Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane!
Patrzę na Wasze suwaczki i oczom nie wierzę!
Dziewczynki gratuluję Wam poznania płci, już niedługo urodzicie piękne, zdrowe dzieciaczki, wtedy będziemy się zbierać na jakimś forum już poporodowym A ja wciąż będę na różowym :p Ale i tak Was nie opuszczę
Groszku, ja też mam w znajomych dzieciach Gabrysia i pasuje mu to imię idealnie i nikt go nigdy nie wysmiewal
U mnie jak zwykle roboczo, juz od rana sobie posprzatalam, popralam, taras zrobilismy w koncu Teraz mam gdzie pic poranna kawkę Udalo nam się postawić 60m2, znajomi się smiali ze mozna grac w pilke nozna
Tarz przegladam balustrady itp i pewnie dalej trzeba bedzie dzialac, by przed zima zrobic. Jeszcze chcemy postawic drewutnie na betonie, wiec zakasam rekawki do roboty
Wzielam sie tez za ogrodek, idealna pora na sadzenie drzewek, cebulek kwiatowych itp. Ziemię mam aż w zębach, ale codziennie coś pogrzebię.
Przesylam buziaczki dla Was i zabieram wiruski!merida17, słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość
-
Słoneczna jestem jestem ale weekend miałam cały w pracy, na lapka nie miałam nawet czasu taka obolała jestem, ale najgorsze za mną...
dziś kupiłam sobie w koncu olejek eukaliptusowy wow dostałam!
witaminy i syrop na przeziębienie w razie co..
i kupiłam pierwszy pajacyk
Groszku oglądałam to! chciałam swojemu włączyć to na starcie a co to za głupoty -.-
ughhh
Słoneczna a u mnie ciekawe co bd, bo nie chciał wtedy na narządy najechać i powiedział że za wcześnie -.- nic.. nawet wskazówki.. choć nadal czuje chłopca no ale zobaczymy, a zawsze byłam za dziewczynkami
aby zdrowe
No i schizolskie sny mi sie robią że mam jakies bakterie i w moczu i w cytologii mi wyszły itp.. i się teraz boje jak głupia nie wiem po co. ale czekam do wizyty i zrobie sobie badanie moczu jak zlecił a na cytologię to przy wizycie.. niech mi zbada czy jest Ok.
I coraz częściej czuje ruchy, czyli jednak się nie myliłam jakoś szybko, choć moja mama tak samo szybko nas czuła z siostrą.
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczyny
Słoneczna trzymam kciuki jutro za wizytę Niech tam Dzidzia fika, skacze i pokaże się w całej okazałości dla mamusi
Mizzelko Ty się ustawiłaś Niby czujesz chłopca, ale jesteś za dziewczynkami :)Co nie zobaczysz będziesz miała rację
Rybeńko weekendzik udany??
A ja dla odmiany mam jutro badania połówkowe Aż jestem ciekawa co z tego wyjdziesłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
a slyszalyscie tez o teorii bicia serca? że jak powyżej 150 na minute to chłopiiec hahah no u mnie obojniak wychodzi bo z moczu dziewczynka a z bicia chlopiec
Meridko dokładnie ja z obu płci bd skakała z radości
Córa bd dla mnie syn dla męża ;P hahah -
dla Dziewczynki to jeszcze Malgorzata myslalam- Malgosia albo HAnia- ale Hań teraz podobno duzo.
Krzys juz jest w rodzinie wiec jak bedzie chlopak to pewnie zdecydujemy sie na Maciusia.
ale dla chlopczyka ladnie tez Piotr, Andrzej, - takie imiona mi sie podobaja
moze jestem staroswiecka bo nie wybieram Oliviera czy Kaspiana;)Gosiak, mizzelka lubią tę wiadomość