Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak pewnie tak
Wzięłam kolejne dwa paracetamole.
Głowa mi pęka.
Krew poleciała z nosa.
Już się dopatruje wszędzie przyczyn.
Do wczoraj normalnie krwawiłam połogowo, a wczoraj wszystko się wstrzymało. Może coś tu jest nie tak?
Sama nie pamiętam ile powinno się krwawić. Przy tej okazji nic mi nie dolegało.
W wujku Google jest napisane tyle sprzecznych informacji, że głupieje.
A ile czasu po porodzie miałyście krwawienie? Może trzy tygodnie to jednak za długo?
Powinni mi zabrać internet. Bo wymyślam.
Może powinnam nadużyć lekarza w poniedziałek albo zadzwonię do położnej, niech mi powie czy to normalne czy nie.
-
nick nieaktualnyA Wy znów się karmicie Meridki?
Zoyka chce chyba szybko być duża
Nie dobrze że Luby coś przyniósł ze sobą, ale wielki plus, że nie boi się tabletek.
Bo to przecież o zdrowie Maleństwa chodzi najbardziej.
Niech szybko zdrowieje i Was uchroni przed chorobą.
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde, karmimy i końca nie widać! Leci druga godzina aktywności! A dzieje sie wszystko!
Frozenko, teraz widzę Twój suwaczek i masz 3 tyg 2 dni po porodzie, ja w tym czasie wyladowalam w szpitalu!
Podobno w tym czasie moze (nie musi) cos sie dziać, więc moze idź do dr sprawdzić!
Nie strasze, ale bądź czujna.
Dalej krwawie, ale tak symbolicznie bardziej. Zmiana nastąpiła dokładnie w tym dniu co masz na suwaczku.
Gosiaczku cześćdiamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkasowało mi post
Denerwuje mnie ten telefon.
Śpię czujnie, cały czas.
Bo obok mam małą.
Nie chce mi się wstawać do łóżeczka, odnosić,przenosić.
Poza tym korzystam z tego że mogę.
Bo Aga np już czasami wcale nie chce się przytulić, ma swój własny świat.
Więc łapię bliskość ile mogę i ile się da.
A przy okazji jestem wygodna
Ale życie trzeba sobie ułatwiać.
-
Ja też śpię z małą w łóżku. Dziś pospałam od 23:30 do 1:20 i potem od 4:40 do 6:12
Kłopoty z gazami
A w dzień rączki i cycuś, ale już się z tym pogodziłam
http://dziecisawazne.pl/czemu-dzieci-sie-budza-po-odlozeniu-lozeczka/diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czytam Was tylko mało piszę. Po tych lekach na nadciśnienie okropnie się czuje, wymioty i jedno wielkie spanie. Śpię non stop, ale to dobrze, gin mówił źe tak będzie 2 tyg aż ciśnienie unormują. Żeby tylko Amelce nic nie było po nich gin mówi że lepiej unikać takich leków ale u nas nie ma wyjścia, zatrucie ciążowe jest 100 razy bardziej niebezpieczne
jutro szpital, mam Mizzelki nr tel w razie co jakby mi net padł w komórce to napiszę do niej we wt co i jak z malutką, i jaką decyzję podjęli.
Musi minimum 3 tyg posiedzieć w brzuszku.
Diamonds jedź gdzieś z tą temperaturą, dziwne że jest taka wysoka a zero przeziębienia. Może to stan zapalny. Nie chce Cię straszyć, ale kochana lepiej to sprawdzić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle Kochane Dziewczyny i te rozpakowane i te jeszcze nie!
wszystkiego najlepszego z okazji Irlandzkiego Dnia Mamy!!!!
Życzę Wam duzo uśmiechu na buzkach Waszych pociech oraz zdroweczka!
Dla tych Brzuszkowych Mam super kopniakow
Buziaki
Gosiak, diamonds, Tygrysek, słoneczna 85, Krokodylica, kasika8303, Daisy lubią tę wiadomość
-
Słoneczna ta krew i ból to możesz mieć z tego, że przy zaparciu popekaly Ci naczynka w środku. To się zdarza. Ale mnie to na hemoroidy nie wygląda. Moje się jeszcze nie wchłonely, ale podobno wszystko na dobrej drodze.
Szwów nie wiem ile mam, ale już się wchłaniają. Wczoraj przetarlam papierem i to był błąd. Ciągnęło mnie to potem. Jednak trzeba to tak odsaczac, a nie wycierać. Ja to się czuje świetnie. Dochodzę do siebie. Wczoraj nawet podłogi pomylam. Krocze juz lepiej.Natalka 03.2015
-
Dziś miałam śmieszną noc, bo Traciłam świadomość chyba że zmęczenia. Rachubę w liczeniu kiedy ma jeść zgubiłam ok 23. Miała jeść przynajmniej o północy ale sama się dopomniala o 23. A potem zapomniałam nastawić budzik. Jak zasypialam to ona nie spala, potem otworzyłam oczy to spala, a potem kwekala na jedzenie. Dobrze ze się obudziła. Było po 2. Mój m. mówi, że przy tak częstym przystawianiu (w dzień to nawet czasem co godzinę) tp jutro waga musi pokazać więcej. Po prostu musi.
Zauważyłam tez, ze zaczyna mieć czas aktywny. Jak juz się przebudzeniu to jest taka inna, przytomna i taka fajna. Wiec to karmienie chyba przynosi skutek!Krokodylica lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
diamonds wrote:
Krokodylku
więc jak się czujesz?
Zmęczona, czy zwarta/ rozwarta i gotowa ?
Zmeczona bardzo.
Moje samopoczucie, glownie fizyczne, siegnelo dna.
Znowu cala noc napieprzalo mnie cale podbrzusze + szyjka, ale tym razem tak ze nie moglam wstac do lazienki. Skurczy za to brak. Oczywiscie rano jak reka odjal.
Dobija mnie to, bo nie mam juz sil.
Chcialabym albo urodzic albo zeby nie bolalo bez sensu.