Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizzelko pewnie sie juz dowiesz- chyba ze sie odwroci:)
to ciezko z tymi migrenami. ja tez czasme mam straszny bol ale masuje olejkiem i leze az przestanie.
kurcze caly czas czytam o wozkach - wiem, ze jeszcze czas ..
bylam w smyku ogladac i podobal mi siue ten bebetto luca bo fajny taki i zgrabny
ale czytalam ze ktos byl niezadwolony ze spacerowki.
musze jeszcze to sprawdzic.
bo juz zaraz polowkowe i bede po malutku robic wyprawke, przywioze czesc ubranek po bratanku tylko prac to jeszcze nie bede- pewnie w grudniu poszykuje zeby Macius czul ze jest swieze i pachnace:)
a czesc rzeczy bede zamawiac przez neta- w sklepie As planeta i na allegro tez sprzedaja. mysle ze tam dobre ceny sa
wypatrzylam tam fotelik bujaczek fishera i duzo taniej niz w smyku
no a przy okazji butelki zamowie
a wlasnie bedziecie zamawiac laktator? ja mysle zeby zamowic zwykly reczny ( widzialam tam canpol z taka pompoka za jakies 40 zl) i mysle kupie taki w razie czego zeby odciagnac pokarm
nie jakies drogie i automatyczne.
rozpisalam sie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:19
-
hehhe ale cieszę się już myślisz o wyprawce i się nie boisz jej robić Będzie wszystko dobrze
ja na razie się nie rozglądalam bo po prostu nie miałam czasu
ale mam nadzieje że powoli sobie coś wybiorę
mam nadzieje że wszystko bd dobrze aby na wizycie i urosło tak jak trzeba i będę najszczęśliwsza na świecie a płeć to już jakoś mało ważna się dla mnie zrobiła serio ciekawa może i jestem ale bardziej tego czy dobrze urosło czy nie... Czy aby wszystko Ok
-
Tez myślę, żeby po połówkowym zacząć kupować. Chce żeby mi doktor jeszcze raz płeć potwierdził
Ja ogólnie nie wierzę w zabobony. A szkoda mi potem w lutym wywalić ileś tam kasy na raz. Jeszcze w lutym idziemy na wesele siostry mojego Męża. I trzeba jej co najmniej tysiaka dać. Dlatego ja wolę zacząć trochę szybciej.
Mizzelko , nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze i Maleństwo uroslo tyle ile potrzebaOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
W ogóle to siedzę w poczekalni do endokrynologa juz godzinę temu miałam umówiona wizytę a jeszcze jedna baba jest przede mną i pewnie jeszcze z 40 minut tu posiedzę
Tyłek mnie już boli i w ogóle słabo się jakoś czuje. Nie chce mi się tu czekać masakra jakaśOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
hej, ciezko mi Was bedzie nadrobic znowu, bo mnie troszke nie było.
Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki:) i staraczki ktore tu zagladaja rowniez;)
co do laktatora polecam sanity lux z zielona pompką, rewelka zawsze polecam na oddziale...lepsze niz aventy itd. no i tańszy
z powodu mojego zastoju, przedostatniej nocy dostałam silnych bóli pleców, brzucha itd... zwlekałam, pojechalismy wieczorem do szpitala..pobadali,usg zrobili..chcieli zostawic ale chcialam isc do domku.
Zastoj jest dalej plus chyba zakażenie ukladu moczowego. Dostalm leki: furagin, magnez i b6, no spa- mam brac dalej... jak nie przejdzie to lezec do szpitala.. antybiotyk w żłke i kroplówki
pozyjemy zobaczymy...
mam nadzieje, ze Wy zdrowe i Wasze Bobaski rowniez
10.10. nastepna wizyta i mam przed nia zrobic test obciazenia glukoza ..omg:P bedzie rzyganko?
byle do konca;)
ps. chyba mam wybrany wozek juz;) termometr i kilka rzeczy:P
ale jeszcze nie kupione, tylko są w planach:) -
Słoneczna bardzo mi się miło zrobiło jak znalazłam na majówkach post że sprawdzasz czy żyję Dziękuję :*
Żyję dziewczynki ale jest mi tak ciężko. Maluchy dają w kość po maksie. Rano wymioty - głównie po euthyroxie, potem cały dzień mdłości, bóle pleców, ból brzucha taki miesiączkowy - raz mocniejszy raz słabszy... generalnie jakbym miała przewlekłą grypę żołądkową Starałam się do Was zaglądać i podczytywać ale czasem przy kompie jestem w stanie usiedzieć max 20 min więc nadrabiam zaległości w majówkach. Cieszę się że u Was wszytsko w porządku... ja już nie mogę się doczekać kiedy zacznę szykować wyprawkę, oglądać wózek dla bąbli i takie tam... bo a co dopiero kiedy poczuję ruchy i dowiem się czy to będą dwie damy czy dwóch dżentelmenów PozdrawiamDaisy, Sue lubią tę wiadomość
-
Ewelcia dbaj o siebie, juz 9 tydz - wszytsko sie uda i bedzie dobrze.
Mdlosci niestety trzeba przeczekac.
ja np dzis znowu zwymiotowlaam zolcia no i te torsje- sporadycznie mi sie juz to zdarza na szczescie no ale zdarza sie.
Groszku Ty tez uwazaj.
a jaki wozek wybralas? ( ja tez wsyztsko ogladam narazie- bez zakupow:))Ewelcia lubi tę wiadomość
-
moze Tobie przejdzie! jest lepiej !!!! mowie, ze tak ok 15 tyg lepiej sie czulam, a wymioity tylko rano zolcia.
teraz co pare dni mi sie zdarzylo. Da sie zyc:)
Krokodylica- tak sie nam trafilo.
podobno takie ciaze sa silne:)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Słoneczna mam lekarza ze szpitala Orłowskiego na Czerniakowskiej. Ponoć ciąże bliźniacze to ich ulubiony numer Lekarz genialny - jak trzeba rysuje mi na kartce Trochę mnie przeraża ten szpital bo taki szary i w ogóle ale przecież nie wnętrza a opieka jest najważniejsza. Mają neonatologię dziecięcą na wysokim poziomie więc maluchy będą miały dobrą opiekę
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ehh nadal nic nie wiem...szybko zrobił wizyte aby zmierzył serce... nawet CRL nie mierzył i aby zapytał czy nic mi nie dokucza, dał skierowanie i do widzenia..
wkurzylam sie bo tyle km a nawet nie wiem jak urosło... no w szoku jestem.
ale pytalam o plec itp a on mowi ze za miesiąc wszystko dokładnie zmierzy i sprawdzi i powie.. bo bd dłuższe USG.. no trudno i znów czekanie... -
nick nieaktualny
-
Oj to nie fajnie, że tak wyglądają Twoja wizyta
Co do crl to mi lekarz tez juz tego nie mierzy, tylko obwód głowy, brzuszka i kość udowa. Wydaje mi się, że tak im na tym etapie jest łatwiej pomierzyc.
Ale zdjęcie Majestwa cudne!Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs