczę czy podrosło :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie nie nastawiam ze dzis poznam plec- jak pojde na polowkowe to na 3 d na pewno mi powie a dzis boje sie ze jednak nie bedzie widac

jak bedzie dziewczynka to bedzie ALicja a jak chlopak to chyba Maciuś albo Krzyś:)

a u was> jakie typy?

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia a jak u Ciebie? wszytsko ok? jak Twoje blizniaki?:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nadal nie mam imion, nie mam wcale pomysłu.... nie chciałabym w razie co oklepanego. ;/

no ale pomarzyć można, a może się uda :D mój to mnie zaraz zbył wtedy ze za wcześnie i koniec :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Alicja śliczne.. mi się kiedyś podobało Anastazja :)
    a dla Chłopca też super, siostra męza teraz dała Krzysia :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie my chcemy jakeis nie bardzo oklepane ale POLSKIE normalne pisane:)

Sue lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla Dziewczynki to jeszcze Malgorzata myslalam- Malgosia albo HAnia- ale Hań teraz podobno duzo.

Krzys juz jest w rodzinie wiec jak bedzie chlopak to pewnie zdecydujemy sie na Maciusia.

ale dla chlopczyka ladnie tez Piotr, Andrzej, - takie imiona mi sie podobaja

moze jestem staroswiecka bo nie wybieram Oliviera czy Kaspiana;)

Gosiak, mizzelka lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ