Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:Diamonds ja plamie a czasem krew jest. Nosze duze podpaski na noc takie naturella bo nigdy nie wiem ile poleci. A alwaysy maz mi kupil na noc to ta siatka tragedia. Az dupa piecze
Czyli to norma
tylko mi się raptem zatrzymało.
I nie wiem czy to od gorączki czy to zatrzymanie to jej przyczyna.
Jutro zadzwonię do położnej zapytam co i jak.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDiamonds Kochana,
Sprawdź to jutro dla naszego świętego spokoju
Wydaje mi sie, ze nie moze tak po prostu sie zatrzymać i nagle mocno lecieć jak z kranu.
Poza gorączka nic Ci nie jest i to moze być przyczyna!
Oby nie, po prostu ja już to przeszłam, to sie martwię. -
nick nieaktualny
-
uuuuhhh jestem.. gościny za gościną.. ledwo zipie
a teraz cisza i spokój, aż smutno.
Mała śpi grzecznie a ja sobie wbijam głupoty do głowy
że nie dam sobie rady i nie dojrzałam do dziecka..
pseudo deprecha.. nie wiem po co.
Ale mam nadzieje że mi przejdzie.
a piersi wyregulowały się w miarę. mam nadzieje że już nie bd problemu,
jednak ściąganie pokarmu laktatorem pomogło.. guzy powoli mięknieją.
Mam nadzieje że u was wszystko super i są same dobre wieści
-
Dziewczyny jaką maść na bolące brodawki polecacie? Pomału wyprawkę kończę i nie wiem jaką się kupuje
Mizzeko głowa do góry, jesteś najlepszą mamą dla Milenki Kurcze zobacz jak ten czas leci, dopiero martwiłyśmy się że kłują nas jajniki i nici z ciąży bo @ za rogiem i pocieszałyśmy się tekstem mojego m że nam się plemniczki wgryzają a tu już masz córeczkę w łóżeczku ja moją będę miała za 2 miesiące Ile każda z nas spędziła czasu na ovu a tu już maluszki w domkach. Każda z nas jest/ będzie super mamą !!!!Krokodylica, merida17, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMizzelko Blizniaczko Ty moja bedzie dobrze!
Dasz radę! Najgorsze masz za sobą, urodziłas- teraz tylko wychowanie, pikus
Żartuje! Jesteś silna, dzielna i masz nas! Damy radę
Kasika, ja mam Maltan. Nic nie pękło, zero krwi itp
U mnie sie sprawdził
Jak zdrowko?Krokodylica, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
Kasilka ja mialam avent akurat ale uzylam kilka razy a w szpitalu uzywalam maltan z probek;) potem maly tak czesto jadl ze nie uzywalam bo polozna mowila ze lepiej zmywac przed karmieniem.
Smarowalam olejem kokosowym czesto. Podobno tez dobrze smarowAc swoim mlekiem chociaz ja mialam na poczatku malo i ciezko bylo cos wycisnac..
Potem sie nawilzyly i teraz niczym nie smaruje i nic nie boli.
Kup sobie do wyprawki mydlo bialy jelen i to bedziesz miec do kapieli i do higieny i intymnejkasika8303 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Tygrysku nie dawaly mi te hemoroidy spokoju i zaczelam czytac no i krew na papierze o tym swidczy na poczatku.
Kapalam sie i wyczulam tam wypuklosc wiec to to;( dobrze ze nic nie wisi na zewnatrz
. Co na to bierzesz??
Dr powiedział mi o maści, jutro Ci nazwę napisze, i w szpitalu dostawałam czopki, ale nie wiem jak się nazywają. W aptece można zapytać o czopki na hemoroidy.Natalka 03.2015
-
Przed 19 kapalismy, a potem przez 2h mała wisiała na cycku. Z małymi przerwami. Ja nie wiem jak ona to robi. Czasem zapada w "zimowy" sen po 10 min, a dziś ewidentnie przelykala. Ciekawe.
Jutro rano wielkie ważenie.Krokodylica lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
Juz myslalam ze trafie na nocne karmienie
Czekam na mojego bo pojechal tate odebrac z lotniska i zawiezc do domu..takze nie spie i czuwam. Choc wstaje o 6.30 i padam na pysk to jakos nie moge zasnac bez niego co noc jestesmy razem eh. Jedynie 3 czy 4 noce spedzilismy osobno jak bylismy razem hmm 4msc bo bylam wtedy sluzbowo w Londynie a tak to razem. Takze czekam
Buziaki! ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 00:22