Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się melduje
Daisy, my z m. uświadomilismy sobie w szpitalu, że to pierwsze nasze osobne spanie od ślubu. Nienawidzę tego, nienawidzę być bez niego.
Najważniejsze że jest obok, byle tylko dotknąć palcem od nogi jego stopy i od razu lepiej.
Idę spać, bo zegar tyka...Daisy lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:Krokodylku, jednak rodzisz skoro łóżeczko tak pięknie gotowe
A miałas być ta jedna jedyna zbuntowana
Lozeczko gotowe bo piekne
Ale ze zaraz mam rodzic z tego powodu? Hehe.
Nie no, chcialam ubrac szybciej, bo wszystko jest nowe i chcialam aby sie przewietrzylo i nabralo naszych domowych bakterii - polozna tak radzila i tak sobie mysle ze moze miec racje.merida17, Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Dzien dobry!
Krokodylku juhuuuu urodzilas?
Daisy hehehe nic mi na ten temat nie wiadomo.
Ale ostatnio dowiedzialam sie u nas w sklepie od klienta ze juz ponoc urodzilam.
Takze ja po prostu nieswiadoma jestem.Tygrysek, Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki
Ale Wam fajnie, że już tyle z Was ma swoje Cuda po drugiej stronie brzuszka i dzieci już nie są takie malutkie rosną te Szkraby szybko oby zdrowie Wam dopisywało no i cierpliwość.
Sama się zastanawiam nad tym jak to będzie u Nas i tak mało czasu do końca zostało i chyba dopada mnie jakieś przerażenie czy dam radę a już wgl. jeśli chodzi o karmienie..- no ale nie ma co gdybać. Trzeba poczekać aż będzie tego czas i wtedy zobaczymy Trzeba myśleć pozytywnie
A ja w raz z III trymestrem jakoś się uspokoiłam "psychicznie". Czuję bardziej Młodego nie są to jeszcze jakieś mega kopy i bolesne ale czuć wyraźniej i częściej i to mnie uspokoiło W sb to sobie z mojego pęcherza chyba zrobił trampolinę bo co się ruszył to ja od razu miałam parcie na siku za to wczoraj chyba z okazji tzw. niedzieli miłości zlitował się nad pęcherzem Matki ale nie stresował jej i był aktywny i ogólnie jest aktywny bardziej puka-stuka
Wczoraj z moim J byliśmy u mojej koleżanki bo dostaliśmy od niej łóżeczko zawsze to kilka zł to przodu. A tutaj niespodzianka dostałam jeszcze dla siebie 2 pary spodni ciążowych, sukienkę, kilka ubranek dla Maluszka, opakowanie termo-izol do butelki, karuzele nad łóżeczko, 2 komplety pościeli, materac, przewijak, wanienkę tyle tego - no i znowu trochę zaoszczędzimy co na obecną chwilę, kiedy spłaca się kredyt mieszkaniowy jest dla Nas ważne
Teraz w miarę na spokojnie i w cierpliwości oczekujemy do wizyty USG a to jeszcze 14 dni. - ale już bliżej niż dalej
Chyba, że uda się z tym "darmowym" USG dwa dni wcześniej na tej konferencji - czekamy na potwierdzenie
W czwartek z mężem idziemy na warsztaty "Mamo to ja - będę mamą" - z programu, który mi podesłali wynika, że ma być dość ciekawie - przekonanym się
No i moje cukry mierzone już od ponad 10dni wg. mnie są OK dwa razy tylko miałam na styk w normie bo po 120. Ale już wykryłam przyczynę Wczoraj nawet pozwoliłam sobie na grzeszek i zjadłam dwa kawałki ciasta w trakcie kolacji i cukier po (razem z kolacją) wynosił 84 - więc kurcze nie wiem czemu po tej glukozie było podwyższone jak normalnie jest OK - no ale kontrola już niedługo bo za 10 dni i zobaczę co mi powie babeczka ale znając naszą służbę zdrowia na NFZ pewnie usłyszę - "cukry ładne, w normie, tak dalej trzymać" czyli proszę dalej mierzyć i zachować dietę ciekawa jestem
życzę pięknego dnia
U nas słonko strajkujeKrokodylica, merida17, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane, przepraszam Was ale na prawdę nie chce mi się wchodzić na kompa. Wolę porobić inne rzeczy odkąd Majusia jest z Nami. Chciałam Wam ją przedstawić bo jakoś nie było okazji ;p
Pozdrawiam Was serdecznie i wysyłam buziaczki od Majusi dla Wszystkich e-cioć :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 10:13
Magda_lena88, słoneczna 85, Tygrysek, Daisy, merida17, Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Super sesja Rybeńko! Majusia pięknie wyszła!
My jutro jedziemy na sesję.
Ja miałam się chwalić... Dziś już jestem -10 kg i bardzo się ciesze. Jeszcze dosyć, dosyć zostało, ale jest już fajnie.
Dziś chyba będziemy werandowac Kurczaczka.Gosiak, Daisy, merida17, Krokodylica, Rybeńka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Rybenko! Cudna Majunia! ♡♡♡ piekna sesja!
Madziu oooo no ladnie sie 'oblowiliscie'!
U nas bez szans dostac cos od kogos bo nie mamy znajomych z dziecmi. Poza tym jakos wolimy wszystko kupic nowe. Wiadomo mamy jakies tam wymagania odnosnie lozeczka, bujaczka, karuzelki..
Poki co kupiliamy tego misia Prince Lionheart jest super. Mialam go do brzuszka przykladac ale ciagle zapominam.
Mojej corze leca zeby jak szalone, w dwa dni przed weekendem polecialy jej 2 dwojki - w czw. i pt. Teraz rusza jej sie gorna 1 i 2. bedzie szczerbata niebawem jak tak dalej pojdzie . Wiadomo skad te problemy temperaturowo- kaszlowe.
Ale zaczela mi oczy trzec wiec wczesniejsza wizyta u okulisty nam sie szykuje. Umowie sie od razu na po swietach.
Dzis przyjezdza do mnie moja siostra na noc i na cale jutro, takze cora ma wolny wtorek od szkoly. Hania dostala pelno skicznych ciuszkow od cioci (mieszka w Szkocji - u nas nie ma 'jej' sklepow.
Lece sie powoli zbierac do szkoly
Buziaki! ♡słoneczna 85, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRybenko! Piękna Majeczka
A powiedz mi pozowala bez problemu? Czy miała swoje zdanie?
U nas to Zoja miała duzo do powiedzenia na każda pozycje
U mnie tez komp kurzy sie wszystko z tel na cycu albo jak Zoya usnie na mnie, a ja nie chce jej odłożyć
Tygrysku, super z waga
Daisy, to sie Twoja cora oblowi w prezenty od wróżki "zebiarki"
Lepiej niż Boże Narodzenie
Magda, Ty sie tez niezle oblowilas
Moja Zoja wstala lewa noga, bo jakos taka drazliwa dziś, ale przed chwila miałam gościa i godzinke akurat usnela
Kochane DziecieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 13:22
Rybeńka lubi tę wiadomość