X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już drugi oficjalny chłopiec :) Czy źle liczę??

Groszku gratulacje :)

Rybeńko, dobrze, że weekend udany :)

Dobrej Nocy!!

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez ide na warszaty Mamo to ja ale dopieor w pazdzierniku- na inne to jeszcze nie wiem czy sie wybiore bo terminy niezbyt pasuja albo bardzo daleko jechac trzeba.

Mizzelka nas opuscila na dobre?:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane! <3
    Patrzę na Wasze suwaczki i oczom nie wierzę! :)
    Dziewczynki gratuluję Wam poznania płci, już niedługo urodzicie piękne, zdrowe dzieciaczki, wtedy będziemy się zbierać na jakimś forum już poporodowym :) A ja wciąż będę na różowym :p Ale i tak Was nie opuszczę :)

Groszku, ja też mam w znajomych dzieciach Gabrysia i pasuje mu to imię idealnie i nikt go nigdy nie wysmiewal :)

U mnie jak zwykle roboczo, juz od rana sobie posprzatalam, popralam, taras zrobilismy w koncu :) Teraz mam gdzie pic poranna kawkę :) Udalo nam się postawić 60m2, znajomi się smiali ze mozna grac w pilke nozna :D

Tarz przegladam balustrady itp i pewnie dalej trzeba bedzie dzialac, by przed zima zrobic. Jeszcze chcemy postawic drewutnie na betonie, wiec zakasam rekawki do roboty :)

Wzielam sie tez za ogrodek, idealna pora na sadzenie drzewek, cebulek kwiatowych itp. Ziemię mam aż w zębach, ale codziennie coś pogrzebię.

Przesylam buziaczki dla Was i zabieram wiruski! <3 <3 <3

merida17, słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, widzialam, ze masz problem z prolaktyna- zbijesz i bedzie dobrze! ja bralam tylko castagnus na zbicie prolaktyny bo tez dlugo si estaralaam i nic nie wychodzilo.

juz niedlugo dolaczysz, zobaczysz.

Daisy lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna jestem jestem ale weekend miałam cały w pracy, na lapka nie miałam nawet czasu :( taka obolała jestem, ale najgorsze za mną...

dziś kupiłam sobie w koncu olejek eukaliptusowy wow dostałam!
    witaminy i syrop na przeziębienie w razie co..
    i kupiłam pierwszy pajacyk :)

Groszku oglądałam to! :D chciałam swojemu włączyć to na starcie a co to za głupoty -.-

ughhh

Słoneczna a u mnie ciekawe co bd, bo nie chciał wtedy na narządy najechać i powiedział że za wcześnie -.- nic.. nawet wskazówki.. choć nadal czuje chłopca no ale zobaczymy, a zawsze byłam za dziewczynkami :D

aby zdrowe :)
    No i schizolskie sny mi sie robią że mam jakies bakterie i w moczu i w cytologii mi wyszły itp.. i się teraz boje jak głupia nie wiem po co. ale czekam do wizyty i zrobie sobie badanie moczu jak zlecił a na cytologię to przy wizycie.. niech mi zbada czy jest Ok.

I coraz częściej czuje ruchy, czyli jednak się nie myliłam :D jakoś szybko, choć moja mama tak samo szybko nas czuła z siostrą.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy widzę że praca wrze :)
    oj już niedługo na fioletową bd częściej siedziała :) niż na różowej.. :)

Daisy lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka a jakie masz ph moczu? ja jutro mam wizyte ale to niie jest jesczze usg polowkowe.

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ph kwaśne mialam , 5... jak robiłam sobie w 13 tyg :) bo ja lubie soki pomaranczowe itp :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to fajnie masz.. ja musze jeszcze raz zrobic mocz i wizyte mam 25 września też nie połówkowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny :)

Słoneczna trzymam kciuki jutro za wizytę ;) Niech tam Dzidzia fika, skacze i pokaże się w całej okazałości dla mamusi ;)

Mizzelko Ty się ustawiłaś ;) Niby czujesz chłopca, ale jesteś za dziewczynkami :)Co nie zobaczysz będziesz miała rację :)

Rybeńko weekendzik udany?? :)

A ja dla odmiany mam jutro badania połówkowe ;) Aż jestem ciekawa co z tego wyjdzie :)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko to na dziewczynke wg tych teorii - ale to pewnie tylko taka zabawa;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a slyszalyscie tez o teorii bicia serca? że jak powyżej 150 na minute to chłopiiec hahah :D no u mnie obojniak wychodzi bo z moczu dziewczynka a z bicia chlopiec :D

Meridko dokładnie ja z obu płci bd skakała z radości :D
    Córa bd dla mnie syn dla męża ;P hahah :D

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie slyszalam o biciu serca:) u mnie chyba na tym usg w 12 tyg bylo 155 jak dobrze pamietam

to wychodzi chlopiec

no ciekawe:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie właśnie bylo ostatnio 156 jak spał :D no szok, zobaczymy dziś co się okaże w koncu :D ja się doczekać swojej wizyty nie mogę, już tylko 9 dni :D i zobaczę czy podrosło :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie nie nastawiam ze dzis poznam plec- jak pojde na polowkowe to na 3 d na pewno mi powie a dzis boje sie ze jednak nie bedzie widac

jak bedzie dziewczynka to bedzie ALicja a jak chlopak to chyba Maciuś albo Krzyś:)

a u was> jakie typy?

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia a jak u Ciebie? wszytsko ok? jak Twoje blizniaki?:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nadal nie mam imion, nie mam wcale pomysłu.... nie chciałabym w razie co oklepanego. ;/

no ale pomarzyć można, a może się uda :D mój to mnie zaraz zbył wtedy ze za wcześnie i koniec :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Alicja śliczne.. mi się kiedyś podobało Anastazja :)
    a dla Chłopca też super, siostra męza teraz dała Krzysia :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie my chcemy jakeis nie bardzo oklepane ale POLSKIE normalne pisane:)

Sue lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla Dziewczynki to jeszcze Malgorzata myslalam- Malgosia albo HAnia- ale Hań teraz podobno duzo.

Krzys juz jest w rodzinie wiec jak bedzie chlopak to pewnie zdecydujemy sie na Maciusia.

ale dla chlopczyka ladnie tez Piotr, Andrzej, - takie imiona mi sie podobaja

moze jestem staroswiecka bo nie wybieram Oliviera czy Kaspiana;)

Gosiak, mizzelka lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ